Dovolená na 2 kliknutí! Vyzkoušejte rezervace pobytů online a hrajte o 3× 5000 Kč. Více informací

Kurz s Janem Rimplerem: připravte 5chodové menu jako francouzský šéfkuchař

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Varianta:
pátek 16. února 2018
Ukončeno
1 789 Kč
35 zákazníků
už jen 1 ks

V ceně varianty:

Kurz „Vařte jako francouzský šéfkuchař“ ve škole Kuliner

  • Termín: pátek 16. února 2018 od 17.30 do 21.30 
  • Náplň kurzu:
    • příprava 5chodového menu: 
      • pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šarlotkou na opečené domácí bylinkové bagetce 
      • kuřecí supreme plněný sušenou šunkou a fava fazolemi, salátek z barevné podzimní zeleniny a máslový jus
      • silný drůbeží vývar s dýňovými nočky, trhaným masem a zeleninou julienne
      • kuřecí stehno à la kohout na víně s restovanými žampiony, perlovou cibulkou a slaninovými chipsy
      • crème brûlée s karamelovou krustou a malinami v mátovém cukru
    • tipy a recepty pro domácí vaření
    • nápoje, které můžete konzumovat během kurzu: víno z regionálního vinařství, pivo Birell, pivo Plzeň, chlazená voda s citrusy
    • zapůjčení zástěry na vaření
    • certifikát o absolvování kurzu 

Můžete využít do:

16. 2. 2018

Podmínky uplatnění:

Rezervace: Po zakoupení voucheru je nutné potvrdit svou účast na e-mailu info@kulinerplus.cz, kde uvedete své jméno, kontaktní údaje a kód voucheru s datem kurzu který jste si zakoupili (26. ledna nebo 16. února).

Více informací jak uplatnit voucher

Kde uplatnit:

Kuliner

Bohunická cesta 15, Moravany

„Pomalu tažená husí játra s karamelizovanou šarlotkou…“ Jazyk nejkrásnějších receptů připomíná poezii. A poezií bývá i to, co se díky nim vykouzlí na talíři.

Chcete vařit tak, aby před vámi smekl i rodilý Pařížan? Tak přijměte pozvání na kurz ve škole Kuliner. Provede vás jím Jan Rimpler – sympatický šéfkuchař a pravidelný host pořadu Dobré ráno v České televizi. Pod jeho vedením budete vytvářet noblesní hostinu o 5 chodech. 

Kurz se koná v pátek 26. ledna nebo 16. února a je určen úplným začátečníkům i kulinářským nadšencům. Základem celého menu bude francouzské kuře – snadno dostupná surovina, kterou koupíte v běžných obchodech.

Jaké dobroty budete chystat?

Jednotlivé pokrmy můžete v průběhu kurzu degustovat, a co nesníte, to si odnesete zabalené domů. Odnášet si budete také certifikát a recepty s tipy pro domácí vaření.

Další informace

Rezervace: Po zakoupení voucheru je nutné potvrdit svou účast na e-mailu info@kulinerplus.cz,  kde uvedete své jméno, kontaktní údaje a kód voucheru s datem kurzu který jste si zakoupili (26. ledna nebo 16. února).

Storno podmínky

Storno podmínky nejsou možné. Zastoupení vámi zvoleným náhradníkem však ano.

Hodnocení podniku

4,5/5 (8 hodnocení)
Kristýna

vyborny kurz spokojenost se vsim a jen doporucujeme priste urcite pujdeme zase na nejaky jiny necemu se priucit

Iva

Příjemné prostředí, profi přístup a výborná organizace kurzu :-)

Petra

Milí vyučující, opravdu odborníci, prostředí, jídlo bylo luxusní.

Většina už byla před chystaná, chápu, že s časových důvodů, ale spíš jsem se tam přišla najíst než něco naučit.
Rychlé vysvětlování, pro pomalejší jedince nevhodné.

Hana

vše

Hodnocení podniku Kuliner

Hodnocení podniku Kuliner

4,5/5 (8 hodnocení)
Pouze ověřená hodnocení
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Hana

vše

12. 2. 2018
Iva

Příjemné prostředí, profi přístup a výborná organizace kurzu :-)

12. 12. 2017
Michal
12. 12. 2017
Petra

Milí vyučující, opravdu odborníci, prostředí, jídlo bylo luxusní.

Většina už byla před chystaná, chápu, že s časových důvodů, ale spíš jsem se tam přišla najíst než něco naučit.
Rychlé vysvětlování, pro pomalejší jedince nevhodné.

12. 12. 2017
Kristýna

vyborny kurz spokojenost se vsim a jen doporucujeme priste urcite pujdeme zase na nejaky jiny necemu se priucit

11. 12. 2017
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní hodnocení.