Z jedné strany spálená žebírka, z druhé strany nedopečená. Nejhorší ale na všem bylo, že jak českorusky mluvící „kuchařka“, kterou jsem si musel nechat zavolat (sama by se omluvit nepřišla), tak ale i „manažerka“, která za mnou při odchodu vyběhla, donekonečna tvrdily, že se trochu připálila jen sojová marináda. Nehorázné. Nedůstojné. Manažerka si mě tedy snažila „koupit“ nabídkou kompenzace, (když budu zticha), ale tohle by měli vidět všichni, jak se to v Jean de Carro s novým vedením a „kuchařkou|“ totálně zkazilo..... Byl jsem tam úplně sám (kromě dvou zaměstnanců na řízku) a stejně nebyli schopni uhlídat žebírka na grilu (já je tedy raději peču v troubě). A pak do balíčku s sebou vám nedají ten nejvíc spálený kus (aby si ho jeden nevyfotil zblízka) a ještě ořežou spálené plochy. Proč ořezávat, když to nebylo spálené?? A nepřiznají pochybení. Děs běs. V okolí je spousta lepších restaurací, tak se téhle raději vyhněte.
Úžasné místo s výhledem na kolonadu, příjemné prostředí i obsluha a výborné jidlo.
Na pokoji malý dárek v podobě vína a ovocné mísy.
Čisto, útulno, pohoda a klid.
Mohu všem doporučit – jako vypínač od každodenního stresu opravdu úžasné.