Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstup na Žižkovskou věž a drink v baru Oblaca

4,7 / 5 Tower Park Praha Praha - Žižkov  (mapa) 3 676 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Lenka Strýhalová

Dobrý den, také by mě zajímalo, zda s sebou mohu vzít štěně a vzhledem k velkému zájmu o tuto slevu, jestli vubec ma cenu jeste vstupenku kupovat, abych se nemusela tlačit se spoustou dalších lidi. Dekuji

Lucie

Dobrý den, Lenko, štěňátko s sebou vzít určitě můžete, ale v baru hraje hlasitá hudba, takže prosím zvažte, zda je to pro pejska vhodné.

Richard

Dobrý den, v současné době si vocher zakoupilo přes 3100 lidí, jak dlouho před návštěvou je nutné, se registrovat, aby měl člověk solidní výhled, netlačil mezi desítkami lidí nebo dokonce nestál u baru. Děkuji

Lucie

Dobrý den, pokud chcete přijít v pátek nebo o víkend, určitě si rezervaci udělejte min. týden dopředu. Ostatní dny jsou volnější na rezervace. Vždy se ale můžete zeptat slečny na recepci, když si budete dělat rezervaci, kolik lidí je na ten den přihlášeno.

Daniela S.

Dobrý den. Píšete, že otevírací doba baru je 8.00 – 01.00 hod. Po celou dobu je možno využít voucher?
A v jakém čase je otevřená observatoř? Prosím o odpověď.

Lucie

Dobrý den, Danielo, vyhlídka je otevřena denně od 08:00 do 24:00, voucher je možné využít od 20hod. právě kvůli tomu, abyste si mohli vychutnat západ slunce.

Lucie

Dobrý den, Danielo, po zvážení jsme dospěli k tomu, že voucher můžete využít i dříve, než od 20hod. Doporučujeme ale pozdější hodinu právě kvůli západu slunce. Děkuji a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Zuza

Dobrý den, je možný vstup se štěnětem?

Lucie

Dobrý den, samozřejmě s menším pejskem můžete přijít, ale jen upozorňuji, že v baru hraje celkem hlasitě hudba, tak aby to pejskovi nevadilo.

Eva

informace pro zájemce – otvírací doba baru je 8.00 – 01.00, ale voucher je možno využít pouze od 20.00 – 01.00. Sice se píše o krásném západu slunce, ale o omezené možnosti čerpání voucheru ani slovo. Proto musíme návštěvu provést večer a dívat se spíše na světla, místo odpoledne, s možností dívat se do dalekého okolí zalitém sluncem. A nebo jsme informace špatně pochopili. Jinak sleva je prima a díky za ní.

Lucie

Dobrý den, ano, píšete správně, že voucher je možné využít od 20hod., je to i z důvodu, že v letních měsících je západ slunce právě až po 20hod. Atmosféra baru je mnohem intenzivnější také až ve večerních a nočních hodinách. Západ slunce můžete pozorovat z Obervatoře, kam máte vstup v rámci voucheru. Děkuji a budeme se těšit i na další Vaši návštěvu.

Lucie

Dobrý den, Evo, po přehodnocení situace jsme dospěli k závěru, že je možné vouchery využívat i před 20hod. Děkuji za pochopení a budeme se těšit na Vaši návštěvu.

Šárka

Dobrý den,
s kamaradkou jsme si koupily 4 vouchery :-)
Je myšleno 1 voucher na den na jeden drink a vstup do observatoře, nebo za druhy, třetí voucher si mužeme dát další drink? Snad jsem to napsala srozumitelně :-) dekuji pěkně!

Lucie

Dobrý den, Šárko, samozřejmě můžete využít víc voucherů v jeden den, ale voucher obsahuje i vstup na vyhlídku a to byste pak šly do vyhlídky jen jednou…snad jsem to také napsala srozumitelně :)

Andrea Lopušanová

Dobrý den,

jaký je postup, když bych chtěla vzít s sebou i děti ve věku 5 a 10 let. Jde mi hlavně o vstup do observatoře. Moc děkuji.

Lucie

Dobrý den, pokud přijdete i s dětmi, zaplatíte na recepci vstup pouze pro ně, a to 80 Kč za 1 dítě. Děkuji.

Lucie

Dobrý den, pokud přijdete i s dětmi, zaplatíte na recepci vstup pouze pro ně, a to 80 Kč za 1 dítě. Děkuji.

Rado

Da se dostat do veze aj s kocarkem?

Lucie

Dobrý den, ano, přístup s kočárem je možný. Nejlépe se do recepce dostanete s kočárkem přes podzemní garáže. Děkuji.

Olga

Dobry den, pokud budeme 2 dospele muzeme s sebou vzit 5ti lete dite? Budeme muset priplacet vstupne anebo bude zdarma? Dekuji.

Lucie

Dobrý den, samozřejmě s sebou můžete vzít i 5ti leté dítě, za něj zaplatíte vstupné 80 Kč. Děkuji.

Petr

Milí tázající se: Promiňte, ale pokud je název slevy „Vstup na Žižkovskou věž a drink v baru Oblaca“ tak mi z toho vychází, že v ceně je vstup na věž a drink v baru – nebo se to dá pochopit nějak jinak?
Hezký den, TowerParku díky za slevu (koupeno 2×) a pevné nervy… :-)

Lucie

Dobrý den, Petře, děkujeme za pomoc a těšíme se na vaši návštěvu :)

Marta

Dobrý den, je ve voucheru zahrnuté také vstupné na věž? Děkuji.

Lucie

Dobrý den, ano, vstupné do observatoře je v ceně. Děkuji.

Arkady

Dobrý den! Vyplňte vstupní ceny pro jednu osobu – Kč 150, a je-li stejná sleva?
S pozdravem
Arkady.

Jiřka

Dobrý den,
jak dlouho voucher platí? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, voucher platí do konce října.

Dagmar Rychlá

Vstupné na věž zahrnuto není, pravda?

Lucie

Dobrý den, v ceně voucheru je zahrnuto vstupné do Observatoře v 93 metrech a drink v baru OBLACA v 66 metrech.

Jana

cena 150,– je pro 1 osobu , 1 Voucher na osobu ?
Děkuji Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano. Ano, jedná se o jednu osobu.

Ivča

Dobrý den,
chci se zeptat, jak voucher uplatnit? Je potřeba si zarezervovat místo v baru a lze si kdykoliv zajet do observatoře, nebo tam je také nutno se objednat?

Lucie

Dobrý den, rezervace je nutná. Snadno si ji můžete udělat na tel.čísle 210 320 081. Náv­štěvu baru pak spojíte s návštěvou vyhlídky. Děkuji.

Monika

Dobrý den, je možnost vyměnit pro řidiče a děti alkoholický koktejl za nealkoholický? V případě, že ano, jaká je nabídka? Děkuji

Lucie

Dobrý den, akce je pouze na alkoholický koktejl. Příště možná bude akce i na nealko koktejl, tak se můžete těšit :) Děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru