
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
- 3,5 kg žeber marinovaných na medu s lehce pikantní BBQ omáčkou
- pečivo
Jak uplatnit
- Rezervace: Stůl si zamluvte 24 hodin předem na telefonu 774 215 957.
- Jídlo s sebou: V krabičce to takové dobrotě nesluší. Odběr jídla s sebou není možný.
Storno podmínky
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem. Pokud termín včas nezměníte, voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
- 3,5 kg žeber marinovaných na medu s lehce pikantní BBQ omáčkou
- 8× 0,5l pivo Malý Janek
- pečivo
Jak uplatnit
- Rezervace: Stůl si zamluvte 24 hodin předem na telefonu 774 215 957.
- Jídlo s sebou: V krabičce to takové dobrotě nesluší. Odběr jídla s sebou není možný.
Storno podmínky
Rezervovaný termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem. Pokud termín včas nezměníte, voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Jak funguje převod benefitních bodů?
Hlavně žádný kvalt! Jsou věci, které potřebují svůj čas. Třeba žebra.
Práce kvapná, málo platná. V restauraci Lokai Koliba na pražském Chodově moc dobře vědí, že dobrá žebra potřebují svůj čas. Proto je nejdřív 72 hodin marinují v medu, 3–6 hodin pečou a po potření lehce pikantní BBQ omáčkou je zapečou na živém ohni. Vy si pak pochutnáte na křehkém masíčku s pečivem.
3,5 kg žeber asi nezvládnete sníst sami. Rozdělte se s přáteli nebo rodinou. Na výběr máte dvě varianty voucheru, jednu jen na žebra a druhou, která má v ceně také 8 piv Malý Janek.
Tip: V restauraci se pravidelně konají nejrůznější koncerty. O aktuálním programu se nejvíc dozvíte na facebookových stránkách.