Předplatné internetové televize Sweet.tv: seriály, filmy, zpravodajství i sport

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Roman F.

Dobrý den, bude i v následujících měsících zahrnuta stanice AMC + Film+ v balíčku M? Nebo se jedná u stanice AMC pouze o promo akcí na Duben tak jako u všech poskytovatelů a pak bude pouze v balíčku L?
 Děkuji

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý den,



děkuji za Váš zájem. Mohu Vás ujistit, že stanice AMC a Film+ zůstanou iv následujících měsících součástí balíku M. Není to jen promo akce na duben, ale tyto stanice budou dostupné i nadále v rámci balíku M.



Máte-li další dotazy, neváhejte se na nás obrátit.

Martin Jurda

Dobrý den
Mám dotaz syn si koupil tv před týdnem a měl u tv od vás sweet.tv zdarma na dva měsíce zdarma a šlo mu to jen sedm dní a dnes se to vyplo.
Jak by mohl doaktivovat ty dva měsíce zdarma…
Děkuji za odpověď.....

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý den, můžete to aktivovat v aplikaci od sweet.tv v sekci „promo kód“ v profilu (Panáček horním pravém rohu)

Simča

Dobrý den, mám teď na zkoušku 7denní zadarmo.Nejdou přehrát bezplatně nějaké filmy. Jak to je po zakoupení voucheru?

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý den, filmy nejsou součástí předplatného, ale máme také filmy zdarma kolem 120 v balíku M a L: Vyberete si možnost FILMY pak všechny filmy pak žánry a dole pravo si označíte pouze k dispozici a potvrdíte použít filtr.

Rosťa

Dobrý den,
Mě jde o to, že mám teď zdarma na 2 měsíce sweet tv. A když si u Vás koupím předplatné na rok, tak aby se mi tím nezrušili ty dva měsíce a aktivoval se jen rok. Má otázka zní tedy, jestli se předplatné bude sčítat s mém zdarma předplatném. Tzv. pokud budu mít tv předplacenou na 14 měsíců, nebo jen na těch nových 12 měsíců. Děkuji za odpověď.

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý den,



děkujeme za Váš dotaz a zájem o prodloužení předplatného služby Sweet TV. Chápeme Vaši obavu a rádi bychom Vás ujistili, že Váš přístup k bezplatnému období je pro nás důležitý.



Když si zakoupíte roční předplatné během Vašeho aktuálního bezplatného období, je důležité vědět, že aktivace placeného předplatného by měla být provedena až po uplynutí těchto dvou bezplatných měsíců. V případě dřívější aktivace placeného předplatného by to vedlo ke zkrácení Vašeho bezplatného období, což znamená, že byste přišli o zbývající čas zdarma.



Pro optimalizaci využití obou období – bezplatného i placeného – doporučujeme aktivovat Váš roční předplatný kód až po skončení 2měsíčního bezplatného období. Tímto způsobem se Vám zajistí, že budete mít televizi Sweet TV předplacenou na celkové období 14 měsíců (2 měsíce zdarma + 12 měsíců z ročního předplatného).



Máte-li jakékoli další dotazy nebo potřebujete pomoc s aktivací, neváhejte nás kontaktovat na info.cz@sweet.tv



Přejeme Vám spoustu skvělých zážitků s díváním Sweet TV!

Rosťa

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak dlouho bude tato sleva u Vás trvat? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Rosťo,

doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů.

Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve tedy nakoupíte, tím lépe.

S přáním hezkého zbytku dne

Helena

Pavel Zikmund

Dorý den proč jste nikoho neinformovali že přestanete vysílat F1 na sport 1 sport2 ??? Lhali jste že máte podepsaný práva na bůh ví jak dlouho… Proč??? Děkuji Zikmund

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý den!



Jsme poskytovatelé televizních stanic. Nemáme žádnou možnost ovlivňovat obsah vysílaný na jednotlivých televizních stanicích. Jakékoliv dotazy týkající se obsahu byste měli adresovat přímo tv stanici.

Kamila

Dobrý den,
budete prosím přidávat programy nova sport 5 a 6?
Předem děkuji

VAN GROUP s. r. o.


Dobrý den, děkujeme za váš zájem o naši službu. Co se týče vašeho dotazu ohledně přidání programů Nova Sport 5 a 6 do naší nabídky, v současné době neplánujeme tyto kanály přidat. Tato situace se může v budoucnu změnit, avšak v tuto chvíli neumíme s jistotou říci, zda a kdy by k takovému rozšíření mohlo dojít.



Rozumíme, že Formule 1 je populární a mnozí naši zákazníci by pravděpodobně ocenili přidání těchto kanálů. Ujišťuji vás, že vaši připomínku vezmeme v úvahu při budoucích rozhodnutích o rozšiřování naší nabídky.



Ještě jednou děkuji za váš zájem a neváhejte nás kontaktovat, pokud máte další dotazy nebo požadavky.



S pozdravem, Sweet.tv

Rudolf Fischer

Je možné i na splátky s 0%acontaci

Slevomat.cz

Krásný den, Rudolfe, děkuji vám za dotaz. Na splátky voucher koupit nelze. Mějte moc hezký den, Kristýna

Nový dotaz

Přidáním dotazu souhlasíte se zveřejněním vyplněného jména a obsahu příspěvku. Příspěvky se závadným obsahem jsme nuceni odstraňovat, stejně jako příspěvky odkazující na konkurenční portály či e‑shopy nebo příspěvky, které k dané nabídce nejsou relevantní. Otázky, podněty nebo stížnosti, které se nevztahují k této nabídce, směřujte na náš kontaktní formulář nebo volejte +420 222 745 354.

Nahoru