Jakou barvou ozdobit stůl, abyste letos o Vánocích byli trendy? Zlatou!
Vyzvedněte si kilo vepřových nebo kuřecích řízků, které jsou od firmy Dobrotík připravené tak, že je stačí hodit na rozpálenou pánev, nechat zezlátnout a přesunout na svátečně prostřený stůl. O Vánocích nebo na silvestrovském večírku s nimi pohostíte rodinu i kamarády a stanete se králem kuchyně.
Vybrat si můžete mezi klasickými velkými řízky nebo malými roztomilými řízečky, které se stanou ozdobou každé party – tedy aspoň do té doby, než se po nich zapráší, což nepotrvá dlouho. Hluboce zmrazené řízky jsou obalené v trojobalu, všechny suroviny pocházejí od českých dodavatelů a při výrobě nejsou použity žádné konzervační látky ani barviva.
V Hořovicích řízky porcují, klepou, obalují, mrazí a balí každý den, takže dostanete vždy čerstvou porci, která vám v mrazáku vydrží až 4 měsíce. Díky tomu, že je maso zmrazováno velmi rychle, si zachovává skvělou chuť.
Kromě řízků tu připravují i tradiční pelmeně s masovými náplněmi, co tak zkusit něco nového?