
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
Maso a steaky moderní gastronomie
- 3hodinová kuchařská show - ukázky příprav jednotlivých pokrmů
- Ochutnávky steaků (např. Rib Eye, Top Blade, Chuck Eye roll) a příloh dle trendů moderní gastronomie
Jak uplatnit
Storno podmínky
Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 3. 2017.
V ceně
Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko)
- 3hodinová kuchařská show - ukázky příprav jednotlivých pokrmů
- Ochutnávky steaků, domácích těstovin, čerstvých mušlí, krevet a příloh dle trendů moderní gastronomie
Jak uplatnit
Storno podmínky
Změna termínu je možná nejpozději 48 hodin předem, jinak voucher propadá.
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
Využijete pro:
Volný čas (Benefity Premium)
Volný čas (Edenred Benefits)
Volný čas FKSP (Edenred Benefits)
Jak funguje převod benefitních bodů?
Pokud máte rádi dobré jídlo a spoustu zábavy, tak je tato akce určena přesně pro vás.
Při kuchařsko – řeznických show vám připraví čtyřchodové menu a ukáží vám, jak se jednotlivé pokrmy připravují, moderně zdobí a servírují. Ke každému chodu si pro vás připravili také ochutnávku kvalitních vín, vhodných k jednotlivým pokrmům. Na výběr máte hned ze dvou akcí.
Maso a steaky moderní gastronomie
Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko)
Svěřte se do zkušených rukou šéfkuchaře Martina Kincla, kterého můžete znát z televizního pořadu Pečeme podle hvězd. Svou profesní dráhu začal rovnou u gastronomických mistrů – po škole jeho kroky neomylně zamířily do exkluzivní francouzské restaurace, odkud se vzápětí vypravil na zkušenou do světa. Vařil v podnicích v Itálii, Francii, Španělsku či Kostarice, kde měl i vlastí restauraci. Současně kromě Presto kurzů vaření otevřel také gurmánské řeznictví a bistro Presto meat–market v blízkosti centra Prahy.
