



Uruguayské hovězí je ve světě stejný pojem jako švýcarské hodinky nebo skandinávská detektivka. Čistý vzduch, kvalitní voda a bohaté pastviny zaručují společně s ekologickým chovem tu nejlepší chuť masa.
Dnešní voucher vyměníte v řeznictví Novák za půl kila toho nejlepšího vysokého roštěnce, kterému se říká také Rib Eye nebo Entrecôte. Získáte masíčko, které se vám bude rozplývat na jazyku.
Vysoký roštěnec má jemné mramorování, které zaručuje báječnou šťavnatost a plnou chuť. Během přípravy se tolik nevysušuje a je fantasticky křehký.
Maso je správně vyzrálé, měkoučké jako dort a připravené na vaše kulinářské umění. V běžné lednici vám vydrží pět dní, při nižších teplotách a správném zacházení i déle.
V případě využití několika voucherů vám řezník naporcuje maso přímo na místě a nakrájí dle vašeho přání. Případný rozdíl v ceně vám bude buď vrácen, nebo jej můžete doplatit.
Spoustu dobrých tipů a triků, jak maso připravit tím nejlepším způsobem, najdete na stránkách SelaVita. Základní pravidla však zní – pořádně rozpálit pánev, nemarinovat v rychlosoli, nepropichovat, nechat chvíli odpočinout, a vychutnat!
Maso si můžete vyzvednout v řeznictví Novák na náměstí Bratří Synků nebo si jej za symbolickou cenu 44 Kč (v jakémkoli množství) nechat dovézt kamkoli po Praze.
Jak objednat zboží
- Objednávky alespoň 2 dny předem na e‑mailu selavita@gradient.cc – uveďte jméno, číslo voucheru, způsob předání (osobně nebo dovoz), datum vyzvednutí a v případě dovozu také přesnou adresu a tel. kontakt.
- Následně obdržíte potvrzující e‑mail o objednávce.
- Objednávka je závazná, zrušit ji lze nejpozději 24 hod předem, jinak voucher propadá.
- Případná vyšší váha se doplácí na místě hotově, za případnou nižší váhu se vrací peníze.
- Rozváží se ve dnech úterý, středa a čtvrtek. Hodinu dodání upřesní dopravce.
- Cena za dovoz je 44 Kč bez ohledu na váhu masa.