Nejnovější aplikace od Slevomatu najde aktuální slevy na mapě

Největší tuzemský slevový portál Slevomat se může pochlubit aktualizovanou aplikací. Ta kromě klasického online prodeje služeb a zboží umožňuje vyhledat v reálném čase dostupné nabídky v nejbližším okolí. Aplikace zároveň umožňuje zobrazovat notifikace na chytrých hodinkách se systémem Android Wear.

“Podařilo se nám zefektivnit vyhledávání jednotlivých nabídek. Již odpadá postupné hledání, zda daná nabídka je dostupná v okolí zákazníka. Aplikace umožní automatické načtení mapy a lokalizaci uživatele, kde mu nabídne nejbližší dostupné služby zvýhodněné přes Slevomat, ” doplnil Michal Bilka, který vedl tým vývojářů ve Slevomatu.

Každý uživatel může načíst ve svém okolí až 50 slev. V místech, kde hustota nabídek je menší, je lokalizace omezena na nabídky v okruhu do 20 kilometrů.

“Aplikace rovněž umožňují filtrování podle kategorií jako jídlo a pití, krása, vyžití pro rodinu s dětmi a podobně. Zajímavým doplňkem je pak možnost využití chytrých notifikací, které se zobrazují na telefonu v okamžiku, kdy se zákazník přiblíží k provozovně s aktivní slevou, ” doplnil Bilka s tím, že počet notifikací je omezen na maximálně tři denně. Ty fungují tak, že uživateli chodí upozornění na nabídky v jím určených kategoriích v časových zonách ráno, poledne a večer. Bilka k tomu doplnil: “Pracujeme zde s obvyklým životním stylem běžného zákazníka. Ráno je na cestě do práce, přes poledne vyráží na oběd a večer je na cestě za zábavou. Rádi bychom, aby ho notifikace inspirovaly k novým zážitkům a změně zažitých stereotypů.”

Proč Slevomat vylepšil svoji aplikaci? Stejně tak jak z roku na rok stále roste trh e-commerce, pomalu se tento trend dostává i na mobilní zařízení. Spotřebitelé už neomezují své útraty jen na čas strávený u počítače. Například Slevomatu vzrostla návštěvnost stránek z mobilních zařízení meziročně o 30 procent.

8. června 2015