Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Příprava na jazykové zkoušky KET, PET i FCE

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Víky

Dobrý den, po dokončení kurzu, jak dostanu treba certifikát FCE? budu musít skládat online zkoušku? a když za dva roky budu třeba bydlet v jiné zemi, bude nějaký problém s obdrženim certifikátu?

Cambridge Academy

Dobrý den,

V ceně, kterou zaplatíte za voucher je pouze přípravný kurz pro danou zkoušku. Zkoušku samotnou je poté potřebné zaplatit a složit na certifikovaném pracovišti. Termíny a ceník těchto zkoušek si můžete najít na internetu – stačí do vyhledávání napsat např. "zkoušky FCE“.

Misa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda kurz obsahuje přípravu na všechny části, které jsou poté reálně ve zkoušce? Děkuji.

Cambridge Academy

Dobrý den,

Systém vám umožňuje poslouchat množství multimediálních materiálů – audio nahrávky vytvořené učitelem, které můžete poslouchat a sami opakovat na posílení vašich jazykových schopností.
Každá úroveň je složená ze všech částí, které při zkouškách budete potřebovat – Grammar, Use of English, Reading, Listening a Speaking.

Cambridge Academy

Dobrý den,

test pro zjištění dosavadních dovedností není potřebný, jelikož v kurzu se začíná vždy od nejnižší úrovně (KET). Taje obsahem i přípravných kurzů pro vyšší úrovně PET a FCE (v případě FCE získáte přístup do obou nižších úrovní KET a PET). Volíte si tedy v podstatě pouze, kterou úrovní chcete končit – A2 (KET), B1 (PET), nebo B2 (FCE).

Demoverzi kurzu bohužel nemáme k dispozici, pokud ale s kurzem nebudete spokojená, voucher je možné vrátit do 14-ti dnů od jeho zakoupení.

Veronika Burešová

Dobrý den,je možné udělat si test a zjistit úroveň kurzu? Je mozne samotný kurz vidět k nahlédnuti? Ukázka? Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru