Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

449 Kč za speciální sedmichodové menu PRO DVA v hodnotě 1080 Kč v japonské restauraci Susharna. Oblíbená kuchyně a ty nejčerstvější suroviny se slevou 58 %.

4,1 / 5 Susharna 1 475 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
lukin

ze za ty penize co vam tu nekdo da dosti zdrejme dobre najist resite takovehle blbosti,nechapu.

Marek

Slevomate, Slevomate,
když to takto půjde dál… Letos na vánoce neprojdu dveřma :o) ta pizzička před pár dněma teď toto… kupuju a děkuju (a těším se)!

Susharna

Rezervaci předem doporučuji, neboť večer míváme plno!! A nyní po akci na Slevomatu bude jistě plno i přes obědy :-))

Iva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na tu lososovu kouli, přítel nemůže jak cibuli tak porek, byl by to problém? děkuji Iva

Susharna

Nahlašte to při rezervaci a prosím i po přichodu k nám do restaurace a připravíme pro vás předkrm bez Vámi jmenovaných ingrediencí.

Susharna

Počet osob není nijak limitovan, je to pro dva, nicmene to muze snist jeden i ctyri…

Eva

Dobrý den,
když si koupím dva vouchry = 4 osoby, může nás přijít 5 ?

David

Dobrý den,
je možné celé menu zabalit s sebou? Kolik by byl příplatek? Děkuji

Pavel

Tohle nepochopim a to si to pak ohřejete doma v mikrovlnce?

susharna

Dobrý den,
toto menu nenabízíme přes ulici. Je dostupné pouze u nás v restauraci.

Karol

Dobrý den,zajímalo by mě,jestli musím dopředu hlásit v restauraci nebo při tel.rezervaci,že mám voucher a tudíž,jestli mám záruku,že bude menu stejně kvalitní,jako když bych platila plnou cenu?

susharna

Přeji dobrý den,
garantuji Vám, že u nás v restauraci nerozlišujeme, zda-li máte voucher náš, či ze slevové akce, či jen jdete na sedmichodové menu. Naše služby poskytujeme vždy perfektní a na 100%, to je hlavní deviza naší rodinné restaurace. Pokud nám při rezervaci řeknete Slevomat, budeme jen rádi, nicméně kvalitu jídla ani množství to neovlivní.

Petra

No byli jsme tam také se stejnou akcí jako vy, objednali jsme si lososové a tuňákové maki, california maki gold a na závěr smažený banán. Dostali jsme i pozornost podniku. Sice jsme hodně dopláceli (měli jsme si koupit více voucherů), ale byli jsme maximálně spokojeni s obsluhou, kvalitou sushi a i nádherným servírováním.

Pavla

Je fajn, že jste měli štěstí na jinou směnu v kuchyni, nicméně při objednávce voucheru je nutno brát v potaz, že můžete mít smůlu i na směnu špatnou…

susharna

Vážená slečno Pavlo u nás nemáme špatné ani dobré směny. Pokud vím od našich hostů i od hostů ze zahraničí máme jen skvělé reference a vy jste za celou dobu opravdu jediný zákazník, který byl s naší restaurací nespokojený. Pokud se nepletu, Vaše reklamace se týkala setu Godzilla, kde jste podle Vašeho sdělení neobdržela vše tak jak je vyobrazeno na obrázku v menu. Toto nedopatření jsem již s Vámi řešil formou naší omluvy. Byl bych velice rád a potěšen, pokud by jste své negativní hodnocení naší restaurace přehodnotila a přišla se inkognito přesvědčit o tom, že situace kolem nigiri v setu Godzilla byla jen drobným nedopatřením v naší skvělé reputaci.

susharna

Děkujeme za Vaše hodnocení.

Venda

Souhlasim, s pritelem jsme meli voucher z predchozi akce a take jsme byli maximalne spokojeni, proto rada teto akce vyuziji a vratim se i s kamarady:)

Tereza

Dobrý den, je restaurace nekuřácká?

susharna

Ano, jsme 100% nekuřácká restaurace. Kouřit mohou naši zákazníci před restaurací na naší zahrádce.

Pavla

Z vlastní zkušenosti radím být k tomuto podniku obezřetní – koupili jsme kupón vloni na konzumaci v určité hodnotě (ne na konkrétní menu), objednali jsme si nejdražší set v nabídce, takže jsme i dost dopláceli a byli jsme velmi zklamaní. Řešila jsem to přímo se Susharnou, ale kromě jedné reakce na guestbooku susharny jsem se žádné další reakce (omluvy) ani kompenzace nedočkala…

susharna

Reaguji na Váš příspěvek do diskuze níže a jen bych zde doplnil. Obratem po Vašem uveřejnění na našem guestbooku, jsem Vás kontaktoval prostřednictvím E-mailu s i nformací o prošetření Vaší nespokojenosti se skladbou setu Godzilla oproti vyobrazení v menu. Následovala omluva na guestbooku.....

lucia

to jsou porad ale uzasny akce na suuuuushi!!! takooovaa skoda ze nemam s kym zajit :)( zboznuju ho!

Jirik

Jaj, jsem na tom stejne. Pojd se mnou. ;o)

Karol

Dobrý den,vidím,že menu je bez nápojů a to se většinou velmi prodraží.Kolik u vás stojí např.mattonka,nebo jiná voda či pivo?Člověk potom může být z ceny nápojů velmi nemile překvapený.

Susharna - Johana

Dobrý den, malé pivo je za 39Kč, voda 45Kč, celé menu je ke stažení v pdf na www.susharna.cz

Kati

Jaj, uz to vidim. 3 kusy pro kazdeho. Honza to tu popsal.
Omlouvam se za zbytecnou otazku.

Kati

Vsechno vidim 2×, pouze polozka cislo 6. „Maki losos/tunak“ vidim pouze jednou. Takze o tento se delime, nebo se talir nevesel na fotku? :-)

Petr

Chtěl bych prosim jednoznačnou odpověď. Pokud budu mít jeden voucher, znamená to, že pro dvě osoby se bude 7 chodů dělit 2?..Děkuji.

susharna

1 voucher = 7 chodů pro každého :-))

julfi

Do 26.12.2011. Je to napsaný nad podmínkama.

Katka

Do kdy jsou vouchery platné?

Honza

Na Vouchru je přesně napsáno: Předkrm: lososová koule –
smažené kousky lososa s cibulkou a pórkem, pro každého půlka obří koule o průměru cca
6–7 cm. • Polévka Suimono: rybí vývar s kousky ryb a mořskou řasou, cca 0,15 l pro každého
• Harumaki – japonské zeleninové závitky, pro každého 1 ks cca 15 g • Salát Nagashima –
zeleninový salát s japonskou zálivkou, pro každého cca 75 g • Sushi Maki Sake/Maguro –
rolky s lososem a tuňákem, 3 ks pro každého • Rybí mix grill: pečené kousky ryb – losos,
tuňák, butterfish a kreveta, pro každého cca 75 g + rýže • Zmrzlina ze zeleného čaje – pro
každého kopeček zmrzliny s ovocem

Šárka

No pokud si stáhnete přílohu pdf s obrázkem nabídky, tak jasně vidíte, že je celá nabídka krát 2 – tudíž 1 osoba = 1 meny, žadné královské dělení půl na půl… Či-li ta nabídka je opravdu úžasná a já do ní jdu.

Radka

Dobrý den, to sushi je 6ks pro každého nebo celkem? Jinak to ale vypadá super, asi vyrazíme :-)

*

No, ja bych s tim vyrazenim docela vydrzela. Kdyz se na to zbezne podivam, tak je to pekne vysoka cena za to, co nabizeji. 6 ks (3ks pro kazdeho) je tak v hodnote 80–110 kc, predkrm dostanete napul, takze to taky neni nic moc vyhra, salatky byvaji opravdu malinke porce a tech ryb tam taky nebude hromada. Rekla bych, ze kdybych hodne prehanela, tak to vyjde maximalne na 400 korun celkove. A tady to vypada jako veeeelka sleva…

Susharna

Přeji dobrý den, toto menu máme již několik týdnů ve speciální nabídce a mohu Vás ubezpečit, že v celkovém úhrnu pokrmů, Vás jisto jistě zasytí a přinese Vám kulinářský zážitek, jaký čekáte od japonské restaurace. Suši je v menu pouze 1 rolka, která se porcuje na 6 ks a ano, je pro oba. Toto sedmichodové menu je degustačním menu naší kuchyně v celkovém ůhrnu i s nápoji u nás utratíte max 550,– Kč za oba dohromady. Což je 275,– Kč na osobuza večeři v japonské restauraci :-)

Martina

Ha ha ha.
Může slečně (nebo paní) někdo skutečně odpovědět?

Jana

Dobrý den, po havárii atomové elektrárny v Japonsku mě samozřejmě napadá otázka, zda připravované pokrmy nemohou být z kontaminovaných surovin? Uvádíte, že jsou všechny originál dovezené z výše uvedené země. Díky za odpověď!

Hanz

Dobry den,
pokud mate strach, vemte si s sebou dozimetr. :-)

V.

Radiace je v menším či větším zboží obsažena v každém jídle, které přijímáme. Ale nemusíte se bát, potraviny z Japonska jsou nyní velmi přísně kontrolovány, takže není možnost aby přišly potraviny s vyšší radiací než je obvyklé. A vůbec – už by měla skončit tady ta panika z radiace. Jsme v naprostém bezpečí, mějte spíš strach z reálných hrozeb.

Machal

Radiace jako taková, není nebezpečná v míře, v jaké by se k nám mohla dostat. To ze sebe vyzáříte. Při jaderné havárii je pro lidi nebezpečný Jod 131, který na sebe váže štítná žláza. Ale jelikož ryby obsahují velké množství jodu klasického, tak bych se tohoto rizika nebál.

susharna

Přeji dobrý den,

veškeré produkty, které máme skladem, jsou naskladněny i u dodavatele v období před událostmi v Japonsku. Samozřejmě, kromě ryb. Tyto pocházejí z různých částí světa, především Norsko, Středozemní moře a oblast Jihočínského moře u Vietnamu a Indonésie, tedy cca 6.000 km od Japonska na jih. Je tedy naprosto vyloučené, aby z Fukušimy byly ovlivněny radioaktivitou ryby v Jihočínském moři. Pevně věřím, že tato odpověď rozehnala Vaše pochyby o radioaktivitě v japonských výrobcích.

Jirka

Dobrý den,
je nutná rezervace…?

Slevomat

Jirko, ano rezervaci proveďte, a´t předejdete peripetiím a užijete si ochutnávku japonských dobrot se vším všudy..:-)

Susharna

Rezervaci doporučujeme jako nezbytnou, večer míváme plno ! A přes obědy bude plno díky Slevomatu :-))

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru