Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celodenní vstupy do Aqualandu Moravia s možností úžasných procedur

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 46 047 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Radek Kubíček

Dobrý den, vyžadují pracovníci Aqualandu vytisknuté vouchery, nebo stačí při vstupu jen nadiktovat čísla voucherů z SMS?

pm

Dobry den,
vouchery jsem koupila v prvni chvili…od te doby stale prodluzujete nabidku (uz koupilo skoro 50tis. lidi).....mam obavy, ze tam bude nacpano. Jak je to s kapacitou a jaka je cca denni navstevnost? Abych nedorazila na misto a nebyla tam hlava na hlave a plne tobogany.....

Kateřina

Dobrý den, chci se zeptat, jaká je kapacita osob v bazénech a jaká kapacita osob ve wellness?
Koupila jsem na začátku vaší akce poukazy a teď se děsím toho, že tam bude přeplněno.
Děkuji za odpověď.

p

Dobrý den,
chci zakoupit voucher pro 2osoby a dvě děti (2.5 a 4,5)pokud bych chtěla ještě 1×havaj.masáž celková cena prosím?
 Petra

Tým AQM

Dobrý den, vouchery pro celodenní vstup do Aqualandu a jednorázový vstup do wellness je za cenu 295 Kč. Děti do 100 cm mají vstup ZDARMA. Pokud máte vyšší děti, můžete i jim zakoupit voucher z nabídky. Jenom vstup do wellness je povolen dětem až od 150 cm. Cena voucheru včetně Havajské masáže je 559 Kč. Těšíme se na Vaši návštěvu.

petra zikmundova

Dobrý den,
chtěla bych vouchery zakoupit pro 2dospělé osoby a 2děti(3+4,5let)
Cena?
Děkuji Pezi

Tým AQM

Dobrý den, Petro, vouchery pro celodenní vstup do Aqualandu a jednorázový vstup do wellness je za cenu 295 Kč. Děti do 100 cm mají vstup ZDARMA. Pokud máte vyšší děti, můžete i jim zakoupit voucher z nabídky. Jenom vstup do wellness je povolen dětem až od 150 cm. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Lenka Varmužová

Dobrý den.
Chci se zeptat za co všechno je ta cena 295Kč? Co je ve FORUM ROMANUM WELLNESS?

Tým AQM

Dobrý den, v ceně máte celodenní vstup do Aqualandu moravia (bazény a atrakce) a jednorázový vstup do Wellness. Ve wellness zóně můžete vyzkoušet – finskou saunu, biosaunu, infrakabinu, Římské lázně (Caldarium, Tepidárium, Laconium), solnou lázeň, Aroma lázeň, whirlpool, venkovní bazén Pálava Pool – s geotermální vodou o teplotě až 35 °C s výhledem na Pálavu. Navíc můžete zakoupit i procedury – masáže, zábaly, koupele, kosmetická ošetření, peelingy. Novinkou je i Vanilkový zábal pro děti (25 min.). Více naleznete na www.aqualand-moravia.cz.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Tereza Hradecká

Dobrý den, 9.12. jsem převodem platila dva vouchery a do teď mi na mail nedorazily. Kdy je mohu čekat? Variabilní symbol je 5817724291

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den,

voucher se hlásí jako odeslaný, ale pro pořádek byl opětovně odeslán na Váš email a Váš účet u slevomat.cz.

Hezký den!

Michaela Medkova

Dobry den, chtela jsem se zeptat kdyz ma tento voucher omezeni nejak na jarni prazdniny, da se vyuzit tedy mezi vanocnimi svatky?
 Dekuji

Tým AQM

Dobrý den, Michaelo, jak píšete tak u této nabídky je jediné omezení v období 21. 2. – 1. 3. 2015. Během vánočních svátků můžete Aqualand Moravia navštívit.
Těšíme se na Vaši návštěvu

Danek

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat na způsob doručeni zaplacených voucherů při hotovostní platbě na pobočce GE? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Danku. Vouchery dorazí jako obvykle, tedy cca do dvou pracovních dnů.

Jitka

Dobrý den, jezdí do aqualandu nějaký autobus z Brna?

Tým AQM

Dobrý den, Jitko, spoj přímo z Brna je linka č. 530. http://www.idsjmk.cz/jrady/530.pdf?date=14.12.2014

Magda Chvátalová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, při vstupu do welness nesmí být plavky, je nutno si vzít vlastní osušku? Děkuji.

Tým AQM

Dobrý den, Magdo, zona Wellness Forum Romanum je bezplavková zóna. Při vstupu do wellness obdržíte prostěradlo. Navíc je možnost zapůjčit si za poplatek zástěru. Těšíme se na vaši návštěvu.

Magda Chvátalová

Dobrý den, dnes mi příšly vouchery na e-mail, stačí si je vytisknou na papír a jet do Aqualandu? Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Magdo, pro uplatnění vstupu do Aqualandu a využití nabídky stačí předložit na pokladně Aqualandu vytištěný voucher. Těšíme se na Vaši návštěvu.

jaja29

Dobrý chtěla bych koupit voucher jako vánoční dárek, vztahuje se voucher pouze pro dospělé?

Tým AQM

Dobrý den, vouchery může využít kdokoliv – dospělý, dítě nad 150 cm, senior. Dítě do 150 cm bohužel nemůže využít nabídku vstupu do zóny wellness s ohledem na omezení do 150 cm. Dítě do 100 cm má vstup do Aqualandu Moravia ZDARMA. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Markéta Smejkalová

Dobrý den, vouchery platí pro dospělé?

Tým AQM

Dobrý den, Markéto. Vouchery může využít kdokoliv – dospělý, dítě nad 150 cm, senior. Dítě do 150 cm bohužel nemůže využít nabídku vstupu do zóny wellness s ohledem na omezení do 150 cm. Dítě do 100 cm má vstup do Aqualandu Moravia ZDARMA. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Helena

Dobrý den,
je možné vouchery uplatnit i 31.12.2014?

Tým AQM

Dobrý den, Heleno, ano voucher je možné uplatnit i dne 31.12.2014. O­tevírací doba Aqualandu Moravia je od 10.00 do 18.00 hodin. Poté je speciální SILVESTROVSKÝ program, na který je ale pak zapotřebí uhradit doplatek ve výši 190 Kč/ dospělá osoba. Program je od 18:00 do 03:00. Více informací o akci naleznete na stránkách Aqualandu Moravia www.aqualand-moravia.cz.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

jitka

Dobrý den, je nutné provést rezervaci procedury ihned po zakoupení vucheru nebo lze kdykoli v době trvání voucheru? Je v areálu dětský koutek, kam lze dítě dát v době pobytu ve wellnes? Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Jitko, rezervaci procedury s ohledem na plnění kapacity wellness doporučujeme v co nejkratším termínu od zakoupení voucheru. Je větší pravděpodobnost, že ve Vámi požadovaném termínu bude již obsazeno. Ohledně dětského koutku, bohužel nemáme hlídaný dětský koutek. Ale je možné, během víkendových animací dítě nechat u animátorů v kreativní dílně. ale tohle necháme na Vašem uvážení. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Karel Deniz

Dobrý den, chci se zeptat, zda-li je možné, i když mám zakoupené vouchery bez procedury si nějakou proceduru doplatit? Děkuji za info. S pozdravem Karel Deniz

Tym AQM

Dobry den, Karle, ano je mozne zakoupit i proceduru. Pokud mate o nejakou rpceduru zajem, prosim kontaktujte se primo na adrese obchod@aqualand-moravia.cz. Prejeme prijemny zbytek dne.

Petra

Dobrý den,
jak je to u Vás s kočárky? Máte nějaké vyhrazené místo, kde je ho možné uzamknout? Příp. zda si musím vzít vlastní zámek?
Nebo je možné si vzít kočár do areálu? Malý mi odpoledne spí, tak bych to ocenila.

Tym AQM

Dobry den, Petro, do Aqualandubje umoznen u vstup s kocarky. U vchodu obdrzite navleky na kola kocarku se kterymi muzete vstoupit primo do arealu. Takze Vase dite si muze klidne spocinout i v kocarku. Tesime se na Vasi navstevu.

Miroslav

Dobry den, na vstupy porebuji danovy doklad s uvedenim sluzby, jak postupovat?Diky

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave. Daňový doklad vám vystaví po zakoupení voucherů přímo společnost Aqualand Moravia.

Příjemný den.

Tym AQM

Dobry den Miroslave, pri uplatneni voucheru na pokladnach obdrzite pokladni doklad, ktery je primo i danovym dokladem. Tesime se na Vasi navstevu.

Stepan Rathuzký

Dobrý den
V pondělí dne 24.11.2014 jsem dle vašeho doporučení v GE Money Bank zaplatil za 4 voucgery do Aqualandu Moravia a žadné vouchery
dodnes nepřišli. Jak je to možné když uvádíte že po zaplacení v uvedené bance posílate voucher příští den !!!!.V.S.platby 7171419829. Měl to být darek pro vnučku k jejím dnešním narozeninám to vám tedy pškně děkuji a nenechám si to pro sebe!

Slevomat.cz

Dobrý den, Štěpáne,

vouchery Vám po zaplacení byly odeslány na Váš email.

Prosím, zkontrolujte svou spamovou schránku, zda se vouchery nevyskytují v ní.

Pokud ne, vouchery Vám odešleme znovu.

S pozdravem

Slevomat.cz

Dobrý den, Štěpáne. U gmailu může pošta s vouchery spadnout také do složky promo akce, podívejte se i tam. Vouchery jsme vám posílali 26. 11. 2014 9:05, posíláme vám je znovu. Také si je můžete kdykoliv stáhnout ze svého uživatelského profilu, kde je od 26.11.2014 také máte.

Příjemný den.

Markét Bulantík

Dobrý den,
ještě by mne zajímalo jak máte otevřeno 1.1.,až teď jsem se dočetla,že na narozeniny je vstup zdarma a já je mám na Nový rok,proto se ptám. A budete mít třeba i nějakou Novoroční show? Děkuji

Tym AQM

Dobrý den, Market, na Novy rok 1.1.2015 bude Aqualand otevren od 12:00 do 21:00 hod. Pokud mate v tento den narozeniny a prijdete k nam, mate vstup do AQUALANDU zdarma. Vstup do wellness je potreba uhradit doplatkem ve vysi 100 Kc. Tento doplatek se Vam nacte pri prechodu ze zony Aqualand do zony Spa na cip a uhrda pak probiha na doplatkove pokladne. Ze zony spa pak mate volny pruchod zpet do Aqualandu bez doplatku. Na Novy rok zadnou novorocni show neplanujeme. Ale na Silvestra mame specialni program. Aqualand vcetne spa je sice otevren pouze do 18:00 hod. Ale pak od 18:00 do 03:00 hodiny mame nachystan netradicni vecerni show. Tak prijdte oslavit posledni den v roce do Aqualandu. Vice informaci o programu naleznete na nasich strankach www.aqualand-moravia.cz. Tesime se na Vasi navstevu.

Aleš

Dobrý den,
objednal jsem si celkem 6 voucheru které plánuji uplatnit při dvou samostatných návštěvách bude to možné?

Děkuji Aleš

Tym AQM

Dobrý den, Aleši, uplatneni voucheru je na Vas, nemusite je vsechny uplatnit jednorazove. Tesime se na Vasi navstevu.

Vladimir Filip

Dobry den. Kdyz si dnes zakoupim 2 vouchery a jsou skoro ctyri hodiny odpoledne platba vam tedy pravdepodobne dorazi az v pondeli mohl bych do aqulandu vyrazit jiz zitra nebo mi slevove kupony prijdou az vam dorazi penize na ucet,tzn. pristi tyden ? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Filipe. Vouchery vám pošleme, jakmile vaše platba dorazí na náš účet.

Příjemný den.

Lucie

Dobry den,chci se jen zeptat. Ten jednorazovy vstup do welness znamena,ze pokud si tam zajdu a pak odejdu,tak uz se tam behem dne vratit nemuzu azse napriklad vykoupu? Predem dekuji za odpoved

Tym AQM

Dobrybden, Lucie, jednorazovy vstup do wellness Vam umozni k jednomu vstupu do zony SPA. Delka pobytu neni nijak casove omezena a muzete zustat tak dlouho , jak chcete. Pote se muzete vratit zpet do zony Aqualandu. Pokud ovsem budete chtit zpet do spa, je zapotrebi doplatit jednorazovy prechod ve vysi 100 Kc, ktery se Vam pricte na cip. Doplatek je pak hrazen pri odchodu na doplatkovych pokladnach. Tesime se na Vasi navstevu.

IVAN

CHCI KOUPIT 6 KS VSTUPŮ ALE JSOU JIŽ REZERVOVANÉ.JAK POSTUPOVAT DÁLE IVAN

Tym AQM

Dobry den, Ivane, prosim o zaslani emailu s Vasim pozadavkem na adresu info@aqualand-moravia.cz.
Preji prijemny den.

Stepan Rathuzký

Dobrý den
V pondělí jsem převodem z účtu zaplatil 4 vouchery do Aqualandu a chtěl jsem je využít tento víkend ale dosud mi na mail nepřišli.Je šance že do víkendu ještě přijdou?
děkuji za odpověď případně zaslání voucherů.

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Rathuzký. Dle vašeho emailu u nás žádnou objednávku nemáte. Napište nám var. symbol vaší objednávky či email, který jste do objednávky vkládal a podíváme se na to.

Příjemný den.

L.

Dobrý den, mohu se zeptat na slevu za 295 Kč, nelze objednat, je zde napsáno rezervováno, již tedy nebude možné tuto slevu zakoupit? Děkuji!

Tym AQM

Dobry den, variantu za 295 Kc muzete v poradku stale zakoupit.

Eliška

Chtěla jsem si koupit voucher za 295,–Kč při dokončení objednávky se mi kousl počítač a při novém přihlášení mi to psalo, že pro zákazníka vypsala se moje mailová adresa – není možné zakoupit.

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško. Zkuste to nyní, již by to mělo být bez problému.

Příjemný den.

Nikola Novotná

Dobrý den, základní verze za 295 Kč uz není volna ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Nikolo. Variantu za 295,– Kč můžete v pořádku zakoupit ještě.

Příjemný den.

Lukáš

Dobrý den, chci se zeptat, zda procedury probíhají odděleně nebo, když bychom zakoupili 2 vouchery (já a přítelkyně), tak je možné si procedury domluvit společně, či jak to probíhá v případě páru.
 Děkuji

tym AQM

Dobrý den, Lukáši, na zodpovězení vaseho dotazu bude nejlepe kontaktovat primo wellness na telefonnich cislech uvedene v nabidce, kde vam jiste nejlepe poradi kterou proceduru je mozne vyuzit. Nejspise bude mozne odbavit v paru pouze kouoel pripadne masaz a kryoterapie. Ritual je provaden samostatne. Tesime se na Vasi navstevu.

Linda

Dobrý den,
chci koupit vouchery bratrovi a jeho dětem. Jeho syn je ZTPP, dcera má 18 let (celkem 3 osoby). Kolik bych měla koupit voucherů? Platí v AM ZTPP + doprovod zdarma? Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Lindo, vstup do Aqualandu pro doprovod ZTP/P je ZDARMA. Takže bude stačit zakoupit pouze 2 vouchery. Slevu na vstup pro dorpovod se odbaví přímo na pokladně při návštěvě. Pro doprovod máte i vstup do wellness zóny nastaven automaticky.

Lucie Němcová

Dobrý den,

je některá procedura vhodná i pro těhotné?

 Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Lucie, bohužel s výběrem procedur se budete muset obrátit na svého lékaře. Bohužel, jelikož neznáme Váš zdravotní stav, nejsem schopna Vám podat informace ohledně výběru.

Ivana Gréčová

Dobrý den, jak to bude s otevírací dobou přes vánoční svátky, konkrétně 25.12. – 26.12.2014 – bude otevřeno?!?!
 Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Ivano níže zasílám otevírací dobu během Vánočních svátků a Nového roku:
24.12.2014 – ZAVŘENO
25.-30.12.2014 – 10:00 – 21:00 hod. (Aqualand)
 – 12:00 – 21:00 hod. (wellness)
31.12.2014 – 10:00 – 18:00 hod. (Aqualand)
 – 12:00 – 18:00 hod. (Wellness)
31.12.2014 – SILVESTR – je nutno zakoupit speciální vstupenku na večerní SHOW
1. 1. 2015 – 12:00 – 21:00 hod. (Aqualand + wellness)
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Hynek

Dobrý den,
znamená to tedy, že pokud poukaz využijeme se ženou o víkendu, bude dítě 6let, které půjde s námi, platit více /350Kč/?

Tým AQM

Dobrý den, Hynku, pro Vašeho syna můžete také zakoupit voucher přes slevový portál. Jenom bych Vás ráda upozornila, že vstup dětem do wellness je až od 150 cm. Wellness je bezplavková a klidová zóna. těšíme se na Vaši návštěvu.

Pablo Jireš

Dobrý den chci se zeptat jak se k vám dostanu i když nemam auto a cesta buď z Brna a nebo z obce Pavlov a prosím co nejkratší cestou a jeste dotaz mam i když koupím vouchery půjdu zaplavat zablbnout si a pak do wellnesu a když me to nebude bavit mohu se pak vrátit plavat a tak. Děkuji za odpověď

Tým AQM

Dobrý den, do Aqualandu je možné se dopravit přímou linkou z Brna číslo spoje 530. O víkendu je možné využít AQUA TAXI – z Vranovic do Aqualandu a zpět do Vranovic. Do Vranovic je možné se dopravit pravidelnými spoji ČD. Více informací o fungování Aqua Taxi naleznete na webových stránkách http://www.aqualand-moravia.cz/kontakt-info/aqua-taxi/ Ohledně vašeho dotazu na přechod do zony wellness. Ve voucheru máte možnost jednoho jednorázového vstupu do wellness. Opětovný vstup do zóny Aqualand je bez doplatku. Pokud by jste ale chtěl opět vstoupit do wellness je přechod již zpoplatněn částkou 100 Kč. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Petra Krejčová

Dobrý den,

chci koupit jako dárkový poukaz na Vánoce, ale nemáte v nabídce rodinné vstupné (2 dospělí+2 děti). Bude něco v nabídce? nebo se tam musí něco doplácet? nechci tam žádnou proceduru, ale pouze aquapark. Děkuji za odpověď.

Tym AQM

Dobry den, Petro, rodinne vouchery zatim neplanujeme. Nabidku muzete vyuzit i pro deti. Staci zakoupit variantu 1. Vstup do Wellness je povolen detem od 150 cm. Jinak dite do 100 cm ma vstup zdarma. Tesime se na Vasi navstevu.

Zaneta

Dobry den, na strankach aqualandu je napsano ze se muze platit flexipassem? Je mozno takto zaplatit i voucher na slevomatu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Žaneto. Flexipassem nelze voucher u nás zaplatit.

Děkujeme za pochopení. Příjemný den.

Radka

Dobrý den, chtěla jsem si změnit vzhled dárkového poukazu jelikož to bude vánoční dárek ale bohužel mi jde pouze označit první schéma s balonem. prosím o pomoc jak to změnit mockrát děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Radko. V tomto případě doporučujeme změnit prohlížeč. Tato chyba se často stává při otevírání našich stránek přes Internet Explorer. Doporučujeme použít prohlížeč jiný, nejlépe Google Chrome.

Příjemný den.

Markét Bulantík

Dobrý den,
chápu tedy dobře,že si mohu zakoupit tuto slevu na Silvestra+Vaši Silvestrovskou show? Děkuji

Tym AQM

Dobry den, ano voucher muzete uplatnit i 31.12. Aqualand bude otevren do 18:00 hod. Pak si muzete dokoupit vstup na vecerni show. Vstup na silvestra muzete zakoupit primo na pokladnach, nebo na Eshopu Aqualandu.

Josef Dwornik

Dobry den,kdyz budu chtit do Aqua v lednu 2015 muzu si normalne v hotovosti zakoupit jen vstup v hotovosti.Jaka pak bude cena?Kdyz si ted zakoupim voucher doufam ,ze bude platny jeste v lednu.Dik Josef

Tym AQM

Dobry den, jak je uvedeno v nabidce, voucher ma platnost do 31.3.2015. Takze i v lednu ho muzete vyuzit. Tesime se na Vasi navstevu.

Julie

Dobrý den,
chtěla bych se Vás zeptat, zda-li je voucher platný, pokud bych dnes převedla peníze z účtu a ty by Vám přišly až v pondělí (když tato akce končí za 6 hodin)?

Slevomat.cz

Dobrý den, Julie. Ano, pokud objednáte, můžete poté na základě platebních údajů v pořádku zaplatit. Doba prodeje nabídky na to nemá vliv.

Příjemný den.

monika erbenová

dobrý den ,píšete, že původní cena je 690Kč, ale celodenní vstup pro dospělého o víkendu je 590,–

tym AQM

Dobry den Moniko, to sice mate pravdu, ale za cenu 590 Kc mate pouze vstup do Aqualandu. V nabidce je zahrnut i jednirazovy vstup do Spa a ten je s doplatkem 100 Kc. Prejeme prijemny den

Jiřinka

Dobrý den,
objednala jsem si zde 4 vstupy. Po zaplacení mi dojdou vouchery na e-mail? Je možné dva vouchery vyhotovit jako dárkový poukaz? Do kdy se musí uplatnit? Ještě jsem se chtěla ujistit, jestli vytisknuté vouchery (dárkové poukazy) stačí ke vstupu do aquaparku.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiřinko. Ano, po zaplacení vám pošleme vouchery na email. Vouchery si můžete dárkově upravit na vašem uživatelském profilu.

Jak je uvedeno v nabídce, platnost voucherů je od 18. 11. 2014 do 31. 3. 2015

Co se týče uplatnění voucherů, je to takto:

Rezervace: U varianty bez procedury není nutná, stačí přijít s kódem voucheru na pokladnu.
Pro ostatní varianty nutno rezervovat na tel. 734 757 002, 515 556 426 (volat v době od 12:00 – 19:00) nebo mailu wellness@aqualand-moravia.cz

Příjemný den.

n

Dobrý deň. Môžu deti jazdiť na toboganoch (s rodicom)? Jedna sa mi O 5r 115cm vysokú dcéru a dvojročného 90cm syna. Ďakujem

Tým AQM

Dobrý den, tobogány jsou přístupné od výšky 100 cm, 120 cm nebo 140 cm. U každé atrakce je informační cedule, která udává i polohu sjíždění a jestli se sjíždí bez podložky, s podložkou, 1místným, 2místným nebo 3místným raftem. Takže v případě vícemístného člunu je možné dítě vzít s sebou, ale pouze na atrakce odpovídající požadované výšce. Přejeme příjemný den.

Zdeňka S.

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda-li mohu uplatnit voucher, když nabídka končí za pár hodin a platba na účet v té době nedorazí?

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko. Za pár hodin končí prodej nabídky. Pokud objednáte do té doby, zaplatit poté můžete v pořádku bankovním převodem. Voucher vám po zaplacení v pořádku přijde na váš email.

Příjemný den.

Hana

Dobrý večer, plati poukaz už i 1.12.2014?
Pokud ano, stačí poukaz pouze předložit u vstupu bez jakékoliv jiné podmínky?
Děkuji.

Tým AQM

Dobrý den, Hanko, voucher platí ode dne spuštění nabídky tedy od 18.11.2014. Pro uplatnění stačí pak Vámi zakoupený voucher předložit na pokladně Aqualandu Moravia. Pokud zvažujte zakoupení voucheru s procedurou, doporučuji Vám předem zajistit si rezervaci na proceduru, kteoru provedete přímo přes tel. čílo na wellness +420 734 757 0­02 nebo emailem wellness@aqualand-moravia.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Michaela Barjaková

Dobrý deň,pri uplatnení zľavy stačí prísť na pokladňu len s kódom voucheru? na inom portáli som čítala, že vouchery sú vydávané na meno a je potrebné preukazovať sa občianskym preukazom… voucher na slevomate však meno nevyžadoval. Ďakujem za odpoveď

Tym AQM

Dobry den, Michaelo, voucher neni vystavovan na konkretni jmeno a je tedy prenosny a muzete ho klidne i darovat. Pro uplatneni staci predlozit na pokladne bud voucher v tistene podobe pripadne v sms. Tesime se na Vasi navstevu.

Zevl

Dobrý den, zajímá mne jak je to s tím jednorázovým vstupem do Wellnes, funguje to tak, že po využití vstupu a proceduře se potom zase můžeme vrátit do části s tobogány a neomezeně pokračovat v koupání?
Ptám se protože chceme vzít děti a ty ještě nemají 150cm výšku, tak bychom je nechali řádit na tobogánech a odskočili si do welness a potom se za nimi vrátili. bude to možné?

Tym AQM

Dobry den, po vyuziti jednorazoveho vstupu do zony wellness a pripadne procedure, se vracite zpet do zony Aqualand bez jakehokoliv doplatku. Pokud si zvolite voucher s prpcedurou, je zapotrebi domluvit si rezervaci na kontaktech na wellness uvedenych v nabidce. Tesime se na Vasi navstevu.

Jana Šrámková

Dobrý den, dá se návštívit i 28.12? Jelikož mám v ten den narozeniny, měla bych vstup zdarma, stačilo by mi teda objednat voucher pro přítele, ale musela bych mu to objednat na své přihlášení, dala bych mu voucher pod stromeček.

Tym AQM

Dobry den, Jano, v den svych narozenin mate vstup do Aqualandu Moravia ZDARMA. V narozeninovem vstupu neni zahrnut vstup do wellness, ale ten je mozne nacist pri prechodu do zony na cip a nasledne pri odchodu doplatit na pokladne doplatek ve vysi 100 Kc. Na voucher zakoupeny pro Vase pritele muzete vyuzit i vstup v den Vasich narozenin 28.12.2014. Jedine omezeni voucheru je v terminu od 21.2. do 1.3.2015. Tesime se na Vasi navstevu.

Petr Konečný

Dobrý den, chci se zeptat, zda lze tuto slevu uplatnit i 31.12. ?

Tym AQM

Dobry den, Petre, jak je uvedeno v nabidce jedine omezeni voucheru je v terminu od 21.2 do 1.3.2015, kdy vstupy nelze uplatnit. Takze na Silvestra je mozne voucher uplatnit. Jen 31.12.2014 je zkracena oteviraci doba od 10:00 do 18:00 hod. Od 18:00 bude v Aqualandu specialni SILVESTROVSKY VECER. vice informaci naleznete na webivych strankach Aqualandu. Tesime se na Vasi navstevu.

Josef Nožička

Dobrý den, voucher je pro dospělého? Co když budeme chtít jít s 2 dětmi do 150 cm, v ceníku je so-ne celý den 350 Kč, ale když by se vzali dětem taky vouchry tak by to vyšlo levněji. Jde to i tak udělat? Dříve byla k dispozici rodinná, ta byla nejlepší, ale tu nemáte ve slevě.

Tym AQM

Dobry den, ano muzete zakoupit vouchery i pro deti. Jen jedno upozorneni, vstup do wellness je povolen detem az od 150cm. Takze Vase deti, i pres zaplaceni voucheru, nebudou moci vstup do wellness vyuzit. Prejeme prijemny vecer.

dotaz

Dobrý den,

Wellness zóna Forum Romanum je celé bezplavkové? Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Forum Romanum wellness je bezplavková zóna. Vstup do wellness je povolen dětem od 150 cm. Přejeme příjemný den.

Pavla

Dobrý den, 1 voucher = 1 osoba? Pro skupinu 3 osob tedy nutno zakoupit 3 vouchery?

Tým AQM

Dobrý den, Pavlo, ano nabídka je pro jednu osobu na celodenní vstup. Pokud chcete tedy zakoupit vouchery pro 3 osoby, je zapotřebí zakoupit vouchery 3. Přejeme příjemný den.

Helena

Dobrý den, jak se liší Forum Romanum a Forum Romanum Wellness? Viz. rozdíl v označení vstupenky za 295,– a 449,–. Znamená to, že za těch 154,– máme navíc jen tu jasmínovou koupel a jinak se to neliší?

Tým AQM

Dobrý den, Heleno, rozdíl mezi Forum Romanum a Forum Romanum Wellness není žádný (omlouvám se za textovou chybu). U varianty 2 – 7 máte navíc možnost vyzkoušet jednu za nabízených procedur (jasmínová koupel, Kryokomora, Havajská masáž, Jílový zábal, masáž lávovými kameny, rituál). Záleží jenom na Vás, jestli využijete variantu pouze na vstupy do zóny Aqualand a wellness, nebo si dopřejete i jednu z nabízených procedur. Při zakoupení voucheru s procedurou je zapotřebí pouze ověřit volnou kapacitu a rezervovat si proceduru. Přeji příjemný den

Many

Dobrý den,
máte ve vnitří části aquaparku i normální bazény pro plavce? Pokud ano, tak kolik.

Tým AQM

Dobrý den, Aqualand Moravia nedisponuje vnitřním plaveckým bazénem. K dispozici je hlavní bazén, který je relaxační s řadou vodních atrakcích, jako jsou divoká řeka, vodní masážní trysky. Bazén je napuštěn geotermální vodou. Teplota vody v bazénech je od 28 °C do 35°C. Přeji příjemný den.

Veronika Dvořáková

Dobrý den, mohu se zeptat jak je to v zimním období s provozem atrakci? Zda je vše v provozu celoročně, či jsou některé atrakce přes zimní období mimo provoz? Jde mi o to, že jsme kdysi někde byli v zimě a polovina atrakcí aquaparku byla mimo provoz, tak se dalo prakticky pouze koupat v bazénu a sjet na 4 skluzavkách. Děkuji a přeji hezký den

Tým AQM

Dobrý den, Veroniko, v zimním provozu je 16 tobogánů a skluzavek a 8 bazénů. Uzavřené jsou pouze venkovní atrakce a venkovní bazény. Přeji příjemný den.

David Malecký

dobrý den
Nějak v tom tady plavu.. Píše se v ceníku, že děti do 150cm platí a dole je napsáno, že děti do 100cm mají vstup zdarma ???? tak nevím co tedy platí ..
Dotaz zní .. pokud si zakoupím 2 vouchery celodenní vstup který je ted za cenu 295kč. (590kč)+ dcera do 120cm –280kč. a syn má necelé dva roky a neměří nad 100cm tak jde zdarma . Takže nás to vyjde pro celou rodinu na 870kč ???
PS: na vouchery se nevztahuje v ceníku / po až pá/ , ale pokud to budu platit na místě tak u dcery se bude cena vztahovat na( po-pá ) (so- ne )– přirážka ??
PŘEDEM DĚKUJI

Tým AQM

Dobrý den, Davide, nabídka na Slevomatu je za částku 295 Kč (voucher zahrnuje vstup do Aqualandu a jednorázový vstup do wellness v ajkýkoliv den včetně svátku). V případě, že máte dítě do 120 cm – je možné ji samozřejmě zakoupit voucher přes Slevomat za cenu 295 Kč – tady ale musíte počítat s tím, že Vaše dcera nemůže s Vámi do zóny wellness s ohledem na omezení vstupu dětem až od 150 cm, nebo doplatíte vstup pro Vaši dceru přímo na pokladně Aqualadnu ve výši 280 Kč (po-pá), 350 Kč (so-ne + svátky). Váš syn má vstup ZDARMA. těšíme se na Vaši návštěvu.

Hana

Dobrý den, nerozumím Vašim odpovědím týkajících se dotazů na platbu za děti. V jedné se odkazujete na ceník Aqualandu a v odpovědi panu Kovařovi píšete „Dobrý den, Karle, záleží na Vás jestli zakoupíte voucher i pro Vaše děti“. Děkuji za vysvětlení

Tým AQM

Dobrý den, omlouvám se za případně špatně formulovanou odpověď. Voucher můžete zakoupit i pro dítě. Odpovídala jsem s ohledem na cenu vstupného, které je například v případě dítěte do 150 cm o něco méně levnější při zakoupení přímo na pokladnách Aqualandu. Takže rozhodnutí, jestli využijete nabídku na slevovém portálu a zakoupíte voucher i pro dítě necháme zcela na Vás. Jenom je zapotřebí počítat s tím, že voucher zakoupený přes Slevomat pro dítě do 150 cm, není možné na vstup do saun využít s ohledem na to, že vstup je povolen pouze dětem od 150 cm. Doufám, že bude odpověď srozumitelnější.

EvA b

Dobrý den,platí vouchery i v období vánočních svátků ? 22–12.2014 až 2.1.2015?
Děkuji

Tym AQM

Dobry den, Evo. Ano vouchery muzete vyuzit i behem vanocnich svatku. Jedine omezeni je v terminu od 21.2. do 1.3.2015. Tesime se na Vasi navstevu.

Libor

dobrý den
u toho jednorázového vstupu do wellness je jedno jak dobu tam člověk stráví
 Děkuji

Tym AQM

Dobrý den, Libore. Jednorázový vstup do wellness není časově omezen a můzetr zde strávit tolik času kolik budete chtit. Vyzkouset Rimske lazne, venkovni bazen Palava s geotermalni vodou a vyhledem na Palavu. O vikendu navic ve finske saune probihaji saunove ceremonialy. Tesime se na Vasi navstevu.

Jiří Marek

Dobrý den,
je možné voucher uplatnit i v březnu/dub­nu/květnu 2015? Děkuji za odpověď

Tym AQM

Dobry den, Jiri, vouchery jsou platne do 31.3.2015. Je mozne je uplatnit jak ve vsedni dny tak i o vikendu a svatku. Jedibe omezeni voucheru je v terminu od 21.2. do 1.3.2015, kdy voucher neni mozne uplatnit. Tesime se na Vasi navstevu.

Divila Miroslav

Dobrý den,
platí sleva i na víkend a svátek?

Tym AQM

Dobry den, Miroslave, vouchery je mozne uplatnit jak ve vsedni dny tak i o vikendu a ve svatek. Jedine omezeni voucheru je v terminu od 21.2. do 1.3.2015, kdy voucher nelze uplatnit. Tesime se na Vasi navstevu.

Kristýna Vranková

Dobrý den,

platí voucher i o víkendech, nebo jen ve všední dny?

Tym AQM

Dobrý den, Kristýno. Vouchery je možné uplatnit jak ve všední den, tak i o víkendu. Omezení voucheru je v terminu od 21.2. do 1.3. 2015, kdy vouchery nelze uplatnit. Těsime se na Vasi navstevu

Karlová

Prosím a jedná se o vstup na všední den či víkend nebo voucher platí kdykoliv v průběhu akce?
Děkuji za odpověď Karlová

Tým AQM

Dobrý den, paní karlová, ano tato nabídka je nastavena v jedné cenové hladině a je jedno jestli voucher využijete ve všední den nebo o víkendu. Návštěva záleží pouze na Vás. Při nákupu voucheru s procedurou je zapotřebí proceduru rezervovat předem na telefonním čísle +420 734 757 0­02 nebo +420 515 556 4­26. Případně i přes email wellness@aqualand-moravia.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Gabe

Dobrý den, při zakoupení bazénu i s nějakou procedůrou (masáž), je nutno si masáž objednat předem?
 Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, ano, pokud zvolíte voucher s procedurou, je nutné domluvit si rezervaci předem na telefonním čísle +420 734 757 0­02 nebo +420 515 556 4­26. Případně i přes email wellness@aqualand-moravia.cz. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Petra

Dobrý den, je možné voucher vyměnit za dárkový poukaz?

Tým AQM

Dobrý den, Petro, ano je možné voucher věnovat jako dárek, navíc u služby slevového portálu máte možnost po zakoupení a zaplacení voucheru vybírat z nabídky dárkových vzhledů. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Kovař Karel

Dobrý den.Chci se zeptat ,cena pro dospělí i pro děti 7 a 10 let je stejná?

Tým AQM

Dobrý den, Karle, záleží na Vás jestli zakoupíte voucher i pro Vaše děti. Vstup dítě do 150 cm: po-pá celý den 280 Kč, so-ne celý den 350 Kč. Vstup dítě nad 150 cm: po-pá celý den 360 Kč, so-ne celý den 450 Kč. Přechod do wellness je s doplatkem 100 Kč/ 1 vstup. Zóna wellness je zpřístupněna dětem od 150 cm. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Petra Jandovská

Dobrý den,
musím koupit voucher i pro pětiletého syna nebo vyjde levněji koupit dětskou vstupenku na místě?

Tým AQM

Dobrý den, Petro, ceník najdete na http://www.aqualand-moravia.cz/cenik/aqualand-moravia-a-forum-romanum-wellness-podzim-2014/ Vstup dítě do 150 cm: po-pá celý den 280 Kč, so-ne celý den 350 Kč. Přechod do wellness je s doplatkem 100 Kč/ 1 vstup. Zóna wellness je zpřístupněna dětem od 150 cm. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Marta

Dobrý den, cena je stejná, ať se jde ve všední den nebo o víkendu?
 Děkuji

Tým AQM

Dobrý den, Marto, ano cena je stejná pro každý den. Těšíme se na Vaši návštěvu.

Libor

Jaká je platba za děti?

Tým AQM

Dobrý den, Libore, platný ceník najdete na stránkách Aqualandu Moravia: http://www.aqualand-moravia.cz/cenik/aqualand-moravia-a-forum-romanum-wellness-podzim-2014/
Vstup dítě do 150 cm: po-pá celý den 280 Kč, so-ne celý den 350 Kč.
Vstup dítě nad 150 cm: po-pá celý den 360 Kč, so-ne celý den 450 Kč. Přechod do wellness je s doplatkem 100 Kč/ 1 vstup. Zóna wellness je zpřístupněna dětem od 150 cm.
Těšíme se na Vaši návštěvu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru