Polévka, kterou Francouzi milují: Cibulačka s portským a pečivo se sýrem Gruyère
Přehled nabídky
Mnoho kulinářských zázraků vzniklo náhodou. Třeba tahle francouzská cibulačka, která se zrodila v době, kdy Ludvík XV. pobýval na loveckém zámečku a ve spíži nebylo nic jiného, než máslo, cibule a víno.
Zastavte se v klatovském Ambrosia restaurantu a pochutnejte si na vydatné polévce, kterou Francouzi zkrátka milují. Obsluha vám až pod nos naservíruje výbornou cibulačku vařenou s portským vínem. K ní přidá domácí chléb zapečený se švýcarským sýrem Gruyère. A voilá, hody mohou začít.
Pokud máte pocit, že si jen s polévkou nevystačíte, hoďte očkem do jídelního lístku. Přiobjednat si můžete třeba burger, salát nebo kuřecí vindaloo. Tak dobrou chuť!
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.