Valentýn v izolaci? Takovou romantiku jste ještě nezažili!

Valentýn v izolaci? Takovou romantiku jste ještě nezažili!

Kateřina Suchanková 23. 1. 2021

Ať už hodláte slavit lásku k partnerovi nebo k sobě samým, bude to letos trochu oříšek. Zkuste tentokrát pojmout Valentýna jako svátek těšení se na to, až se svými milými budete zase žít naplno. Ale ruku na srdce, kdo by čekal až do konce lockdownu? Máme pro vás návod, jak si vytoužené zážitky dopřát hned teď. Romantická večeře, pobyt plný vášně nebo thajská masáž? I v době sociální izolace to jde zařídit!

Jak si nahradit privátní wellness ve dvou

Než se vaše milovaná polovička vrátí z práce, připravte romantickou lázeň. Jakmile vkročí do bytu, tak jí zavažte oči a vydejte se na tajemnou procházku. Abyste navodili pocit, že jdete jinam než zase domů, můžete vyjít i před domovní dveře. Kdo miluje velká gesta, může autem obkroužit blok a tvrdit, že je to limuzína. Po příchodu domů zamiřte rovnou do koupelny (a zouvat se bude kdo?) a teprve poté sundejte partnerce či partnerovi šátek z očí.

Co se vám bude na domácí lázeň hodit?

TIP: Bublinky nemusíte vždy přidávat jen do koupele, nalijte je rovnou do sebe. Stačí vybrat to pravé šumivé víno a atmosféra jako z Pretty woman je na světě.

Asi tušíte, že doma to nemusí být vždycky ono. Tak se po tomhle zážitku odměňte ještě voucherem na romantiku v opravdovém wellness.

Omrknout vouchery na wellness s dlouhou platností

Romantickou masáž zvládne i naprostý laik

Že jste chtěli tentokrát vsadit na nějakou exotiku? Není nic jednoduššího než masáž ozvláštnit pomůckami. Na thajskou masáž vám například budou stačit čisté ponožky. Prostě se projděte partnerovi po zádech a je hotovo. Masáž bambusovou tyčí vyměňte například za masírování kuchyňským válečkem. A věděli jste, že masírovat se nemusí jen záda?

Jak vybavit domácí masážní salon?

TIP: Pokud se chcete stát skutečným masérským mistrem, nic vám nebrání udělat si online kurz balijské nebo klasické masáže z pohodlí vašeho domova. Na příštího Valentýna jako když najdete!

Pro případ, že by válcování nedopadlo nejlépe, odměňte se za letošního Valentýna ještě voucherem na masáž do budoucna.

Pořídit voucher na masáž s platností do aleluja

Láska prochází žaludkem i v době karantény

Pokud má vaše láska nejradši například sushi, není nic jednoduššího, než si sehnat kostým sushi mistra a pustit se do výroby domácích nigiri, maki, uramaki, hosomaki a dalších jiných taky. Je partner(ka) spíše na grilované speciality? Tak to máte vyhráno, protože ani nemusíte hledat prodejnu japonských oděvů, ale postačí, když se ke sporáku postavíte v plavkách a rozepnuté košili. Nebo ani nestoupejte ke kuchyňské lince a raději si jídlo objednejte.

Jaké lahůdky skončí na vaší valentýnské tabuli?

Pokud si budete vařit sami, určitě sáhněte po nějakém afrodiziaku. Pokud vyberete třeba chilli, tak to prokrví každý kousek vašeho těla. Pozor si dejte jen na oči, to by vás mohlo rozpálit až příliš. Sázkou na jistotu budou také lanýže, které jsou pro své afrodiziakální účinky přímo vyhlášené a při kontaktu se zrakovými orgány vcelku bezpečné.

Tušíte, že by se domácí vaření mohlo zvrtnout? Pak starost o valentýnskou večeři nechte profesionálům z vaší oblíbené restaurace.

Vybrat si z nabídky restaurací v okolí

Pobyt plný nadpozemských zážitků

Přemýšlíte, kam byste na něj asi tak vyrazili? Víme přesně, jaká odpověď vám vytanula na mysli. Domů. Ta největší valentýnská romantika se letos odehraje právě ve vaši ložnici. Rozpalte své lože nahřívací dekou nebo ho opatřete paměťovým polštářem, který si uchová vzpomínky na vaši noc plnou lásky navždy. A abyste na ni nezapomněli ani vy, rozbalte si jako dáreček netradiční šperk, který udělá radost vám oběma.

Co budete potřebovat na nejromantičtější noc v roce?

Bojíte se, že na vás přijdou sousedi? Nebo že vás v tom nejlepším překvapí děti (minimálně bezdětné páry by mohly být v šoku)? Raději se pojistěte příslibem romantické dovolené do budoucna.

Pobyty s dlooooouhou platností nabízíme tady

Láska s příchutí adrenalinu

Možná jste letos chtěli společně skočit z balónu nebo se potápět při romantické plavbě na Vltavě. Nezoufejte, adrenalinových zážitků číhá dost i doma. Zkuste svou polovičku překvapit online kurzem MS Excel nebo Word a uvidíte, že takovou bouři jste na Valentýna ještě nezažili.

Co když vás netradiční zážitky opravdu lákají?

Zábavu, kulturu i dávku napětí ale samozřejmě nemusíte konzumovat jen doma u počítače. Nalaďte se na parádní zážitky předem a pořiďte si třeba vstupenky do divadla, vouchery na romantickou plavbu nebo na projížďku nadupaným sporťákem.

Tady najdete zábavu, které platnost jen tak nekončí

Už máte jasno, jak si letos užijete Valentýna? Jestli zapojíte fantazii nebo budete slavit ve svátečních teplákách? Ať už to u vás doma dopadne jakkoli, tak vězte, že je před vámi ještě spousta dalších zážitků, na které se už teď se svým protějškem můžete těšit. 

Jak se vám článek líbil?

Kateřina Suchanková

Když zrovna není ověšena dětmi, ráda spí. Když zrovna nejí, což je její velmi oblíbená činnost, tak ráda spí. A když zrovna nejí, nespí, nebo nesetřásá (nenatřásá) děti, tak píše, čte nebo peče buchty. Když je dobře vyspaná a najedená, jde si zaběhat a jednou za rok se dostane i k boxovacímu pytli. Kromě své rodiny miluje Itálii, víno a spánek. 

Nahoru