
Termín
Platnost do 17. 2. 2017.
V ceně
- 2× sklenička Sparkletini (sekt s příchutí malin) na přípitek zdarma
- 2× talíř se studenými a teplými předkrmy:
- hummus: perfektně ochucená cizrnová pasta dozdobená granátovým jablkem
- muhammara: pasta z čerstvých červených paprik s vlašskými ořechy
- falafel: křupavé karbanátky z cizrny ochucené koriandrem, cibulkou a česnekem
- kebbe: pšeničné těsto plněné mletým hovězím masem a piniovými oříšky
- domácí chlebové placky a sezamový dresink
- 2× hlavní chod:
- grilované kuřecí prsíčko (200 g masa) na středomořský způsob, položené na šťouchaných bramborách s červenou řepou a bazalkovým pestem
- 2× dezert:
- čokoládový fondant s jahodovou redukcí
- Nápoje:
- karafa s vodou (1 l)
Můžete využít do 17. 2. 2017
Rezervace: Předem na tel. 724 999 066.
Rezervaci můžete zrušit nebo přesunout nejpozději 24 hodin před plánovanou návštěvou, jinak voucher propadá.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dobré jídlo a láska mají hodně společného: vykouzlí srdečné úsměvy, naplňují člověka radostí a dělají život krásnějším.
Pozvěte svou drahou polovičku do restaurace Noor a pochutnejte si na exotickém degustačním menu, které pro vás kuchaři sestavili u příležitosti oslav svátku svatého Valentýna. Pokud chcete hodovat ve výjimečné atmosféře, zamluvte si stůl na 11. nebo 12. února. Od 17 do 22 hodin bude v restauraci hrát živá hudba.
Pozorný personál vám na přivítanou donese skleničku malinového sektu Sparkletini a poté talíř s několika studenými i teplými předkrmy. Hlavním hřebem je grilované kuřecí prso položené na šťouchaných bramborách s červenou řepou a dlouho budete básnit také o čokoládovém fondantu.
Na vlně exotiky můžete pokračovat i při výběru pití, kromě moravských vín tu nabízejí i vína libanonská, případně zkuste osvěžující domácí limonády.
Kuchaři používají pouze čerstvé suroviny a maso z domácích bio chovů, naopak náhražky a dochucovadla byste tu hledali marně stejně jako palmový olej. Umění zdejších kuchařů dokládá i ocenění odborné poroty Bosch Fresh Festivalu, která podniku udělila 1. místo v kategorii Východočeská restaurace 2016. Nechte si chutnat i vy.