Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Uchovejte si letošní zážitky. Vytvořte si fotoknihu z vašich fotek. 32, 48, 64 a více stran.

4,8 / 5 Bontia 709 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jiří Pajurek

Mám zakoupených asi 20 etra velkých Bontia knih prostřednictvím Vašeho serveru. Proto jsem až při realizaci knihy zjistil, že jsem svou nepozorností zakoupil nyní vouchery na velkou knihu. Mám vše zařízeno na extra velké knihy a formát mi max. vyhovuje, počítá se do budoucna o zařazení extra velkého formátu do prodeje na slevomatu? Nerad bych hledal jiný slevomat, s tím jsem naprosto spokojen.

Martin

Dobrý den, Jiří,

ano. Do budoucna budeme nabízet i Vámi uvedený formát. Aktuální informace Vám doporučuji sledovat přímo na našem webu. Pokud jste u nás zaregistrovaný a potvrdil jste zasílání novinek a akcí Bontia, aktuální informace Vám budeme zasílat e-mailem.

Přeji Vám pěkný den.

Kateřina Bílková

Dobrý den,
nenašla jsem rozměr knihy – pokud bych chěla kopii (ne další knihu, ale 2 kusy téže), jaká by byla cena?
 Děkuji

Martin

Dobrý den, Kateřino,

v aktuální akci nabízíme fotoknihy typu hardcover – velké na výšku (216 × 270 mm).
Pokud jde o Váš druhý dotaz, zakoupený poukaz lze vždy přiřadit k jedné knížce, tj. pokud zakoupíte dva poukazy, můžete je přiřadit k objednávce dvou kusů fotoknih (nezáleží na tom, zda se jedná o kopie nebo knihy s rozdílným obsahem).

Přeji Vám pěkný den.

Gabriela

Dobrý den,

do kolika dní od objednávky a zaplacení dostanu knihu. Na slevomatu je uvedeno u poštovného a balného v závorce 15 dní, vy garantujete 10 dní. Mám počítat tedy 25 dní? Potřebuji knihu doručit cca do 25 června. Děkuji předem za odpověď.

Aleš

Dobrý den, Gabrielo,

za standardních okolností obdržíte fotoknihu do 10 pracovních dnů od data přijetí platby a dat. V případě pozdržení výrobního procesu (například pokud dojde k objevení chyby) fotoknihy expedujeme nejpozději do 14 pracovních dnů od data přijetí platby a dat. Pokud tedy objednávku fotoknihy vytvoříte s ohledem na výše uvedené, termínu doručení se nemusíte bát.

Přeji Vám krásný den.

Gabča Volná

Dobrý den, je možné k jednotlivým fotografiím doplnit i text? Děkuji.

Martin

Dobrý den,

ano. Knížku můžete zpracovat zcela dle vlastní fantazie (tj. použít velké množství textu nebo dát naopak co největší prostor fotografiím) nebo využít naší nabídky připravených designů (prohlédnout si je můžete na stránce http://www.bontia.cz/sablony). Každý z nich samozřejmě můžete upravovat.
V této souvislosti Vám doporučuji podívat se na naše krátká videa věnovaná tvorbě fotoknížek (zhlédnout je můžete na stránce http://podpora.bontia.cz/kb/section/45/). V případě potřeby nás neváhejte kontaktovat pomocí stránky http://podpora.bontia.cz/new.

Přeji Vám příjemný den.

Zdenek Pechman

Dobrý den,
jaká je cena poštovného a balného v případě objednání dvou fotoknih najednou ?
Děkuji, hezký den.

Aleš

Dobrý den, Zdeňku,

cena je vždy závislá na celkové váze zásilky. V případě objednávky dvou knížek o rozsahu 64 stran byste se měl vejít do 119 Kč (více informací naleznete na stránce www.bontia.cz/ceny/doprava).

Přeji Vám příjemné úterý.

Michal

Dobrý den,
při zvolení varianty s vyšším počtem listů posílám doplatek s poštovným na Váš účet nebo nyní na Slevomat?
 Děkuji

Aleš

Dobrý den, Michale,

výše doplatku za stránky navíc je automaticky vypočítána až během objednávky knížky. K úhradě budete vyzván na konci objednávkového procesu v Bontia Studiu.

Přeji Vám krásný den.

Katka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li se jako jedna strana počítá list v knize, nebo pouze jedna potištěná část listu. Tedy zda-li je za 599Kč 64 listů potištěných z obou stran. Snad je můj dotaz srozumitelný.

Děkuji předem za odpověď.

Martin

Dobrý den, Katko,

uváděný rozsah fotoknih se vždy týká jednotlivých stran, nikoliv však počtu listů. Správně je tedy druhá varianta.
V případě doplňujících dotazů nás neváhejte oslovit pomocí stránky http://podpora.bontia.cz/new.

Přeji Vám příjemný den.

Jiří Pajurek

Omlouvám se, přehlédl jsem uvedené varianty, takže při zakoupení 64 stran je cena 80 stran 799 Kč, tedy tak jak v minulých nabídkách?

Aleš

Dobrý den, Jiří,

ano. Pokud zakoupíte poukaz na fotoknihu o rozsahu 64 stran a následně objednáte fotoknihu o rozsahu 80 stran, doplatek za stránky navíc bude 200 Kč, tedy celková cena bude 799 Kč.

Přeji Vám krásný den.

Jiří Pajurek

Dobrý den,
rozumím tomu dobře, že při objednání 80tistránkové knihy zaplatím 999 Kč? Je to poněkud více, než dřívější nabídky.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru