Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

5denní příměstský tenisový kemp pro děti od 4 do 15 let! Areál LTC Zbraslav, kvalifikovaní trenéři a skvělá zábava na léto.

4,0 / 5 LAWN TENNIS CLUB ZBRASLAV Praha - Zbraslav  (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Romana Sedlackova

Dobrý den,
mám dvě dcery, které chodí do tenisové přípravky. Starší dcerce je pět let, té mladší budou 4 roky začátkem října. Mohla bych je obě přihlásit ?

Martina Hlaváčková

Dobrý den, můžete přihlásit obě vaše dcerky.

ER

Proč je začátek až v 9:00 hod.? Pro mě to ztrácí smysl zaplatit dceři náplň prázdnin na týden, když kvůli tomu nestíhám chodit do práce.. :-( Pokud by se posunul čas na rozmezí 8–17 hod., tak by to bylo přijatelnější. Šla by tato úprava?

Martina Hlaváčková

Dobrý den, organizovaný program začíná v 9.00. Počítáme s tím, že se děti budou scházet v našem klubu někdy mezi 8.30 a 9.00. V případě, že někdo z rodičů bude potřebovat předat své dítě dříve a nikdo z trenérů na místě ještě nebude, může rodič po dohodě využít recepční, kteří jsou na recepci od 8.00.

M. Novotná

Je tento tenisový kemp i pro úplné začátečníky (věk 7 let)?

Martina Hlaváčková

Ano, počítáme s možností, že k nám přijdou i děti, které tenis ještě nikdy nehrály.

Evženie Handzelová

jaký bývá průměrný věk dětí? na hodinách jsou děti děleni dle věku – jak to bude tady? díky

Martina Hlaváčková

Dobrý den, na letní kurzy k nám chodí děti nejrůznějšího věku, Největší počet dětí bývá ve věku 6–12 let. Zatím se nám dařilo zařadit do vhodných skupin i děti mladší a starší, než je uvedený věkový průměr. Snažíme se vytvořit skupiny tak, aby ve skupině spolu trénovaly děti stejného věku a současně i s podobnými tenisovými dovednostmi.

jkk

na jednoho trenéra bude připadat kolik dětí?

Slevomat.cz

Dobrý den, maximální počet dětí v jednom termínu je 30, trenérů je k dispozici 5, maximálně je to tedy 6 dětí na jednoho trenéra.

Martina Hlaváčková - LTC Zbraslav

Dobrý den, ráda bych upřesnila a vysvětlila, jak je to s počtem dětí ve skupině. Jeden tenisový trenér by měl trénovat skupinu maximálně 4 dětí. Organizačně to máme zajištěno tak, že kondiční trenér pracuje hodinu s polovinou dětí. Současně druhá polovina dětí je na kurtě s tenisovým trenérem. Po hodině se děti vystřídají. Ty, co byly na kondici, jdou na tenisový trénink a opačně. Při plně obsazeném kempu, což je 30 dětí, by na jednoho tenisového trenéra připadly 4 děti.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru