Venkovní úniková hra Pevnost Vyšehrad pro dva i celou partu

599 Kč −16 % 499 Kč
Koupit
Útěkáři (kontakt) Pevnost Vyšehrad (mapa) 215 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Jana Pechová

Dobrý den,
cena 499,– Kč je pro 6 osob? A jak dlouho cca trvá 1 hra a za jak dlouho může nastoupit další skupina. Ptám se, protože jsem chtěla hru nabídnout školní třídě. Děkuji J. Pechová

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,

děkuji za Váš dotaz. Cena 499,– Kč je pro neomezený počet hráčů. Doporučuje se ovšem počet 2–6 hráčů pro jednu skupinu. Přibližná délka jedné hry je 2–3 hodiny v závislosti na šikovnosti hráčů.

S přáním pěkného dne,

Michal

Útěkáři

Dobrý den, Jano, platí to, co už řekl Michal ze Slevomatu.

Jen bych chtěl doplnit:

Počet hráčů v týmu není technicky omezen, teoreticky by tak mohla jít celá třída, ale z našich zkušeností to nedoporučujeme. Když je moc lidí v jednom týmu, kazí to hru. V týmech o 6+ hráčích už nefunguje správně komunikace atp. Velikost jednotlivých týmů je ale na Vašem uvážení. Počet týmů = potřebný počet voucherů

Co se časových rozestupů týče, doporučil bych interval 5 až 10 minut podle počtu týmů. U úvodních jednodušších úkolů by se tak týmy nemusely potkat. U úkolů s šiframi a složitějšími hádankami se ale potkávání týmů vyhnout s jistotou nelze. Na druhou stranu v tom nevidím žádný problém, ba naopak. Podle mého to posílí zdravou soutěživost mezi studenty.

S pozdravem

Pavel Bureš, Útěkáři

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru