Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

6denní pobyt až pro 4 osoby v Nízkých Tatrách. Komfortní apartmány v Donovalech, krásná příroda, čistý vzduch a slovenská pohostinnost!

4,4 / 5 Patty Ski Donovaly Nízké Tatry - Slovensko (mapa) 135 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Benefity
FKSP
Helena

Dobry den, jakych apartmanu se voucher tyka? Na webu jich mate nekolik druhu.. A je loznice zcela samostatna mistnost ?Dekuji

PATTY SKI Donovaly

Keďže voucher je pre 4 osoby, ponúkame apartmány KOMFORT ale aj MINI, obidva sú 4-miestne, ale do MINI už nevojde prístelka pre piateho. V obidvoch prípadoch je ložnice samostatná miestnosť.

PATTY SKI Donovaly

Prosíme záujemcov o rezerváciu, aby už nepísali mailom, ale len telefonicky +421 908 177 6­67 resp. v tejto diskusii.
ďakujeme

Bilda

Dobrý den,
psal jsem na mail, ale zatím bez odpovědi, tak to zkusím zde. Máme zájem o šestidenní pobyt v apartmánu KOMFORT v uvedené nabídce v období od 4.6. do 9.6.2012. Prosím o informaci, jestli je v uvedený termín apartmán volný a můžeme-li provést rezervaci. Počet osob – 2 dospělí, 3 děti ve věku 6, 4 a 2 roky.

Děkuji a přeji hezký den

PATTY SKI Donovaly

Dobrý deň, v tomto termíne je ešte voľno, rezervujem vám apartmán predbežne, na e-mail dnes určite odpoviem, pošlem potvrdenie rezervácie. Môžete si zakúpiť voucher.

Tomáš Koller

Dobrý den, rezervovali jsme si dnes u Vás e-mailem termín od 26.8.-31.8.12, objednali voucher a v nejkratší době ho zaplatíme. Chtěli jsme se zeptat, co dál? Jde nám o to, abychom po zaplacení nezjistili, že není tento termín již volný. Děkujeme za odpověď.

PATTY SKI Donovaly

Rezerváciu máte ok, poslala som vám informačný e-mail, ak vám to nedošlo, prosím kontaktujte nás.

Aneta H.

Děkuji za odpověď a ještě bych měla jeden dotaz… je někde v blízkém okolí možnost koupání (termály, bazén, koupaliště nebo něco přírodního). Děkuji a hezký den A.

PATTY SKI Donovaly

V rámci Donovál je možnosť využiť wellness v hoteloch, alebo obľúbené termálne kúpalisko – Bešeňová 30 km

Aneta H.

Dobrý den, pokud bychom k Vám jeli v době prázdnin a byli bychom 4 dospělí a 1 dítě, kterému budou v červnu 3 roky a nenárkovalo by lůžko, jak by se počítala cena? Museli bychom za dcerku doplácet? Díky za odpověď

PATTY SKI Donovaly

Stačí vám 1 voucher pre 4 osoby. Dieťa bez nároku na lôžko je zdarma.

Roman Deak

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat jsme 4 dospěli a 2 děti (4,5let a 1,5 let) jak by to bylo s cenou, stačí jeden kupoun? Děkuji

PATTY SKI Donovaly

Ano, stačí vám jeden kupon :-)

Eva Matějková

Dobrý den,
můžete mi prosím potvrdit předběžnou rezervaci v termínu od 30.6. do 7.7 2012?Děkuji

PATTY SKI Donovaly

P.Matějková, termín som vám predbežne rezervovala, poslala som potvrdenie aj mailom.

Gabriela Buriánková

DOBRÝ DEN,BYL BY VOLNÝ TERMÍN OD 22.7–27.7 NEBO 19.8 – 24.8 PRO DVĚ DOSPĚLÉ A DVĚ PĚTILETÉ DĚTI.

PATTY SKI Donovaly

Máme ešte voľné v týchto termínoch

Eva Matějková

Dobrý den,omlouvám chtěla jsem se zeptat na dostupnost apartmánu v termínu od 30.6.do 5.7.2012.?A kolik by stál apartmán na dvě další noci ?Jsme dva dospělí a dvě děti 8,11let.

PATTY SKI Donovaly

P.Matějková, už som vás informovala v e-maily :-)

Lenka Maňásková

Ještě jeden dotaz. Jak je to s cenou ubytování, kdyby jsme měli zájem o prodloužení pobytu na 7 nocí. Děkuji

PATTY SKI Donovaly

Doplatok za ďalšie noci je 49€/noc/apartmán

Lenka Maňásková

chtěla bych se zaptat, jestli máte ještě volný termín 14–21–7. 2012 pro dvě rodiny jedna 5 osob (dva dospělí, děti 16, 13, 13 let) a druhá 3, nebo 4 osoby. (dva dospělí, děti 17 a 8 let).
Kolik kupónů je třeba zakoupit.

Také se chci zeptat, jestli je v blízkosti možnost koupání. Děkuji.

PATTY SKI Donovaly

V tomto termíne sú ešte voľné apartmány, 1 voucher je pre 4 osoby, piata osoba dopláca tu na mieste za prístelku 10€/noc. Takže každá rodina 1 voucher potrebuje. V rámci Donovál môžete využiť wellness v hoteloch, alebo 30 km je termálne kúpalisko Bešeňová.

Eva Matějková

Dobrý den,mám dotaz na dostupnost ubytování,Máte prosím volný termín od 30.7. do 5.7.2012 případně až do 11.7.2012?A je možné si dokoupit ještě na dva dny ubytování a za kolik?Děkuji

PATTY SKI Donovaly

Prosím upresnite tie termíny, neviem či ide o prelom 6/7 alebo 7/8 :-)
Dokúpiť sa dajú ďalšie noci, cena podľa toho, koľko vás bude. Pošlite e-mail: donovaly@pattyski.eu

M.Hanzlová

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li je volný termín 16.7– 21.7. pro 8 osob, tedy 2 apartmány. Děkuji

PATTY SKI Donovaly

V tomto termíne ešte máme voľné apartmány, treba si ich predbežne e-mailom rezervovať.

Radka Pechova

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda lze pouzit poukaz z slevomatu v pripade, ze jsme 5clenna rodina 2dospely a 3 deti (6let, 4r. a 1.5r) a zda je jeste volny termin 21–28.7. nebo 28.7.-4.8. Dekuji Pechova

PATTY SKI Donovaly

Radka, termíny sú ešte voľné, voucher platí pre 4 osoby a dieťa do 3r. bez nároku na lôžko je zdarma. Takže ste v limite :-)

Dagmar

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat tato cena 4.299kč je pro jednu osobu v apartmanu nebo pro 4 osoby?A byl by volný termín od 2.7–6.7.2012 děkuji za odpvěd.

PATTY SKI Donovaly

Tento voucher za 4299 kč sa vzťahuje na 6 dní (5 nocí) pre 4 osoby. Termín je ešte voľný, môžete si zakúpiť voucher a potom ho poslať e-mailom so záväznou rezerváciou. Obratom vám pošlem potvrdenie rezervácie.

Jitka Kocfeldová

Dobrý den, tento voucher se vztahuje na 6 dní pro 4 členou rodinu ( 2 dospělí, děti 3 a 11let) a nebo je to na osobu? Děkuji za odpověď.

PATTY SKI Donovaly

Tento voucher sa vzťahuje na 6 dní (5 nocí) pre 4 osoby

Martinka Pašková

Dobrý den, chci se zeptat na 6denní pobyt pro 4 osoby v Nízkých tatrách. Jelo by nás 6. je možné využít této slevy i pro 6 dospělých osob? jsou tak velké apartmány? a je možné jsi připlatit 1 noc? děkuji za odpověd :)

PATTY SKI Donovaly

Žiaľ do apartmánu sa nevojde 6 osôb, maximálne 5,ale neodporúčame pre 5 dospelých, už tam nie je ten komfort. Museli by ste si rezervovať dva apartmány. ďalšia noc sa dá priplatiť potom na mieste.

Roman

Dobrý den,
pokud bychom jeli já s přítelkyní a ještě druhý pár, jak je to s postelemi? Má každý pár svoji místnost s manželskou postelí, nebo jeden pár musí spát v „obýváku“? Díky za odpověď.

PATTY SKI Donovaly

Ano, jeden pár spí v obýváku – kde sa rozťahuje sedacia súprava na dvojlôžko.

Jana

Dobrý den, jsme dva dospělí s 3letým vnoučkem. Měli bychom zájem o pobyt u vás v době od 28.7.-4.8.2012. S sebou bychom vzali i pejska-jorkšírka. Uvedená cena je za čtyři dospělé nebo jak se to počítá? Ještě jsem nikdy slevomat nevyužila, tak nevím, jak to chodí.. Děkuji za odpověď.

PATTY SKI Donovaly

Pani Jana, už som odpovedala na vaše otázky e-mailom :-)

Gabina

Dobry den, prosim vas jsou apartmany v jednom dome? Jsme parta lidi-rodiny s detmi a potrebovali bychom 10apartmanu. Mame zajem o prazdninovy termin,srpen. Bylo by to mozne.dekuji

PATTY SKI Donovaly

V jednom apartmánovom domčeku je 7 apartmánov, ale vedľajší domček je celkom blízko – len 7m. Konkrétnejšie vám viem poslať ponuku e-mailom, prosím kontaktujte ma na donovaly@pattyski.eu
Nie je problém si rezervovať 10 apartmánov, pošlem vám aj pôdorysy aby ste videli rozloženie apartmánov.

Jana

Dobrý den, lze slevu využít během letních prázdnin?
Mohu vzít i velkého psa? Děkuji

PATTY SKI Donovaly

Ano, môžete si vybrať termín aj počas letných prázdnin, psa si môžete zobrať so sebou, poplatok je 5€. Prosím upozorniť na psa aj pri rezervácii.

Lenka

Dobrý den, lze v těsné blízkosti apartmánů nasednout na kola i s dětmi a najet rovnou na značené cyklostezky?? Nebo se musí dojet autem na vzdálenější cyklotrasy? Děkuji

PATTY SKI Donovaly

Nie je potrebné dochádzať autom k cyklotrasám, nakoľko trasy idú aj cez časť Mistríky, kde sú apartmány. Bližšie info nájdete tu: http://www.lyziarskaskola.sk/sk/bike.shtml

MS

Dobrý den, lze si u vás půjčit kola, nebo musíme přivézt svá? Díky za odpověď.

PATTY SKI Donovaly

Kola je možné v Donovalech požičať, nie konkrétne u nás. V prípade potreby si ich môžete uschovať v sklade (či už svoje alebo tie požičané).

Michaela Vaclavkova

Dobrý den.
Dítě ve věku 2let platí jako plnohodnotný člen pokoje? Nebo je možno dítě ubytovat bez nároku na lůžko?

PATTY SKI Donovaly

Deti do 3.rokov bez nároku na lôžko neplatia.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru