- servis jídla = vkusně podáváno v plechovém „pekáči“ (což se k pečeným žebrům hodí)
– jako příloha velmi dobrý a čerstvý chléb
- žebra možná byla masitá, šťavnatá a v medu marinovaná… kdyby je však z trouby vytáhli tak o 10 minut dříve. Takto byla vysušená, tvrdá, na povrchu spálená, chuť medu nikde. Ulomený zub snad mluví za vše…
– prostředí typické hospody (včetně poměrně děsivých a páchnoucích toalet)
– pivo dobré, ale natočen těžký „podmírák“ (1cm pod rysku i po opadnutí pěny), navíc špatně zaúčtováno…
žebírka byla chutná, pivo rovněž, byla k dispozici miska s vodou na omytí rukou; obsluha spíše vázla;
prostředí příjemné – zastřešená venkovní zahrádka
Číšník chtěl naúčtovat o jedno pivo navíc, po (uznané) reklamaci si naúčtoval zhruba tutéž cenu za pečivo (3 rohlíky, 3 malé krajíčky chleba) ; bylo to účelové jednání, v jiných podnicích bývalo pečivo zdarma