Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Celý den v Aqualandu Moravia – nejmodernějším zábavním centru v ČR

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 9 153 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Olga

Dobrý den,
v nabídce píšete, že Rezervace nutná pouze na využití procedur ve druhém balíčku. Po obdržení voucheru za 1. balíček 295 Kč mám na voucheru taktéž napsáno rezervace nutná a to min 7 dní dopředu a měsíc před ukončením. To tedy celkem diskriminuje nabídku. Pokud bych to objednávala s nutností rezervace, potom bych tedy vouchery raději neodebrala. Navíc udané tel číslo na voucheru dělá halali

Team AQM

Dobrý den, rezervace je nutná pouze na procedury ze 2 balíčku.

Petr Kudlicka

můžete prosím vysvětlit co znamená tato Vaše odpověď : Je zde omezení využití voucheru a to od 24.-31.12.2013.

Team AQM

Dobrý den pane Kudlička, znamená to, že od 24.-31.12.2013 nemůžete využít voucher po vstup do Aqualandu Moravia.

Miloš

Dobrý den, může v rámci celodenního pobytu v aquaparku v rámci platnosti voucheru jít do wellness místo dítěte, která tam má vstup zakázán jiná osoba ?

Zdeňka

Dobrý den, také bych chtěla poprosit o prodloužení platnosti voucherů. 9000 celodenních vstupů bude skoro většina využívat o víkendech (navíc když je od 24.12 do 31.12 aquapark zavřený). Nával lidí bude obrovský! A většina lidí by si to bohužel neužila tak, jak by měla a přišla o velký zážitek. Moc Vás prosím, prodlužte dobu platnosti voucherů. Děkuji

Team AQM

Dobrý den Zdeňku, platnost voucherů je stále stejná, tedy do 31.1.2014. Aqualand Moravia je zavřený pouze 24.12 a 31.12.2013. Jinak je otevřený, pouze vouchery v tuto dobu nesmíte využít.

Zdeněk

Dobrý den, chtel bych se zeptat jestli muzu na atrakce s vahou 130 kg nebo je to nejak omezene .

Team AQM

Dobrý den, ano můžete na atrakce. Jsou zde 2 atrakce, kde je možná komplikace, ale v případě, že budete mít zájem Aqualand Moravia navštívit, zeptejte se přímo plavčíka, který má ke všem atrakcím potřebné informace a rád Vám poradí.

Irena

Dobrý den,neuvažujete prosím o prodloužení platnosti voucherů?Zájem je obrovský a doba krátká.Sami jsme koupili 8 voucherů ale bojíme se toho,že tam nebude k hnutí,hlavně ve wellnes o víkendech.Když jste navýšili vouchery,prodlužte i dobu platnosti prosím!!!!!!!!!!!!!

Team AQM

Dobrý den Ireno, nemusíte se bát, kapacita ve wellness i Aqualandu Moravia je velká. Platnost voucheru zůstane stejná, tedy do 31.1.2014.

Jana

Voucher jsme již využili, wellness je super, na jídle je potřeba ještě zapracovat, to je lepší v Laa. Celkový dojem velmi dobrý, akorát by to chtělo na vstupu do saun napsat nějakou cedulku do kterého s prostěradlem a do kterého ne, protože většina si nevěděla rady, hlavně tedy žen. Některé lezly i v plavkách do venkovního bázenku u saun.

Denisa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik je vnitřních tobogánů? Děkuji

Team AQM

Dobrý den Deniso, vnitřních tobogánů je 13.

Denisa

Dobrý den, koupila jsem si u vás tento slevový voucher a když pojedu do aquaparku, tak jim jen řeknu ten kod voucheru a nebo si musím něco vytisknout a ukázat jim to, že jsem si ten voucher koupila? Díky za odpověď

Team AQM

Dobrý den Deniso, stačí když budete vědět kód voucheru, který pokladní nadiktujete a ona si ho ověří.

Eva

Prosím chtěla bych se zeptat jak bych se k Vám dostala z Havířova nemůžu se nějak orientovat a najít nějakou dobrou cestu chtěla bych jed vlakem.Děkuji

Team AQM

Dobrý den Evo, zkuste kouknout na idos.cz, mapy.cz, která cesta Vám bude vyhovovat nejvíce.

Lenka

Dobrý den, co znamená: Forum Romanum Wellness je bezplavková zóna
To se tam nedá jít v plavkách? děkuji

Team AQM

Dobrý den Lenko, ano, do Forum Romanum Wellness nemůžete v plavkách. Samozřejmě máme k dispozici prostěradla.

Zuzana R.

Dobrý den, ráda bych upozornila, že ačkoliv nabídce je uvedeno „Rezervace nutná pouze na využití procedur ve druhém balíčku. Termín si rezervujte předem na e-mailu wellness@aqualand-moravia.cz nebo na tel. +420515556426.“, tak na voucheru pro variantu bez procedur je uvedeno, že rezervace je nutná, a to dokonce dvakrát.
Doufám tedy, že pokud pojedu do AP naslepo, nebude mne nikdo vyhánět, že nemám rezervaci…

Team AQM

Dobrý den Zuzano, pokud chcete navštívit pouze wellness bez procedury, rezervace není nutná. Ta je nutná pouze v případě, že by jste si zakoupila vstup i s procedurou.

Markéta Krčmářová

Dobrý den, prosím jaká je teplota vody v bazénech s atrakcemi?

Team AQM

Dobrý den Markéto, teplota vody v bazénech s atrakcemi je 34 stupňů.

Hana Prchlíková

ASi si sedím na vedení, ale kolik by nás tedy stál balíček když jsme dva dospělí a dvě děti? O 200kč víc, než když zakoupíme vstupenky na místě za rodinné vstupné?

Team AQM

Dobrý den paní Prchlíková, záleží, zda máte zájem navštívit i wellness. Pokud ano, určitě se Vám vyplatí zakoupit vouchery, který Vás vyjdou na 1180Kč. V případě, že máte zájem navštívit jen Aqualand Moravia, doporučovala bych si koupit celodenní rodinné vstupné za 1090Kč.

PetrD

Dobrý den, vypadá to , že tato akce byla velmi úspěšná a vouchry se velmi rychle vyprodali. Chtěl bych se zeptat jestli neuvažujete o navýšení počtu vouchrů?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře. Zatím bohužel ne, ale pokusíme se Vám co nejdříve udělat radost.

Petra Slezáková

Dobrý den,

neuvažujete o navýšení počtu ks základní nabídky (295,– Kč)? Děkuji.

Team AQM

Dobrý den, počet voucherů byl navýšen :)

Katka

Dobrý den,
co znamená přesně jednorázový wellness? Na jak dlouho by to bylo? A co je součástí tohoto welness? je možné jít do vířivky pouze ve dvou, a na jak dlouho? Děkuji za odpověď

Bohdana Valešová

Dobrý den,
mohu se zeptat, kolik bazénů je vnitřních. Není většina venku?
 Děkuji

Team AQM

Dobrý den Bohdano, vnitřních bazénů je celkem 9.

Martin K.

Náš národ umí jen remcat, nadávat, stěžovat si, nic není dobré… Vážení, tak akci nevyužívejte, když se Vám stále něco nelíbí!
Já navštívil Aqualand Moravia s kamarádem před necelými 2 měsíci, když jsme jeli ze sklípků :-) a byli jsem nadšeni. A protože jsem byl nadšen a byť jsem z Plzně, udělám alespoň radost manželce a uděláme si prima víkend na Moravě. Hezký den a těším se na viděnou.

Team AQM

Dobrý den, jsme velice rádi, že se Vám u nás v AQM líbilo a budeme se těšit na Vaší další návštěvu.

LenKu

Dobrý den, doplácí se za nějaké atrakce (skluzavky, tobogány, …) zvlášť nebo je již vše zahrnuto v ceně vstupného? Je na atrakcích nějaké věkové/centimetrové omezení? Děkuji za odpověď.

Team AQM

Dobrý den, v ceně vstupného jsou zahrnuty i vstupy na atrakce. Na tobogánech máme centimetrové omezeni,které naleznete na našich stránkách.

Ondra

Dobrý den,
v zimním období nelze využít žádné venkovní prostory Vašeho areálu? (např. Pálava POOL)
 Děkuji

Team AQM

Dobrý den, v zimním období nelze využívat venkovní prostory. Ani Palava Pool.

Team AQM

Dobrý den, v zimním období nelze využívat venkovní prostory. Ani Palava Pool.

Jirka

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak je to zde s jídlem. V diskuzích na internetu jsem četl že jídlo v restauracích v areálu je předražené a chuťově nic moc. Je možné si přinést vlastní svačinu a někde si ji v klidu sníst (bez opuštění areálu)?
Děkuji.

Team AQM

Dobrý den, svoji svačinu si určitě donést můžete, ale není na škodu, aby jste si sám vyzkoušel,jak se v AQM vaří. Každý má jiné chutě.

Radek

Dobrý den, to mi teda nepřijde moc dobré, když se jedná o celodenní vstup, proč tedy není možná na vstupenku do areálu vstupovat celý den ale jen pouze jednou? to je trochu divné teda … děkuju.

Irena

Dobrý den,na procedury v balíčku se prosím musíme dopředu telefonicky objednat?

Team AQM

Dobrý den, odpověď na Vaši otázku naleznete v odstavci – jak uplatnit slevu.
„Rezervace je nutná pouze na využití procedur ve druhém balíčku. Termín si rezervujte předem na e-mailu wellness@aqualand-moravia.cz nebo na tel. +420515556426.“

Radek

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, když si zakoupím celodenní vstup, je možné pobývat v aquparku nějakou dobu, pak jej třeba na pár hodin opustit a zase se tam vrátit – když se jedná o ten samý den a mám zaplaceno celodenní vstupné, tak by to neměl být problém … děkuji.

Team AQM

Dobrý den Radku, pokud opustíte areál AQM, vrátit se na stejné vstupné nemůžete.

Pepina Bobůrová

Dobrý den, chápu tedy, že sleva je pro rodinný vstup který je ve všední dny do 14:hodin ( na webu 590,–) ? bohužel není uvedeno na jaký vstup se sleva vztahuje. Děkuji za informaci

Team AQM

„Balíček celodenního vstupu pro jednu osobu“
Dobrý den, sleva je pro jednu osobu, na rodinný vstup se sleva nevztahuje.

Ina

Jara, sleva tam je.
Při normálním nákupu by vyšla návštěva pro dané lidi na 1490,– ,při využití slevy 1180,–.
Sleva pro 4 lidi 310,–
Nic moc, ale sleva to je :(

Andrea

Dobrý den, pokud tomu dobře rozumím, jednorázový vstup do wellnes znamená, že tam mohu vstoupit pouze jednou a jakmile vyjdu už nemůžu na zpět? Například při celodenní návštěvě – nemohu tam jít ráno a pak třeba odpoledne ještě?

Team AQM

Dobrý den Andreo, ano, v rámci zakoupeného vstupu můžete do wellness pouze 1×. Ale v případě, že budete mít zájem wellness navštívit znovu, můžete tam jít za příplatek 100Kč, který se Vám načte na čipové hodinky a zaplatíte jej, až při odchodu.

Olga

Dobrý den, co prosím konkrétně znamená procedura dle výběru? Z jaké nabídky můžu vybírat ?

Team AQM

Dobrý den Olgo, výběr máte z procedur – 20min koupel Romantika, 15min Citrus peeling, nebo 30min exotický výživný zábal.

Milan

Dobrý den, je nutná rezervace pro 1 balíček ?
Co je koupel romantika ?
 Děkuji

Team AQM

Dobrý den Milane, jedná se o koupel s přídavkem oleje, aroma – růže a svíčky. Ano, rezervace je nutná z důvodu volného místa.

Terka

Dekuji za skvelou nabidku. Urcite vyuziji. V centru jsem byla pred dvemi mesici s manzelem a bez slevy jsem pro dva dospele zaplatila 1180,– dle platneho ceniku. Takze pri zakoupeni voucheru budu s cenou na pulce. Nelze preci srovnavat cenu jiz zvyhodneneho balicku pro rodinu s detmi, ktery je standartne nabizen a vstupem pro jednotlivce z teto nabidky. Pro me super, takze kupuji :)

Team AQM

Dobrý den Terezo, jsme rádi, že se u nás zastavíte a doufáme, že budete odjíždět spokojeni.

Kamil

Dobrý den, co znamená jednorázový vstup do Wellnes?

Eva

Postavené na hlavu to je stejně, jako celý aquapark v Pasohlávkách…
Zkuste zabrouzdat na netu, kolik už se tam stalo úrazů a zjistíte, že jde o život!

Lucie Kurcová

A můžeme koupel romantika podstoupit společně s přítelem?Děkuji

Team AQM

Vana je pouze pro 1 osobu. Jediné, co Vám mohu nabídnout je romantická koupel, při které budete každý ve své vaně, ale v jedné místnosti vedle sebe.

Jara

To mi připomíná,nechci slevu zadarmo.Není to postavené na hlavu,když po slevě to stojí víc než před?

Team AQM

Dobrý den, a můžete mi dát příklad, co přesně myslíte?

Lucie Kurcová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat co si mám představit pod pojmem Koupel romantika??Je to výběr u voucheru za 399,–.Děkuji

Team AQM

Dobrý den Lucie, jedná se o koupel s přídavkem oleje, aroma – růže a svíčky.

Blanka

škoda…tahle akce tedy není vůbec pro rodiny (děti), ale čistě pro jednotlivce… pro rodiny (děti) se nevyplatí…

Lenka

Dobry den , je mozne se k vam dostat z Prahy nejakym primim spojem ?Dekuji a hezkyden.

Team AQM

Dobrý den Lenko, jízdní řád naleznete na odkaze : http://jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusymhdvse/spojeni/.

Honza

Dobrý den,
jak se posuzuje velikost dítěte? To máte od ČHMI ověřené měřidlo a na pokladně se dítě ostříhá dohola a vyzují se mu boty? :-)
 Děkuji

Team AQM

Dobrý den Honzo, na pokladnách je vylepený orientační metr, dle kterého se zjistí výška dítěte.

Veronika

Dobrý den, co přesně znamená jednorázový vstup do wellness? Je to nějak časově omezeno? Děkuji

Team AQM

Dobrý den, jednorázový vstup znamená, že wellness můžete navštívit pouze 1× na dobu délky Vašeho vstupného.

Andrea Štěpánová

Dobrý den, ve voucheru píšete, že termín je nutné si rezervovat písemně na emailu......., je to skutečně nutné? Děkuji za odpověď

Team AQM

Rezervace: Rezervace nutná pouze na využití procedur ve druhém balíčku. Termín si rezervujte předem na e-mailu wellness@aqualand-moravia.cz nebo na tel. +421 515 516 426.

Na procedury je rezervace nutná z důvodu volného místa.

Bohča1

Bohča… před 2 hodinami

Dobrý den, kolik bych si musela koupit voucherů pro 2 osoby a dvě děti do 140 cm? Děkuji
Partner Team AQM před 21 minutami
Dobrý den, 1 voucher je platný pro 1 osobu.

Pokud tedy dobře počítám, tak plné celodenní vstupné pro rodinu se 2–4 dětmi je dle vašeho standartního ceníku celodenní vstupné 1090,– + 400,– ( dokoupení jednorázového vstupu do Welnes )? Takže při zakoupení 4 voucherů pro ty samé osoby by za stejné služby byla cena 1180,– Kč............. ?

Team AQM

Ano, počítáte správně.

LB

Aha, takže speciální asi pouze v tom, že je uměle navýšená cena:) Prosím tedy alespoň o informaci která z těch 3 procedur je ve zmiňované původní částce 590kč?

Team AQM

Exotický výživný zábal – 15 minut – 590Kč.
Všechny potřebné informace i s cenami naleznete na odkaze : http://www.aqualand-moravia.cz/cenik/.

LB

Prosím o vysvětlení následující informace. Jaká procedura je v hodnotě 590 Kč z které vychází kalkulace? Nejdražší peeling stoji v oficiálním ceníku 490kč, nejdražší koupel 390kč a nejdražší zábal 590kč, nicméně v délce 30ti minut. V rámci slevy nabízíte zábal pouze 15minut.

Takže jsem nenašel žádnou souvislost s vaší kalkulaci. Děkuji za objasnění.

Team AQM

Dobrý den, jde o speciální nabídku pouze pro Slevomat.cz.

Bohča Czerneková

Dobrý den, kolik bych si musela koupit voucherů pro 2 osoby a dvě děti do 140 cm? Děkuji

Team AQM

Dobrý den, 1 voucher je platný pro 1 osobu.

Radka

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat do kdy platí zakoupený voucher.
Děkuji za odpověď

Team AQM

Dobrý den paní Radko, platnost voucheru je 3 měsíce, tedy do 31.1.2014.

Halie

Lze slevu uplatnit i pro studenta 18 let a dítě 11 let?

Team AQM

Dobrý den, slevu lze uplatnit na všechny věkové kategorie.

Monika Šikovná

Jak dlouho tento voucher platí – přesněji do kdy jej musím využít.

Team AQM

Dobrý den paní Šikovná, platnost voucheru je 3 měsíce, tedy do 31.1.2014. Je zde omezení využití voucheru a to od 24.-31.12.2013.

Honza

Dobrý den,
syn má 2,5 roku. Jaké bude platit vstupné?
 Děkuji

Team AQM

Dobrý den, na odkaze : http://www.aqualand-moravia.cz/cenik/ naleznete všechny potřebné informace.
Vstupné je rozděleno dle velikosti dítěte.

Šárka Nováková

Dobrý den,
koli by stál voucher pro děti vevěku 11,14let?Obě mají nad 150cm.Děkuji za odpověď.Mikuláš­ková Šárka

Team AQM

Dobrý den paní Mikulášková, na našich webových stránkách naleznete všechny potřebné informace k cenám vstupného v Aqualandu Moravia.
Odkaz : http://www.aqualand-moravia.cz/cenik/

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru