Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Jednodenní zájezd do Legolandu® v Německu. Spousta atrakcí pro malé i velké a přes 50 milionů kostiček LEGO na jednom místě!

729 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
Petr Kazimír

Dobrý den, prosím Vás, kde uhradím příplatek za cestu z Ostravy? Chtěl bych je převést bankovním převodem. Děkuji.

CK2

Dobrý den, Petře.
Nejprve je třeba zakoupit si vouchery. Po jejich obdržení stačí vyplnit přihláškový formulář na stránkách http://www.ck2.cz/pro-verejnost/pro-verejnost/zajezdy-pro-rodice-a-deti/zabavni-parky/legoland---nemecko/468.php
Následně vám zašleme cestovní smlouvu s dalšími pokyny včetně čísla účtu a dalších náležitostí, abyste mohl platbu provést.
Přejeme krásný den.

Sona

A v kolik z Liberce se odjíždí.Děkuji.

CK2

Odjíždí se v 01:00, návrat taktéž kolem 01:00.
Opět kompletí časy naleznete na http://www.ck2.cz/galerie/120312163858_1.jpg.
Přejem krásný den.

Sona

Dobrý den,chtěla bych se zeptat ,když budu mít odjezd z Liberce odkud se odjíždí?Děkuji za odpověd.

CK2

Dobrý den, Soňo.
Veškerá odjezdová místa naleznete na http://www.ck2.cz/galerie/120312163858_1.jpg
Z Liberci se odjíždí z parkoviště „Na Rybníku“ – křižovatka ulic 1. máje a U Nisy.
Přejeme krásnou slunnou neděli.

Monika

Dobrý den, chceme jet v páru, ale každý z jiného nástupního města. Je možné, abychom seděli v autobuse spolu?

CK2

Dobrý den, napište mi prosím na email legoland@ck2.cz nástupní místa a já Vám napíši zda je to možné. Přeji hezký den.

Petra

Dobrý den
stále platí, že děti do 15ti let nemusí mít svůj cestovní pas, satčí je mít u sebe zapsané v OP, nebo musím synovi pořídit vlastní?
Děkuji.

CK2

Dobrý den, povinné pasy pro děti budou od 26. června 2012. Informace o pasech najdete zde, na stránkách ministerstva zahraničí:
http://www.mzv.cz/jnp/cz/cestujeme/podminky_vycestovani_z_cr/index.html
Dítě však bude již v brzké době skutečně pas potřebovat. Cena dětského pasu by měla být 100kč.
Přeji hezký den.

Draha

Dobrý den, nebude náhodou uskutečňovat zájezd do Legolandu také v jiném termínu? Zrovna v tu sobotu se syn vrací ze školního zájezdu do Londýna, tak to asi nestihneme. Pro info, kdy je odjezd z Ostravy? Děkuji.

CK2

Dobrý den, Legoland se slevovou akcí zatím není v plánu v jiném termínu. Odjezd z Ostravy je mezi 21:30–22:30 z ulice 28.října 1701/120 z parkoviště naproti divadlu Petra Bezruče. Přeji hezký den.

CK2

Dobrý den, bohužel Frýdek-Místek na seznamu našich nástupních míst není. Omlouváme se, všem městům vyhovět nemůžeme. Pro Vás je optimální nastoupit v Ostravě.

Lucie

Dobrý den, byl by problém s nástupním místem také ve Frýdku-Místku? Děkuji Lucie

Pavla

Dobrý den,

děkuji za odpověď ohledně faktury, chtěla bych se v tomto případě ještě zeptat, v jaké fázi se platí autobus? Chtěli bychom jet z Olomouce, ptám se proto, pokud bych chtěla vystavit fakturu, jestli i platba transferu bude zahrnuta ve faktuře nebo bych potřebovala pak ještě nějaký doklad přímo od vás? Děkuji.

CK2

Dobrý den, po zakoupení voucheru jej zadáte na našich webových stránkách do formuláře a v tomto formuláři si vyberete místo odjezdu. Údaje k platbě za odjezd z Olomouce vám přijdou na mail již od naší CK. Na tento příplatek vám vystaví fakturu naše cestovní kancelář – do poznámky ve formuláři uveďte, že žádáte fakturu a uveďte tam také fakturační údaje. Přeji pěkný den.

