Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kurz čokoládových belgických pralinek v barevném provedení a temperování čokolády

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)
Vhodné i pro naprosté začátečníky
Provede vás zkušený cukrář Dan Lang

Čurajícího chlapečka si domů nejspíš neodnesete. Znalosti přípravy belgických pralinek ano.

S nadšením se vracíte každý rok do belgických měst, abyste navštívili jednu z místních čokoládoven a zakousli se do pravé pralinky? Tak to je tenhle kurz přesně pro vás. Proniknete do tajů těchto kulinářských kouzel a osvojte si přípravu domácího pralinek, jejichž postup vás naučí v cukrářském studiu Delikates.

Kurzy probíhají vždy o víkendu. A co je na tom nejlepší? S sebou domů si odnesete váš sladký výtvor.

Pro koho je kurz určen? Zájemce ve věku od 15 do 99 let.

Kurz je určen každému, komu chutná čokoláda. Přijďte třeba s kamarádkou strávit příjemný den v inspirujícím prostředí a ve společnosti stejně naladěných lidí. Nebo kupte mamince čokoládový kurz pro radost. Nemusíte mít žádné cukrářské znalosti ani zkušenosti, můžete být úplný začátečník. Všechno vám tu trpělivě vysvětlí a ukážou.

Vyzkoušíte si odlévat tabulky čokolády, nazdobit si je, ale především se naučíte vyrobit své vlastní čokoládové bonbóny s náplní. Sladké potěšení je ještě sladší, když sladce vypadá. Patřičný čas proto budete věnovat i dekoraci pralinek. Naučíte se temperovat čokoládu a dále s ní pracovat. 

Nahoru