Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Romantická plavba lodí do Drážďan s all you can eat

4,5 / 5 Labská plavební společnost Drážďany - Německo (mapa) 916 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Josef Novák

Jsem na pobytu v Děčíně s plavbou do Hřenska a stav vody plavbu skutečně neumožňuje.Jsem tu čtvrtý den a lodě opravdu neplavou.Máme nárok od ubytovatele na nějakou náhradu?

Štainer

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda je u přístaviště možné zaparkovat. Pokud ano, zda je parkoviště placené či zdarma. – děkuji za info.

Labská plavební společnost

Dobrý den,
parkoviště v Děčíně je přímo u přístaviště pod Tyršovým mostem a je zdarma.

Vladimír Malý

Probůh, bude to zase akce „ala“ téměř pro posmrtnou část našeho českého obyvatelstva???. Absolvovali jsme to před 3 týdny. Naši postarší spoluobčané si ke stolu pro 8 sedli po čtyřech, aby si měli kam dát batˇůžky a na nás zbyla terasa nahoře na palubě, kde nám roznesli smradlavé deky, abychom nezmrzli. Probůh normální lidi – je to akce pro zvířátka, kteří chtějí za vydané peníze co nejvíce „dostat“ zpět. Raut – jestli se to tak dá nazvat jsme raději nadali – neb čekat hodinu a půl ve frontě a poslouchat jaké dali malé talířky, takže jim to cestou zpět padalo přes sajtny vytvořené z rohlíků. Jenom předváděčka hrnců chyběla a bylo to dokonalé !!!

Labská plavební společnost

Vážený pane Malý,
z Vašeho příspěvku je jasné, že jste absolvoval námi cestu pouze jednou, jinak byste mohl posoudit, že demografická skladba našich cestujících na každé plavbě je jiná a pestrá jak věkem, místem bydliště i národnostní a tento fakt rozhodně nemá na kvalitu poskytovaných služeb vliv. Předváděcí akce pro důchodce zásadně na našich lodích neorganizujeme. Na horní palubu jste si sedli asi s ohledem na fakt, že jste chtěli sedět pohromadě, nikoliv přisazeni k dalším spolucestujícím­.Místa na horní palubě při pěkném počasí jsou nejvyhledávanější. Deky pravidelně pereme, ale nikomu je nenutíme. Své spolucestující si nevyberete ani na zájezdu do Paříže, na Karlštejn,.. podobně jako si nevyberete sousedy či spolupracovníky. Doporučuji vzít s sebou někoho, komu se budete rád dívat vedle krás labského kaňonu do očí ,držet za ruku nebo se dobře bavit a máte po starostech. Jídla je v rautu dostatek pro všechny a stále se doplňuje , stejně tak nápojů.

Slováková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda může na palubu i středně velký pes? Čekám zápornou odpověď, ale co kdyby…;-)

Labská plavební společnost

Dobrý den,
pejsky na plavbu nepovolujeme, děkuji za pochopení.

Nelly

Dobry den,

Meli by jste dve volna mista v terminu od 16.-24.7 ? Nebo jak funguji rezervace? Dekuji

Labská plavební společnost

Dobrý den,
v uvedeném období místa v plavbě do Drážďan máme, na určitý datum se dohodnete s kolegyní na tel. 725 933 730 nebo emailem: plavbydresden@seznam.cz

Josef Cerman

Dobrý den, byli jsme s Vámi v Drážďanech a nyní bychom rádi poznali Saské – Švýcarsko. Jedna z Vašich nabídek přes SLEVOMAT, byla i prodloužená zastávka v prostoru „Bastei“. Prosím o info, rádi bychom poznali něco nového.
Děkuji.

Labská plavební společnost

Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Vámi zmiňovaný výlet se jmenuje Plavba do saských lázní Kurort Rathen. Pokud máte zájem o zakoupení lístků, prosím kontaktujte naše rezervace – 725 933 730 ,mail plavbydresden@seznam.cz

Jana Kopecká

Dobrý den, kde zjistím volné termíny plavby?pokud jsem ještě neuskutečnila.

Labská plavební společnost

Dobrý den,
kontaktujte naše rezervace – 725 933 730 nebo mailem: plavbydresden@seznam.cz

Roman Černý

Uskuteční se plavba i když je v tomto okamžiku velice nízká hladina Labe?

Labská plavební společnost

Dobrý den,plavby jsou zajišťovány lodí, která umožňuje jejich uskutečnění i při velmi nízkém vodním stavu.

Radek Pedlík

Je to cena za listek pouze do drazdan a nebo je to cena za zpatecni jizdenku.

Labská plavební společnost

Dobrý den,
cena voucheru zahrnuje plavbu do Drážďan a zpět včetně tříchodového oběda, večeře formou rautu, ochutnávky 4 druhů německých vín, průvodce po celý den a živé hudby na palubě, pro 1 osobu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru