Nabídku Zážitková prohlídka pivovaru Regent pro partu mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Škola čepování piva s prohlídkou pivovaru Regent pro partu

4,6 / 5 Pivovar Regent Třeboň  (mapa) 3 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Pivovar Regent

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

4,0
Zdenka
Varianty (1)

„Chmelovina naše ta božskou má sílu, všechny nás rozehřívá k radostnému dílu.“ – Tak to je motto, kterým se řídí sládci z pivovaru Regent. A právě ze zdejšího piva můžete načerpat sílu i vy.

Vypravte se se svou drahou polovičkou, s kamarádem nebo s celou partou do pivovaru Bohemia Regent, bez kterého by Třeboň nebyla Třeboní. S dnešním voucherem, který platí až pro 4 osoby, si pivovar prohlédnete, pod vedením zkušeného odborníka si pivečko zkusíte správně načepovat a každý také 2 zlatavé moky ochutnáte.

Návštěva pivovaru vám zabere zhruba 90 až 120 minut. Každý z hostů na závěr obdrží speciální certifikát výčepního a především si odsud odnese znalosti, díky kterým v mžiku pozná, zda by hospodský natočil pivko tak, jak to má správně být.Spojení tradiční technologie, žateckého chmele a českých sladů dává vzniknout skvělým ležákům, výčepním pivům i lahodným speciálům. Velký podíl na tom mají také vlastní kvasinky a voda z vlastních artézských studní. Součástí receptur třeboňského piva jsou výhradně historií prověřené kroky a postupy typické pro české pivo.

Prohlídka pivovaru, při které nakouknete sládkům pod pokličku

Těšte se na návštěvu nejdůležitějších provozních části pivovaru. Začnete na pivovarském nádvoří s nově zrekonstruovanou kašnou, z níž při slavnostních příležitostech teče místo vody pivo. Uvidíte také varnu, různá technologická zařízení a historické podzemí pivovaru s úzkými chodbičkami.Průvodce vám popovídá o všech fázích výroby a postupech vaření.

Nahoru