Pavla Hrachovinová

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda dostanu fakturu nebo nějaký jiný doklad o zakoupení zájedu, když si jej objednám přes slevomat, děkuji.

CK2

Dobrý den, doklad vám vystaví Slevomat. Stačí je kontaktovat a nahlásit vaše fakturační údaje. Nejlépe telefonicky 840 140 240 či mailem slevy@slevomat.cz. Hezký den.

Ondřej Vondra

přijde mi potvrzující mail po zaplacení příplatku za cestu z jiného města? Platili jsme ho už před 3 dny a stále nic, děkuji za odpověd

CK2

Děkujeme za dotaz. Za tuto platbu potvrzující mail neposíláme. Urgujeme pouze, když něco není v pořádku. Přeji hezký den.

Jungová

Dobrý den, jsme z Mariánských Lázní a budeme nastupovat v Plzni. Chtěla jsem se zeptat, zda autobusy jedou směr Rozvadov a pokud ano, zda je možné při zpáteční cestě zastavit na benzíně u Rozvadova a tam vystoupit, abychom nemuseli jet až do Plzně a pak zas zpět. Děkuji

CK2

Dobrý den, na zpáteční cestě budeme dělat přestávku u Rozvadova a můžete tam vystoupit. Uveďte to prosím do poznámky ve formuláři při uplatnění voucheru. Nastoupit však musíte v Plzni. Hezký den.

Kopecký

Moc děkuji za odpověd,ještě nas zajíma jakym směrem se jede z Prahy,jestli již rovnou německo nebo kam,děkuji

CK2

Dobrý den, autobusy jedou nejkratší cestou směr Legoland. Přeji krásný den.

Kopecký

Dobrý den,chtěl bych se zeptat jaka je kapacita parku,a pokud si koupime 4 vouchery ,jestli budeme sedet kvůli dětem za sebou v jednom autobuse,nastup máme v Praze,pak se jede rovnou do německa? děkuji kopecký

CK2

Dobrý den, Legoland je zábavný park s opravdu velkou kapacitou o rozloze 25ti fotbalových hřišť plné atrakcí a vždy je tedy možné si atrakci vybrat podle počtu lidí tak, aby Vám to vyhovovalo. Cestovní kancelář je připravena vypravit tolik autobusů, kolik bude potřeba, aby se každý cítil co nejpohodlněji. Pakliže objednáte zájezd pro celou rodinu najednou víme, že patříte k sobě a při přípravě zasedacího pořádku Vás usadíme pohromadě. V případě, že objednáte zájezd pro každou osobu zvlášť, uveďte prosím do poznámky, vedle koho má dotyčná osoba sedět. Přeji krásný den.

Lucie

Dobrý den, mám dotaz jak je to s osobními věcmi (popř. batohy). Předpokldám, že jsou atrakce na kt. se s batohem nesmí. Můj dotaz tedy zní, zda jsou někde v Legolandu na batohy skříňky či je zde jiné úložné místo, kam si mohu své zavazadlo bezpečně odložit.

CK2

Dobrý den Lucie, batohy si lze před každou atrakcí odložit v prostoru vymezeném na batohy u obsluhy atrakce. Pakliže byste nechtěla mít batoh po celý den na zádech, je možnost batoh zanechat v místnosti se skříňkami na batohy (to ovšem může být zpoplatněno). Přeji hezký den.

Vladka

dobrý den,chtěla bych jed s 5 letou vnučkou,platí stejná cena i u tak malých dětí ? děkuji za odpověď

CK2

Dobrý den Vlaďko, ano, cena je stejná. Přeji hezký den.

Klára

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak se prokážu u autobusu, musím mít vytisknutý voucher nebo něco jiného?

CK2

Dobrý den Kláro, voucher vytisknutý mít nemusíte. Je dobré mít s sebou informace, které od nás obdržíte emailem. Pro prokázání u autobusu postačí i občanský průkaz. Každý autobus má přesný seznam osob. Přeji krásný den.

Petra

Dobrý den. Prosím Vás, kudy jede bus z Budějovic? Koukám, že z Prahy se vyjíždí okolo 3h a z ČB okolo 2h, přitom trasa z ČB je o pár desítek km kratší. A příplatek je za to, že busy vypravujete z Prahy na daná odjezdová místa? Děkuji za odpověď :-)

CK2

Dobrý den Petro, z Českých Budějovic jede autobus z čerpací stanice Eni Oil u restaurace McDonald's a supermarketu Interspar (Strakonická 1279). Autobusy jsou vypravovány z Prahy. Přeji krásný den.

Jan

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, pojištění, které je v ceně zájezdu mi absolutně nevyhovuje. Je možnost získat nějakou drobnou slevu (v ceně pojištění), například na poplatek z jiného města a zajistit si pojištění vlastní? Děkuji

CK2

Dobrý den, bohužel slevu za vlastní pojištění neposkytujeme. I tak doporučujeme toto pojištění si ponechat, neboť pravděpodobně máte pojištění u kreditní karty, se kterým Vám v případě potřeby nepomůže náš delgát. U našeho pojištění je se vším nápomocen. Děkuji za pochopení a přeji krásný den.

Jana

Dobrý den,staví prosím vás autobus v Rokycanech?

CK2

Dobrý den Jano, bohužel autobus v Rokycanech nestaví. Nejbližším nástupním místem je tak pro Vás Plzeň, odkud autobus vyráží v 04:45. Přeji krásný den.

Eva Weisová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda při rezervaci místa odjezdu mohu zadat po zakoupení 3 voucherů všechny tři na jedno jméno a uvést třeba do poznámky všechny 3 čísla voucherů nebo musí být 1 voucher na jedno jméno???
Děkuji za odpověď

CK2

Dobrý den, po zakoupení voucherů je potřeba vyplnit formulář na stránkách www.ck2.cz. V tomto formuláři zvolíte počet osob a čísla voucherů k nim doplníte. Přeji krásný den.

Lucie

Zdravím, chci se zeptat zda vstupné zahrnuje také vstupy na všechny atrakce, díky

CK2

Dobrý den Lucie, v ceně jsou skutečně zahrnuty vstupy na veškeré atrakce s výjimkou dvou menších atrakcí: rýžování zlata a autoškoly pro děti. Vstup na tyto atrakce se plátí před jejich vstupem. Rýžování zlata stojí okolo 3 eur a autoškola pro malé děti probíhá v německém jazyce. Je proto na Vás, zda chcete tyto atrakce navštívit či se bez nich obejdete.
Přeji krásný slunečný den.

Jarmila

Hezký den, mohu se zeptat na přibližný čas odjezdu a příjezdu do Děčína a kde se v Děčíně bude nastupovat. Děkuji a už se těšíme.

CK2

Dobrý den, odjezd z Děčína je mezi 00:00 – 01:00 a příjezd do Legolandu mezi 9:00 – 9:30. Cesta tedy trvá přibližně 9 hodin. Odjezdovým místem z Děčína je autobusové nádraží v ulici Uhelná 1907/1. Příjezd zpět do Děčína je okolo 02:00 v neděli ráno. Přesné informace o odjezdových časech jsou klientům zaslány emailem přibližně týden před odjezdem. Přeji hezký den.

Jitka

Je pojištění v ceně zájezdu? A jaké?

CK2

Dobrý den, v ceně je pojištění léčebných výloh do zahraničí. Není proto třeba se připojišťovat.

CK2

Přeji hezký den:)

Novotná

Dobrý den,
nástup v Pardubicích asi není možný?…nebo neplánuje nějaký jiný zájezd do Legolandu s nástupen v Pardubicích?

CK2

Dobrý den, bohužel nástup v Pardubicích možný není. Nejbližší místo nástupu pro Vás je Hradec Králové. Přeji krásný den.

Jana

Dobrý den, tuto cestovní kancelář mohu jen doporučit. Byli jsme tam CK2 v říjnu a bylo to super, počasí nám přálo a všechno bylo perfektní. musím říct,že už dlouho jsem nebyla takhle celkově spokojena se službami a servisem. Děkujeme za krásný den pro naši rodinu.

CK2

Dobrý den, Vaše zpráva nám udělala velikou radost a velice nás těší. Přeji krásný den.

Naděnka Vašková

Dobrý den,
chápu správně, že když budeme vyjíždět z Brna, budeme vyjíždět 28.4. mezi 00:00 a 01:00 ráno? a v neděli ráno se vrátíme? Děkuji za odpověď:)

CK2

Dobrý den, je to přesně tak, jak uvádíte. Z Brna je odjezd plánovaný na sobotu 28.4. mezi 00:00 – 01:00 a návrat do Brna je v neděli v ranních hodinách. Přesné časy Vám budou zaslány emailem přibližně týden před odjezdem na zájezd. Přeji krásný den.

Eva

Dobrý večer,
chtěla bych se zeptat, jakým konkrétním typem autobusu pojedeme. A je možné zamluvit si místa v autobuse? Abychom mohli s přítelem sedět vedle sebe. Děkuji za odpověď

CK2

Dobrý den, cestovní kancelář CK2 využívá pro přepravu osob moderní autobusy zahraniční výroby. Pakliže formulář vyplňujete s přítelem zvlášť, uveďte prosím do poznámky, že byste ráda seděla vedle svého přítele (jméno). Přeji krásný den.

Karel Herzer

Dobrý den, měl bych zájem o tento zájezd, ale koukám, že už je přihlášeno 230 lidí.Když to tak počítám, vychází mi to na 6 autobusů a to jsou ještě dva dny dokonce.Opravdu jste schopni vypravit tolik autobusů?Kolik je kapacita Legolandu, nebude to pak moc plné?Děkuji za odpověď

CK2

Dobrý den, Legoland je zábavný park s opravdu velkou kapacitou o rozloze 25ti fotbalových hřišť plné atrakcí a vždy je tedy možné si atrakci vybrat podle počtu lidí tak, aby Vám to vyhovovalo. Cestovní kancelář je připravena vypravit tolik autobusů, kolik bude potřeba, aby se každý cítil co nejpohodlněji. Přeji krásný den.

Lenka Caletková

dobrý když si zajezd zaplatim mám v tom zahrnuto i ceny za atrakce nebo budeme platit nevím kolik sebou penez a musíme mit pas nebo stačí občanský prukaz deti mám v občance

CK2

Dobrý den, v ceně jsou skutečně zahrnuty vstupy na veškeré atrakce s výjimkou dvou menších atrakcí: rýžování zlata a autoškoly pro děti. Vstup na tyto atrakce se plátí před jejich vstupem. Rýžování zlata stojí okolo 3 eur a autoškola pro malé děti probíhá v německém jazyce. Je proto na Vás, zda chcete tyto atrakce navštívit či se bez nich obejdete.
Na vycestování do Německa stačí občanský průkaz. Přeji krásný den.

Simona

Dobrý večer,chtěla bych se zeptat jak se řeší situace,když Vám dítě těsně před odjezdem onemocní a Vy nemůžete nikam odjed.Je potřeba se připojistit na storno,anebo je možnost změny údajů v CK na někoho jiného.Děkuji za odpověd.

CK2

Dobrý den, jedná se o speciální nabídku na kterou se však nevstahuje možnost zájezd stornovat. V případě, že by došlo k onemocnění dítěte, je možnost za dítě poslat jinou osobu. V takovém případě prosím neprodleně kontaktujte cestovní kancelář CK2, která nově nahlášenou osobu bezplatně přepojistí. Přeji krásný den.

D.J.

V ceně zájezdu je doprava, vstupné do Legolandu, pojištění, delgát atd. Zajímalo by mě zda budu ještě něco platit nebo si mám brát peníze jen na svou spotřebu. Jo a kde dostanu ty lístky do Legolandu????

CK2

Dobrý den, peníze, které si s sebou vezmete, jsou již čistě pro Vaši potřebu na suvenýry, oběd apod. Vstupenky do Legolandu obdržíte před vstupem do Legolandu, kde Vám je předají delegáti CK2. Přeji krásný slunečný den.

Linda Horká

Dobrý den, ráda bych se informovala, kdy se bude hradit příplatek 290,– za odjezd z Brna?

CK2

Dobrý den, příplatek za přistavení autobusu se platí po zakoupení voucheru a vyplnění formuláře na stránkách www.ck2.cz. Po té co obdržíme Váš vyplněný formulář, Vám zašleme emailem instrukce, jak příplatek uhradit. Přeji krásný slunečný den.

Klára

Dobrý den, jak dlouho trvá cesta při nástupu v Teplicích? Děkuji

CK2

Dobrý den, odjezd z Teplic je mezi 01:30 – 02:30 a příjezd do Legolandu mezi 9:00 – 9:30. Cesta tedy trvá přibližně 7–8 hodin. Přesné informace o odjezdových časech jsou klientům zaslány emailem přibližně týden před odjezdem. Přeji hezký den

Zuzana

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat jak je to se vstupem a platbou za atrakce. Obsahuje cena zájezdu vše nebo se musí na místě něco připlácet.
 Děkuji

CK2

Dobrý den, v ceně jsou skutečně zahrnuty vstupy na veškeré atrakce s výjimkou dvou menších atrakcí: rýžování zlata a autoškoly pro děti. Vstup na tyto atrakce se plátí před jejich vstupem. Rýžování zlata stojí okolo 3 eur a autoškola pro malé děti probíhá v německém jazyce. Je proto na Vás, zda chcete tyto atrakce navštívit či se bez nich obejdete. Přeji krásný den.

Pavla

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat zda po přihlášení obržíme další informace od cestovní kanceláře? Jestliže ne ,jak se prokážeme u autobusu?
 Děkuji

CK2

Dobrý den, ano, po přihlášení obdržíte potvrzovací email a týden před odjezdem upřesňující informace o odjezdu na zájezd. Přeji hezký den.

Joja

ahojky chtěla jsem se zeptat jestli mužeme fotografovat anebo je to za nějakej poplatek a kdy je odjezd s plzně a kde bude stát autobus. A ještě jestli musí mít dítě podsedak nebo tak neco v autobuse. Ješte jsme nikam nešli tak nevíme díky

CK2

Dobrý den, fotografovat určitě můžete bez poplatku. Odjezd z Plzně je plánován na 4:45 z parkoviště u obchodního domu Tesco (Rokycanská 1385/130). Autosedačka do autobusu povinná není, ale samozřejmě si ji vzít můžete. Přeji hezký den.

Jindra

Byla jsem s dcerami vloni a bylo to skvělé! Doporučujeme:-)

CK2

Dobrý den, tak se na Vás budeme opět těšit:) Krásný den.

Leba

Je možné si během návštěvy Legolandu nechat věci v autobuse? Zůstává autobus po celou dobu návštěvy na parkovišti? Jak daleko je parkoviště od Legolandu? Je možné se do autobusu během dne dostat?

CK2

Dobrý den, autobus zůstává po celou dobu na parkovišti před areálem Legolandu. V autobuse si věci můžete zanechat, jen pozor na cennosti. Do autobusu je možné se během návštěvy Legolandu dostat v předem stanovený čas. Přeji krásný den.

jana

Dobrý den. Chci se zeptat, zda je možné vtít sebou kočár pro dítě. Děkuji

CK2

Dobrý den, kočár na dítě si s sebou můžete vzít. Přeji krásný den.

Hanka

Dobrý den,

ráda bych vyrazila na výlet. Jen se chci zeptat, zda jsou v ceně zahrnuty opravdu vešekeré vstupy na atrakce, nebo je nutné mít na atrakce peníze navíc. Děkuji

CK2

Dobrý den, v ceně jsou skutečně zahrnuty vstupy na veškeré atrakce s výjimkou dvou menších atrakcí: rýžování zlata a autoškoly pro děti. Vstup na tyto atrakce se plátí před jejich vstupem. Rýžování zlata stojí okolo 3 eur a autoškola pro malé děti probíhá v německém jazyce. Je proto na Vás, zda chcete tyto atrakce navštívit či se bez nich obejdete. Přeji krásný den.

Brutální Nikita

Dobrý den, rozumím tedy tomu dobře.Až mě příjde voucher tak až pak budu vyplňovat příhlášku ?
Děkuji za odpověď
S pozdravem
Nikola Csóková

CK2

Dobrý den,
ano, rozumíte tomu dobře. Po zaplacení obdržíte voucher. Číslo voucheru následně vyplníte do formuláře, který naleznete na tomto odkazu: http://www.ck2.cz/pro-verejnost/zajezdy-pro-rodice-a-deti/zabavni-parky/legoland---nemecko/468.php
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat. Přeji krásný den.

Brutální Nikita

Dobrý den, prosím Vás objednala jsem voucher,ale nezadala jsem tam místo odjezdu…!!! Nevím co s tím !!

Slevomat.cz

Dobrý den,


místo odjezdu vyplníte až do přihlášky, kterou budete zasílat na základě voucherů přímo cestovní kanceláři :) Nic se neděje :) 


Děkujeme.
Maruška Dvorská

Dobry den,kolik stoji 4.lete dite?dekuji

CK2

Dobrý den, pro čtyřleté dítě je cena voucheru stejná, tedy 1290kč. Přeji hezký den.

Adriana

Dobrý den, v kolik hodin se přibližně bude odjíždět z Budějovic a odkud přesně.? A pakliže sebou budu mít dítě, které měří cca 115 cm, to ho na některých atrakcích, kde je vstup povolen až od 120 cm budou přeměřovat.??? Děkuji.

CK2

Dobrý den, odjezd z Českých Budějovic je plánován na 02:20 a sraz je tedy v 02:10 od čerpací stanice Eni Oil u restaurace McDoland's a supermarketu Interspar (Strakonická 1279). Bližší informace k zájezdu naleznete na webových stránkách www.ck2.cz. Informace k místu a času odjezdu přímo na tomto odkaze: http://www.ck2.cz/galerie/120312163858_1.jpg
Přeji hezký den.

Albi

Dobrý den, chtěl bych jet s dětma z Brna. Můžete mi říct odkud přesně autobus vyráží?

CK2

Dobrý den, přesné informace o místě odjezdů naleznete na internetových stránkách cestovní kanceláře: www.ck2.cz. Informace rovněž obdržíte emailem při objednávce. V případě Brna se vyráží z autobusové zastávky Zvonařka, mezi ulicemi Zvonařka a Dornych. Odjezd bude přibližně mezi 00:00 – 01:00. Přeji hezký den.

Ejvy

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je to s jídlem. Je lepší si vzít vlastní jídlo nebo se tam dá nějak normálně najíst. Díky za odpověď.

CK2

Dobrý den, to je již na vkusu každého. V areálu Legolandu se dá navštívit více typů restaurací či rychlého občerstvení. Cena oběda se pohybuje okolo 10 eur. Přeji hezký den.

Pavla

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat zda je zájezd vhodný pro 6leté děti? A další dotaz v kolik hodin se vyjíždí z Prahy a v kolik hodin je zhruba návrat do Prahy – ohledně dopravy na místo ojezdu. (Nutno zkombinovat – MHD, případně parkování aut apod. .) Děkuji

CK2

Dobrý den, zájezd je určitě vhodný pro 6leté dítě. Děti menší 120cm nemohou pouze na několik málo atrakcí z důvodu bezpečnosti. Z Prahy se do Legolandu odjíždí okolo 03:00 od hotelu Diplomat (Evropská 370/15, Praha 6) a návrat je v nočních hodinách okolo 23:59 tamtéž. Přeji hezký den.

Jana

Dobrý den, můžu se zeptat, zda příplatek za cestu z Mladé Boleslavi mám zaplatit rovnou s voucherem nebo se platí až později?

CK2

Dobrý den, příplatek za přistavení autobusu se platí po vyplnění formuláře, který vyplníte na stránkách www.ck2.cz. Po odeslání formuláře obdržíte email s přesnými informacemi na jaký účet a jakým způsobem příplatek uhradíte. Přeji hezký den.

Hanka Vaňková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat je možnost nástupu do autobusu v karlových varech, nasednutí po cestě některého spoje?

CK2

Dobrý den, je mi líto, ale Karlovy Vary nejsou mezi nástupními místy. Nejbližšími nástupní místy jsou pro Vás města Plzeň (bez příplatku za přistavení) nebo Chomutov (příplatek za přistavení činí 140kč). Přeji hezký den.

Veronika

Dobrý den, mohu se zeptat, pokud bych ráda vyjela z Ostravy, příplatek co musím zaplatit obsahuje v ceně i cestu zpět na toto místo? A pokud si zakoupím dva vouchery naráz, je jisté, že budeme s přítelem sedět v autobuse vedle sebe? :) Děkuji

CK2

Dobrý den, ano, příplatek platí za cestu tam i zpět. Pakliže uplatníte vouchery při objednávce najednou v cestovní kanceláři rozpoznáme, že cestujete dohromady a je na to brán zřetel při sestavování zasedacího pořádku. Uplatníte-li vouchery odděleně (v jiný čas), napište prosím do poznámky u objednávkového formuláře, že cestujete s přítelem (jméno nebo číslo voucheru), abychom to byli schopni rozpoznat. Přeji hezký den.

Andrea Bartončíková

jak dlouho trvá cesta z Brna do legolandu? Děkuji Andrea

CK2

Dobrý den, odjezd z Brna je mezi 00:00 – 01:00 a příjezd do Legolandu mezi 9:00 – 9:30. Cesta tedy trvá přibližně 9 hodin. Přesné informace o odjezdových časech jsou klientům zaslány emailem přibližně týden před odjezdem. Přeji hezký den.

Andrea Bartončíková

Mohu se zeptata jak dlouho trvá cesta z Brna do legolendu?

CK2

Dobrý den, odjezd z Brna je mezi 00:00 – 01:00 a příjezd do Legolandu mezi 9:00 – 9:30. Cesta tedy trvá přibližně 9 hodin. Přesné informace o odjezdových časech jsou klientům zaslány emailem přibližně týden před odjezdem. Přeji hezký den.

Helena D.

Dobrý den, ráda bych se domluvila na platbě za tříleté dítě. Můžete mi prosím poslat telefonický kontakt?

CK2

Dobrý den, jakékoliv dotazy rádi zodpovíme na telefonním čísle: +420 737 527 1­78 nebo emailové adrese: legoland@ck2.cz. Informace o zájezdu či cestovní kanceláři naleznete též na webových stránkách cestovní kanceláře: www.ck2.cz. Na vaše dotazy se velice těšíme.

Jaruš

Dobrý den, loni jsme s CK 2 v Legolandu byli a bylo to super. Je v Legolandu letos něco nového?

CK2

Dobrý den, děkujeme za pochvalu. Ano, v loňském roce byl Legoland ve stylu Star Wars a pro letošní rok si Legoland připravil nové atrakce spojené s novou lego stavebnicí Ninjago. S tím je spojena nová atrakce Flying Ninjago ride a nová asijská restaurace.

Barča

Dobrý den,
prosím, jedná se o legoland v Günzburgu?
 Děkuji

CK2

Dobrý den, ano. Jedná se o Legoland v Günzburgu.

eva

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli nebude stejná nabídka v měsíci květnu. V dubnu bude ještě na vodní atrakce zima-nemyslíte? Děkuji za odpověď.eva

CK2

Dobrý den, je mi líto, ale nabídka platí pouze pro termín 28.4. Myslím si, že poslední dubnové dny jsou pro výlet do Legolandu optimální.

Raduška

A delegát je tedy po celou dobu s námi v autobuse?

CK2

Dobrý den, delegát je s Vámi při odjezdu z Prahy a poté na místě v Legolandu. V průběhu návštěvy Legolandu je Vám delegát plně k dispozici.

Raduška

Dobrý den, koukala jsem na stránky CK2 a zde do diskuze. Odjezd z Prahy je od hotelu Diplomat. Chci se zeptat, kolik autobusů bude od Diplomatu vyrážet a je jedno do kterého nasedneme?

CK2

Dobrý den, v Praze je odjezd koordinován delegáty, kteří Vám pomohou Vaše místo najít.

Tomiii

dobry den, zajimalo by me kde budeme v autobuse sedet. muzem si vybrat místo nebo mi rekente kdče mam sedet.

CK2

Dobrý den, pro každý autobus je předem připravený zasedací pořádek. Číslo sedadla se dozvíte při nástupu do autobusu.

Irena Tošovská

Od kolika let platí děti plný voucher?

CK2

Dobrý den, děti do 2,99 se hradí přímo cestovní kanceláři CK2 a cena činí 900kč. Pro děti od 3 let je třeba koupit voucher.

Martina

Je park jen pro děti nebo i pro dospělé? Máme děti v parku zanechat?

CK2

Dobrý den, park je určen všem věkovým kategoriím. Dospělí se mají také na co těšit.

Jana

Takže abychom mohli jet stačí koupit voucher? Je třeba ještě něco dělat? Omlouvám se, ale vouchery nekupuji a je to má první zkušenost. Děkuji za odpověď.

CK2

Dobrý den, jeden voucher platí pro jednu osobu. Počet voucherů si tedy zvolíte podle počtu osob, které se mají zájezdu zúčastnit. Po zaplacení je třeba vyplnit přihlašovací formulář na webových stránkách cestovní kanceláře www.ck2.cz.

Saša

Dobry den, musim si voucher vytisknout? Budu ho jeste nekde predkladat? diky za odpoved

CK2

Dobrý den, voucher si tisknout nemusíte, ani ho nebudete nikde předkládat. Voucher je důležitý při vyplňování formuláře na webových stránkách cestovní kanceláře www.ck2.cz. Do tohoto formuláře vyplníte číslo zakoupeného voucheru.

Iva

Dobrý den,
jely bychom 4 osoby. V případě velkého zájmu vypravíte víc autobusů? Nedávno jsem z jiné nabídky Slevomatu koupila ubytování v hotelu s ujištěním, že jsou volné termíny a poté,co mi dorazily vouchery, už volno nebylo.

CK2

Dobrý den, mohu Vás ujistit, že jestliže si zájezd objednáte, máte místo v autobuse jisté. V případě velkého zájmu vypravujeme více autobusů.

Jana

Dobrý den, v případě špatného počasí se bude zájezd také konat? Myslim tim, že kdyby bylo opravdu ošklivo, že by se v parku nedalo být a člověk by si tak atrakce ani nemohl užít.

CK2

Dobrý den, počasí se bohužel poručit nedá a tak zájezd probíhá za každého počasí. Člověk se však nemusí namočit pouze při dešti, ale také v samotném Legolandu na různých vodních atrakcích. Z tohoto důvodu doporučujeme si s sebou vzít věci na převlečení, které si můžete nechat v autobuse a na cestu domu se převléci do sucha. Mnoho atrakcí je také pod střechou a lze se před deštěm schovat a zároveň se bavit.

Michaela Zavadilová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda pro 3-letého syna, musím koupit samostatný voucher nebo je ještě zadarmo. A odkud z Prahy se přímo jezdí?

CK2

Dobrý den, děti do 2,99 se hradí přímo cestovní kanceláři CK2. Cena činí 900kč. Informace o nástupních místech jsou na stránkách cestovní kanceláře www.ck2.cz. V případě Prahy se odjíždí od hotelu Diplomat (Evropská 370/15, Praha 6).

SuperMario

Dobrý den kolik si můžu koupit voucherů?

Slevomat.cz

Dobrý den, SuperMario.


Maximální počet voucherů na osobu je 10.


Děkujeme za pochopení.
Michal

Mám voucher co dál??????????­????????

CK2

 Dobrý den, nyní prosím vyplňte formulář na stránkách http://www.ck2.cz/pro-verejnost/zajezdy-pro-rodice-a-deti/zabavni-parky/legoland---nemecko/468.php# . V tabulce prosím vyhledejte zájezd podle místa odjezdu. Voucher platí na zájezdy v termínu 28. 4. 2012. Vyberete si zájezd z nabídky: L101, L140, L290 nebo L450. Ve spodní části stránky pak vyberete formulář podle čísla zájezdu: Legoland + slevový kupón. Ve formuláři si zkontrolujte všechny Vaše údaje.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru