Nepálské menu pro celou rodinu v centru Pardubic: 2 předkrmy, 4 hlavní chody s přílohami i dezert

1 199 Kč −10 % 1 079 Kč
Koupit
Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap
Voucher do 30. 6. 2026

Varianty podle vaší volby

Varianty podle vaší volby
Voucher do 30. 6. 2026

Varianty podle vaší volby
  • 2 předkrmy:
    • Onion Bhaji (smažená obalovaná cibule), 150 g
    • Papadum (indická specialita), 4× 15 g
  • 4 hlavní chody:
    • Vepřová masala, 150 g (mírně ostrá omáčka)
    • Pork Butter, 150 g (jemná omáčka)
    • Dal Makhni, 150 g (indické národní jídlo z čočky)
    • Chicken rembo, 150 g (kostky kuřecího masa čtyř různých chutí)
  • 3 přílohy:
    • Rýže
    • Sýrové placky
    • Tandoori butter nan (indický vrstvený chléb s máslem)
  • 1 dezert:
    • Gulab Jamun (kuličky ze sušeného mléka ve sladké omáčce), 4 ks 

Omezení

  • Voucher lze využít od 14:00.
  • Voucher není možné uplatnit v pátek a v sobotu. 
Jak uplatnit
  • Rezervace: zavolejte předem na tel. 775 287 231. 
  • Rezervaci proveďte alespoň 14 dní před koncem platnosti voucheru.
  • Kódem voucheru se prokážete v restauraci.
  • Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci. Pouze pokud jídlo nedojíte, zabalí vám ho za příplatek s sebou domů. 
Děti
  • Děti vezměte s sebou, v restauraci je pro ně připravený koutek. 
Příplatky
  • Pokud jídlo nedojíte, zabalí vám ho za příplatek s sebou: 10 Kč/krabička 
  • Parkování za příplatek
Alergeny

Alergeny vám sdělí na vyžádání obsluha.

Benefity

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 199 Kč −10 % 1 079 Kč
1 199 Kč −10 % 1 079 Kč
Kuřecí masala, korma, čočkový Dal a gorkhali rembo
V restauraci vaří kuchaři z Nepálu
Na čepu mají Kozla a v nabídce mnoho druhů vín

Dobrého Nepál(í).

Co takhle si s rodinnou místo nedělního oběda s tradiční českou kachnou, knedlíky a zelím vychutnat něco exotičtějšího? A vůbec, proč čekat na neděli? V pardubické restauraci Tandoor se na vás kromě pátku a soboty těší celý týden, tak vezměte drahou polovičkou a potomky na hostinu, po které si dost možná na všechny ty recepty od Magdaleny Dobromily ani nevzpomenou.

Kotlíky a sporáky v tomhle podniku rozpalují zkušení kuchaři z Nepálu, kteří se svému umění učili v indickém Dillí. Pokrmy připravují podle originálních indických a nepálských receptur. Tentokrát z nich ochutnáte vskutku požehnaně, čekají na vás totiž hned dva předkrmy, čtveřice hlavních chodů i dezert. Tak připravte mlsné jazýčky na bhaji, kuřecí masalu i kormu nebo dal i kuličky Gulab Jamun, tohle bude stát za to.

Dobré vědět: Ačkoli maximální počet strávníků není omezen, naváženo a navařeno je to celé ideálně pro 4 osoby.

A co patří k takovém hodování? Také skvělé pití! Na čepu mají vychlazeného Kozla a v nabídce je i mnoho druhů vín nebo třeba typický jogurtový nápoj lassi

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita