Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

1–3měsíční přístup k revolučnímu online cvičení

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Jana

Dobrý den,

zvažujete rozšíření dostupnosti cvičebních lekcí v jiném časovém horizontu ? Nemám možnost sledovat cvičení ve Vámi určených časech a cvičit mezi 20. hodinou a půlnocí se mi nechce. Zatím je toto cvičení rozšiřované sledováním v provozu nastaveno příkazově v časech, které se hodí Vám.
Děkuji za odpověď.

Online Fitness

Dobrý den,

každá lekce je dostupná po živém vysílání až do půlnoci následujícího dne. Nemáme nastaven žádný interval mezi 20 – 24h. To znamená, že pokud lekce probíhá v pondělí v 15h, vy ji můžete přehrát až do úterý 23.59

Jana Gabrielová

Dobrý den, lekce jsou v určitou hodinu nebo se mohu přihlásit kdykoliv během dne. Děkuji

Online Fitness

Dobrý den,

lekce probíhají živě v určitou hodinu, ale pokud se na ní přihlásíte, tak jí můžete shlédnout ze záznamu až do půlnoci následujícího dne.

Zuzana Horvathová

Dobrý den, zakoupila jsem voucher při minulé akci s tím, že mi končí platnost, až na měsíc, když si teď zakoupím nový voucher, rozpozná to ten systém a bude se mi nový voucher počítat až od skončení starého voucheru? Děkuji za odpověď

Online Fitness

Dobrý den,

ano, systém to rozpozná a spustí nové členství až po skončení toho současného.

Jana .

Info pro ostatní – Nabídku jsem zakoupila při minulé akci. Cvičení, resp. lekce je 40–45 min. (samotné cvičení začíná cca 5 minut od spuštění lekce, takže 35–40 min.). Přidali 2× týdně Břicho extra – to je 20–25 min. Přes týden větší výběr, víkend slabší jen 2–3 nabídky, ale i tak lze vybrat různá cvičení z archívu lekcí. Zatím jsem si vybrala vždy (i když ne vše se mi líbilo), výhodu vidím v tom, že se můžete přihlásit i týden předem, nemusíte být 5 min. před zahájením na PC, abyste neprošvihli termín přihlášení jako někde do fitka apod.

Online Fitness

Děkujeme za výstižný popis.

Denisa Netolická

Dobrý den, jak dlouhé jsou lekce? Nikde jsem to nenašla. Děkuji

Online Fitness

Dobrý den, lekce jsou dlouhé 40–45 minut, nově jsme zavedli lekci Břicho Express, která trvá 20–25 minut.

Tess

Dobrý den,
opravdu není možné si video prohlédnout i pozdeji? Ráda bych to zkusila ale pracuji třeba 3–4 dny v kuse na dvanáctky. Ráni vstávám v půl 6 a vracím se domů v půl 9 a než bych se ke cvičení dostala usnula bych vestoje.

Online Fitness

Dobrý den,
systém je nastaven tak, že lekci opravdu nelze shlédnout později než do půlnoci následujícího dne po živém vysílání. Každý den ovšem přibývají nové lekce, takže si určitě vyberete. případně máte k dispozici archiv TOP lekcí.

Iveta B

Dobry den,
od kdy se pristup aktivuje, po zaplaceni nebo prvnim prihlasenim – registraci? Zrovna odjizdim na celkem aktivni dovolenou,takze dalsi cviceni uz bych potuto dobu nezvladla. Dekuji

Online Fitness

Dobrý den, členství se aktivuje až registrací a následným uplatněním voucheru.

Were Pokorná

Archiv lekcí bude k dispozici i po zaplaceném měsíci ? Nebo pak již videa nejsou přístupná ?
 Děkuji

Online Fitness

Dobrý den, archiv je přístupný pouze během aktivního členství.

Online Fitness

Dobrý den, archiv je přístupný pouze během aktivního členství.

Veronika

Dobrý den,
dnes jsem zakoupila voucher, ale na Vašich stránkách mi nejde měsíční členství aktivovat. Vždy po zadání kódu voucheru vyskočí hlášení, že takový kód neexistuje. Co s tím?

Online Fitness

Dobrý den,

pošlete nám své tel.č, na info@onlinefitness.cz, my vám zavoláme a společně problém určitě vyřešíme.

Iva Straková

Jsem poměrně hodně baculka a mám potíže s koleny. Nějaké vydatnější podřepy či kleknutí již nemohu. Je to vhodné také pro mne? děkuji za info.

Online Fitness

Dobrý den,

určitě ano, začněte třeba s Problémovými partiemi od Lucie Svačinové, tyto lekce jsou vedeny s nižší intenzitou a náročnosti cviků.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru