Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Nabitý fitness a wellness balíček! Získejte krásnou postavu do plavek – v ceně 5× zeštíhlující trojkombinace, 5 studiových lekcí i vstup do fitness.

3,9 / 5 Wellness Centrum Radlice Praha - Radlice  (mapa) 980 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptata nemate zde napsané žádné bližší informace k tomuto bodu 5× ošetření kůže polarizační biolampu a dermiologie obličeje je nutné se také předem obednat a je možné s tem 3 kombinacim jid i na toto ošetřen.Děkuji pře­dem

Wellness centrum Radlice

Dobrý den, polarizační biolampu a ,,dermio" obličeje je dobré využívat při aplikace vacustyleru a slidestyleru a pokud jste objednána na trojkombinaci, jsou tyto procedury jejich součástí.

Alice

Dobrý den, je možné využít každou službu jednotlivě? To znamená v jiný den? Děkuji za odpověď.

Wellness Centrum Radlice

Ano to pochopitelně je možné. Pokud se ptáte na procedůry Vacu studia, doporučuji absolvovat VACUSTUDIO jako celek tzn. 5 přístrojů (vacushape, vacustyler+der­miocare, slidestyler+pol. biolampu. A další den zajít na studiovou lekci aerobic, body styling či jiné..

Zdenka

Dobrý den,kolik voucherů pro svoje vlastní využití si mohu zakoupit?
Děkuji.

Wellness centrum Radlice

Dobrý den, máte tuto informaci v textu ,ale pro upřesnění je to 10 voucherů na 1 osobu

Wellness Centrum Radlice

ano přesně tak

Wellness Centrum Radlice

ano přesně tak

Kati

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či ošetrenie kože polarizačnou biolampou beží zároveň so SlideStylerom, alebo to trvá ďalšiu pol hodinu? A je to ošetrenie tiež tváre, alebo iných častí tela? A ako je to časovo pri dermiológii tváre?
Ďakujem :)

Wellness centrum Radlice

Dobrý den, biolampa se používá zároveň s ,,nohavičkama" a její aplikace je na Vás ( obličej, dekolt).
Na obličej je časový limit okolo 15 – 20 min.

Klára

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli můžu využít jen část VACU (druhou a třetí část) a chodit pravidelně jednou týdně – bude to mít vůbec účinek? Ještě by mě zajímaly kontraindikace – mám sluneční alergii, komorové extrasystoly, špatné plotýnky a koleno po úrazu na lyžích. Můžu procedury vůbec podstoupil? Předem děkuji za odpovědi.

Radka

Dobry den,chci se zeptat zda ty lekce(5) cviceni muzu kombinovat kazde jine?Treba ,kdyz si vyberu jogu,tak pujdu jen na jogu nebo muzu na jogu,bodystylinng atd.dekji za odpoved

Wellness Centrum Radlice

Ano, můžete si vybírat z široké nabídky cvičebních stylů a budu rád, když si vyzkoušíte, která hodina Vám nejvíc sedí.-)

Lea

Dobrý den, chtěla bych navázat na dotaz, který tu již byl. Tento voucher si objednalo spoustu lidí, mě také zaujal. Vím, že je na jeho čerpání dost času, ale já bych chtěla začít třeba už příští týden, dvakrát týdně. Máte volno?

Wellness Centrum Radlice

Byl jsem zjistit aktuální stav ve studiu a je pravda, že nejbližší termíny se rychle plní, ale perm. karta má 6 měsíční platnost takže jí určitě využijete. Na hodiny aerobicu a fitness se objednávat vůbec nemusíte.

Lucka

Děkuji slevomatu za další opět super sportovní nabídku :). Je škoda že k tomu nenabízíte heat co je také na radlicích, ale věřím že časem přijde i ten ;)

Wellness Centrum Radlice

S HEATEM je to podobné jako Spinningem jedná se o samostatnou společnost v rámci Wellness Radlice.

Karolína

Dobrý den, chtěla bych si ujasnit výpočet ceny. Zdá se mi to trochu divné :-) Na vašich stránkách je cena u Vacushape pernamentní karta na 10 lekcí za 1500 Kč a ve slevě uvádíte cenu 2150 Kč. A vstupů uvádíte 5 i když cena je za 10 lekcí..... jak to tedy prosím je. Děkuji za informaci. Hezký den Karolína

we

Nehledejte prosím v naší nabídce žádné záludnosti a podrobně čtěte text. 2150 je cena trojkombinaci nikoliv za vacushape, což je pouze jeden z trojice lymfatických přístrojů. Pokud bychom počítali slevu z jednorázových vstupů pak by cena ze které by se počítala sleva byla dokonce 4630kč!!!!

Ivana

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, tuto nabídku si už koupilo přes 400 lidí., při objednávání nedáváte přednost lidem s normálními pernamentkami? Nebo je VacuShape limitován nějakým časem, třeba od rána do 14:00 atp?

Wellness Centrum Radlice

Vacu shapy máme dva a objednávání není časově omezeno. V minulosti jsme dokázali vyhovět o 4tis. prodaných voucherů takže se nemusíte bát, že by jste nabídku nestihla vyčerpat. Permanentka má 6ti měsíční platnost.

