Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Poctivé pečené čaje, ovoce a džemy od Macháčků

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Marcela

Dobrý den, pokud zakoupím balíček dle výběru a vyberu si 7 výrobků, budu platit dvakrát poštovné?
Děkuji za odpověď.

Helena Macháčková

Dobrý den, na jedno poštovné zasíláme až pět balíčků (zboží na pět voucherů). Na 7 výrobků budete hradit poštovné 99,– Kč. Hezký večer.

Pavla

Děkuji za upřesnění mého předchozího dotazu. Ještě mám dotaz k poštovnému. V popisu u slevy zde jsem našla, že „Na jedno poštovné lze objednat 5 kusů.“ Jaké poštovné by bylo za více kusů (předpokládám 8 kusů Vašich výrobků)?

Helena Macháčková

Dobrý den, Pavlo, na jedno poštovné ve výši 99,– Kč lze objednat 5 balíčků (ne 5 výrobků), tedy zboží z 5 voucherů. Omlouvám se, je to napsané trochu nejednoznačně.

Pavla

Dobrý den, koukala jsem na váš e-shop a máte tam velmi povedené kousky, takže bych koupila voucher na vlastní výběr za 400. Když jsem si spočítala ceny výrobků, které mne zaujaly, bylo to dohromady 415. Lze doplatit částku nad 400 např. při placení poštovného na účet či dobírkou nebo musí být částka striktně do 400 včetně?

Helena Macháčková

Dobrý den, děkuji :-) Pokud si koupíte voucher na vlastní výběr a hodnotu 400 Kč překročíte, jednoduše pak pošlete částku nad hodnotu voucheru spolu s poštovným. Ve Vašem případě tedy 99 + 15 Kč. Hezký den.

Martin Zoubek

Dobrý den, na kolik šálků vystačí jedna sklenice pečeného čaje? dík

Helena Macháčková

Dobrý den, naše pečené čaje jsou opravdu chuťově bohaté, protože je nenastavujeme vodou. Na hrneček Vám postačí 2–3 lžičky. Z 370 ml sklenice připravíte 8–10 hrnečků. Hezký den :-)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru