
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
- Dozvíte se o historii sushi
- Jaké ingredience použít a kde je nakupovat
- Jak správně připravit a ochutit sushi rýže
- Naučíte se připravit 5 druhů sushi (nigiri, maki, temaki, gunkan, uramaki) v různých obměnách
- Vytvoříte si 26 kousků sushi, které ochutnáte a odnesete si domů v krabičce
- Získáte osvědčené recepty
- Natrénujete si správný úchop hůlek
- Ochutnáte tradiční švestkové víno
- Obdržíte certifikát o absolvování kurzu
- Dostanete slevový kupon na nákup ingrediencí na přípravu sushi na e‑shopu
Omezení
- Rezervace: Termín kurzu si rezervujte co nejdříve po zakoupení voucheru na e‑mailu info@sushiraj.cz nebo na tel. 775 221 146. Termíny kurzů najdete zde.
- Kurzy se konají v počtu 6–14 lidí. V případě velkého zájmu se budou přidávat nové termíny.
- Změna rezervace je možná nejpozději 7 dní předem, jinak bude voucher brán jako uplatněný. Změna je možná maximálně jednou.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
- Dozvíte se o historii sushi
- Jaké ingredience použít a kde je nakupovat
- Jak správně připravit a ochutit sushi rýže
- Naučíte se připravit 5 druhů sushi (nigiri, maki, temaki, gunkan, uramaki) v různých obměnách
- Vytvoříte si 26 kousků sushi, které ochutnáte a odnesete si domů v krabičce
- Získáte osvědčené recepty
- Natrénujete si správný úchop hůlek
- Ochutnáte tradiční švestkové víno
- Obdržíte certifikát o absolvování kurzu
- Dostanete slevový kupon na nákup ingrediencí na přípravu sushi na e‑shopu
Omezení
- Rezervace: Termín kurzu si rezervujte co nejdříve po zakoupení voucheru na e‑mailu info@sushiraj.cz nebo na tel. 775 221 146. Termíny kurzů najdete zde.
- Kurzy se konají v počtu 6–14 lidí. V případě velkého zájmu se budou přidávat nové termíny.
- Změna rezervace je možná nejpozději 7 dní předem, jinak bude voucher brán jako uplatněný. Změna je možná maximálně jednou.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2018.
V ceně
- Dozvíte se o historii sushi
- Jaké ingredience použít a kde je nakupovat
- Jak správně připravit a ochutit sushi rýže
- Naučíte se připravit 5 druhů sushi (nigiri, maki, temaki, gunkan, uramaki) v různých obměnách
- Vytvoříte si 26 kousků sushi, které ochutnáte a odnesete si domů v krabičce
- Získáte osvědčené recepty
- Natrénujete si správný úchop hůlek
- Ochutnáte tradiční švestkové víno
- Obdržíte certifikát o absolvování kurzu
- Dostanete slevový kupon na nákup ingrediencí na přípravu sushi na e‑shopu
- Rezervace: Termín kurzu si rezervujte co nejdříve po zakoupení voucheru na e‑mailu info@sushiraj.cz nebo na tel. 775 221 146. Termíny kurzů najdete zde.
- Kurzy se konají v počtu 6–14 lidí. V případě velkého zájmu se budou přidávat nové termíny.
- Změna rezervace je možná nejpozději 7 dní předem, jinak bude voucher brán jako uplatněný. Změna je možná maximálně jednou.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Lososu ani avokádu nevadí „bejt v rejži“, když je ta rýže ještě zabalená v mořské řase.
Osvojte si všechny potřebné znalosti a dovednosti, díky kterým si pak doma budete moc dělat tuny a tuny svého oblíbeného sushi.
Kurz se dělí na 3 části – teoretickou, praktickou a degustační. Na tu se všichni těší nejvíc. Co během degustace nesníte, odnesete si v krabičce domů, abyste se svými výtvory mohli pochlubit rodině.
Kurz trvá 3,5 h a není problém přihlásit se na některý z volně navazujících pokračovacích kurzů.