O nás

ČAJE BRENDION
Značka Brendion a její produkty byly “zrozený” proto, aby probudily v každém z nás jen to nejlepší, abychom si byli vědomi toho kým jsme a čím můžeme být, že potenciál v nás je neomezený.

Hlavním motem značky Brendion „Buď si vědom toho kým jsi – zrozen pro lepší zítřky“

Naše čaje jsou prvním produktem, který Vám představíme, a to je teprve začátek….

Čaje dodají veškeré potřebné atributy k tomu prožít dny s největším využití Vašeho potenciálu, který se ve Vás skrývá. Toto začíná již první sekundou po ochutnání našich propracovaných produktů k dokonalosti. Ono totiž, když jsou Vaše sekundy fenomenální, tak se dny stávají stejnými, poté týdny, měsíce a roky a nakonec Váš celý život.

Naší misí je, abychom byli těchto životů součástí a pomáhali k tomu, aby svět byl lepším místem, kde všichni z nás mají plno energie, dostatek pohody a nesmírné množství inspirace, které nás jako lidstvo posouvá kupředu.

Značka Brendion je představitelem myšlenky, kdy lidstvo žije v symbióze se sebou samým a přírodou.

Naše produkty se skládají čistě z přírodních látek. Mimo jiné disponujeme vlastní recepturou, která byla promyšlena tak, aby Vám dodala ty nejlepší účinky a Váš život se posunul na jiný level.

Naše dodavatele jsme vybírali s maximální obezřetností, tak abychom dosáhli kýžené kvality.



VZNIK BRENDION
Inspiraci jsem načerpal „pouhých“ 16 000 Km od České republiky a to v srdci Austrálie v Sydney.

Poznal jsem absolutně jiný styl života, který mě uchvátil. Tento kout světa, kde se mísí mnoho kultur a kde lidé spolu žijí v nevídané symbióze, mi bylo inspirací.

V Sydney jsem studoval školu podnikání a měl možnost pracovat v několika zaměstnáních. Nakonec jsem se zakotvil v restauraci, jako kuchař. Práce s nejčerstvějšími potravinami nejvyšší kvality, které jsem kdys ochutnal, bylo další inspirace. Nešlo přehlédnout, jaký vliv má kvalita potravin a zdravý životní styl na životy obyvatel.

Po dvou letech života v Austrálii jsem došel k závěru proč vše to, co jsem poznal nepřenést sem do naší krásné krajiny v podobě produktu.

Po návratu do České Republiky jsem byl šťastný, že jsem zpět doma, tam kde jsem prožil celý svůj život. Uvědomil jsem si, jak je zde život rozdílný – ne špatný.

My Češi jsme velmi pracovití a soudržní a tím se odlišujeme od zbytku světa. Bohužel se často v tvrdé práci ztrácíme a zapomínáme na nás samotné. Jako národ držíme náš potenciál v pomyslných klecích. Čirou pravdou je, že jsme takový v minulosti nebyli – byli jsme národ, který šel kupředu a ukazoval světu, že I my tady máme místo, byli jsme inspirací.

To vše jsem si čím dál více uvědomoval, ale tak nějak to pořád nestačilo, abych začal něco dělat. Posledním dílem skládačky bylo založení rodiny, kdy má žena mi připomněla co je to žít v symbióze a náš syn Brendan, u kterého je krásně vidět, co znamená čistá energie.

Vše to začalo minulého roku 2018, kde jsme prošli přípravami, tak aby se produkty Brendion shodovali z naší vizí a tím co chceme světu dát. Posuďte tedy sami a podpořte začínající firmu, tím že zkusíte naše produkty, které byli vytvářeny za účelem našeho mota “Buď si vědom toho kým jsi – zrozen pro lepší zítřky”. Vyberte si sami, neznamená to, že Bredion určuje Váš směr, jen může nakopnout Vaši novou cestu.

Zobrazit více
Nahoru