Do brusinkového terče v obložení knedlíků na vrchu domácí svíčkové se vám šípem nikdo netrefí. Dřív, než by natáhl tětivu, budete mít tuhle dobrotu spokojeně v sobě.
Experimenty jsou fajn, ale když má člověk hlad, je nejjistější sáhnout po staré dobré klasice. A nad málokterým jídlem se milovníkům tradiční české kuchyně začnou sbírat sliny jako nad domácí svíčkovou. Obzvláště, je-li podávána s variací domácích knedlíků a ozdobená brusinkovým terčem. Mohou snad vaše chuťové buňky mát jasnější cíl?
Těší se na vás v nově otevřené, zrekonstruované restauraci Spolák. Dostanete-li při dobrém jídlu žízeň, můžete si tu objednat Gambrinus 10°, Plzeňskou 12° nebo ochutnat, na který pivní speciál tento týden padla volba sládků. Kromě piva restaurace nabízí i moravská rozlévaná vína, domácí limonády, točenou Kofolu nebo nápoje z nealko portfolia Coca-Coly. Restaurace má i venkovní posezení, kde si můžete českou klasiku užít na čerstvém vzduchu.