Dobrodružná týmová hra TEPfactor: zábava inspirovaná TV show Pevnost Boyard

379 Kč −31 % od 259 Kč
Vybrat variantu
4,7 / 5 TEPfactor (kontakt) Chotilsko  (mapa) 138 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Petr Větrovský

Dobrý den, mám dva dotazy:

  1. Pokud koupím 2 vouchery pro 4 osoby na 2 hodiny, je možné je sečíst? Výše v dotazech popisujete pouze situaci s vouchery pro jednu osobu.
  2. Lze vouchery sčítat s dárkovými poukazy, které jste vydali?

Předem děkuji za odpovědí
Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, děkuji za dotaz.

Dle informací od poskytovatele služby je možné sčítat dva 2 hodinové poukazy. Je možné sčítat i poukazy 1 hodinové a 2 hodinové.

S přáním hezkého dne, Eva

Marta Philbrow Kingová

Máme dvě děti, syn 13.let, ale dceři bude už 4.5.2024 15. let. Tedy nebude už možnost využít zvýhodněné vstupné 2+2.
Máte radu, jak toto skombinovat ?
Děkuji moc

TEPfactor


Dobrý den, Marto, tuto situaci vám výjimečně uznáme a poukaz pro rodinu můžete zakoupit! ;-) Poté se jen odkažte na tuto zprávu a potvrzení že to v tomto případě lze.



Děkuji a budeme se těšit. Michal



Tým TEPfactor

Veronika Matějů

Dobrý den, dva vouchery po 2h hraní pro tým 4 lidí nelze uplatnit na jednu hru, nebo ano – chtěli jsme si koupit rovnou 4h hraní… Četla jsem, že lze kombinovat s 1h, ale není zde, že nelze se 2. Nerada bych tu utratila peníze za něco, co nebudeme moci využít. Děkuji.

TEPfactor


Dobrý den, Veroniko, poukazy dvouhodinové lze sčítat, takže pokud si koupíte 8ks poukazů na 2h hry, tak můžete pak ve 4 osobách přijít a máte tedy celou hru zaplacenou a 5. hodina je k tomu zdarma automaticky. ;-)



Děkujeme a těšíme se na vaši návštěvu.



Tým TEPfactor

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru