Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz čokoládových belgických pralinek v barevném provedení a temperování čokolády

4,5 / 5 Kuchařské Studio Kladno  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Kuchařské Studio

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Na kurzu vaření jsem byla poprvé a byla jsem nadšená. Velmi dobrý přístup šéfkuchaře, vše…

Jana
Vhodné i pro naprosté začátečníky
Provede vás zkušený cukrář Dan Lang
Varianty (1)
Vhodné i pro naprosté začátečníky
Provede vás zkušený cukrář Dan Lang

Čurajícího chlapečka si domů nejspíš neodnesete. Znalosti přípravy belgických pralinek ano.

S nadšením se vracíte každý rok do belgických měst, abyste navštívili jednu z místních čokoládoven a zakousli se do pravé pralinky? Tak to je tenhle kurz přesně pro vás. Proniknete do tajů těchto kulinářských kouzel a osvojte si přípravu domácího pralinek, jejichž postup vás naučí v cukrářském studiu Delikates.

Kurzy probíhají vždy o víkendu. A co je na tom nejlepší? S sebou domů si odnesete váš sladký výtvor.

Pro koho je kurz určen? Zájemce ve věku od 15 do 99 let.

Kurz je určen každému, komu chutná čokoláda. Přijďte třeba s kamarádkou strávit příjemný den v inspirujícím prostředí a ve společnosti stejně naladěných lidí. Nebo kupte mamince čokoládový kurz pro radost. Nemusíte mít žádné cukrářské znalosti ani zkušenosti, můžete být úplný začátečník. Všechno vám tu trpělivě vysvětlí a ukážou.

Vyzkoušíte si odlévat tabulky čokolády, nazdobit si je, ale především se naučíte vyrobit své vlastní čokoládové bonbóny s náplní. Sladké potěšení je ještě sladší, když sladce vypadá. Patřičný čas proto budete věnovat i dekoraci pralinek. Naučíte se temperovat čokoládu a dále s ní pracovat. 

Nahoru