Helena

Dobry den,
jsou prosim nejake kontraindikace k VacuStyler a SlideStyler? Dekuji

Wellness Centrum Radlice

Nemáme zřízený žádný koutek a službu pro nás zajišťuje externí firma za poplatek 250 Kč/ hodina bez ohledu na počet dětí tzn. 1 dítě/ hodina 250Kč, 2 děti/ hodina 125 Kč 3 děti/ hodina 85 kč atd.

Petra

Ještě k tomu hlídání dětí. Máte nějaký dětský koutek kde v určitých hodinách probíhá hlídání dětí, nebo jen zprostředkujete někoho na hlídání? Kolik potom pohlídání jednoho 1,5roku starého dítka na 2 hodiny stojí?
Děkuji Petra

Majka

Dobrý den, je možné využívat pernamentky i o prázdninách? Nebudete mít z důvodu dovolené zavřeno?
Nenašla jsem na Vašich stránkách nic o Zumbě – možná jsem se jen špatně dívala, ale zajímal mě rozvrh, kdy se zumba cvičí. Děkuji a hezký den

Wellness Centrum Radlice

Na léto neplánujeme žádnou změnu otevírací doby, zavřeno určitě nebude.
Rozvrh:
 http://www.fitness-station.cz/aerobic/aerobni-sal-velky/

Lina

Mám maličké děti (2,5r a 2měs.), což mě poměrně dost časově limituje a možnost hlídání mám tak 2× týdně – má pro mě v takovém případě tato nabídka smysl (pokud chci zhubnout a zlepšit fyzičku po porodu), nebo je užitečné „trojkombinaci“ absolvovat v kratších intervalech? Nějakou tu aerobní aktivitu zvládnu i s dětmi, takže bych asi dala přednost kombinaci fitka, nebo nějakého posilovacího cvičení (pilates?) a VacuShapu . . .

Wellness Centrum Radlice

Myslím, že tato nabídka je pro Vás ideální…jen si rezervujte termíny ve studiu včas dle vašich časových možností

Pavlína Chrenková

To je prostě paráda!!!!!!

Wellness Centrum Radlice

Děkujeme a těšíme se na návštěvu.-)

Ivana

Dobrý den, děkuji za odpověď.
Ideální účinek je pro mě samozřejmě ten maximální možný. Chodím k vám cvičit pravidelně, na aerobní i posilovací hodiny a na zátěž jsem celkem zvyklá i z turistiky a cyklistiky, to by neměl být problém. Chtěla jsem vědět, jestli jsou nějaké doporučené intervaly, jak často chodit na přístrojová lymfatická ošetření, aby se např. dlouhým prodlením jejich účinek nesnižoval. Má trojkombinace také účinek na břicho, nebo jen na nohy a hyždě? Nikdy jsem žádnou přístrojovou metodu nepodstoupila, vždy makám sama:-) Děkuji za info.

Wellness Centrum Radlice

Řízené spalování na Vacushape je díky podtlaku zaměřeno jak stehna, hýždě tak i na bříško. Výhodou je že narozdíl od aerobicu (pokud nepoužíváte sport tester) se pohybujete v cílové zóně (tepové) ve které spalujete a nedochází k trenování tedy rozvoji svalové hmoty. Podtlak ve VacuShapu zajistí maximální prokrvení problémových partii. Chůze ve Vacushapu v podstatě simuluje trénink ve vysokohorském prostředí, chodit můžete každý den a doporučuju využít aktivačních pět vstupů v horizontu 14dnů.

Katka

Dobrý den,
co vše je prosím považováno za studiovou lekci? Patří tam i spinning?
Děkuji :)

Wellness Centrum Radlice

Ne spinning Radlice není součástí wellness radlice (jde o samostatnou společnost) studiové lekce zahrnují nabídku cvičení v aerobních sálech např:
Aerobic – kondiční cvičení při hudbě, zaměřené na zvýšení aerobní kapacity a spalování tuků
POWER YOGA – Dynamické cvičení, vycházející ze základů yogy, kombinující provádění jednotlivých poloh a jejich následných výdrží
Naam Yoga – Cvičení zaměřené na posílení, protažení a vyrovnání svalových skupin izometrickým způsobem
P-class – kondiční posilovací cvičení zaměřené na problémové partie (boky, hýždě, břicho atp.)
Aerobic-class – kombinovaná hodina aerobicu a P-classu
Bodystyling – Vytrvalostně silové cvičení vhodné pro začátečníky a pokročilé zaměřené na formování všech svalových skupin celého těla
Step – jedna z forem aerobicu, zefektivněná výstupem na step
ZUMBA – cvičení zumba obsahuje velmi jednoduché až pokročilé taneční variace (latinsko-americká hudba)
TAE-BO – intenzivní cvičení s prvky bojových cvičení
Fit Ball – relaxační i posilovací cviky s velkými míči
Chitoning pilates – hodina se skládá z prvků dýchácího cvičení, tance, koordinace, balančního cvičení a rehabilitačního cvičení 




vice viz: rozvrh a přehled hodin: http://www.fitness-station.cz/aerobic/
Martina

Dobrý den,


je nutné mít zakoupenou pernamentní kartu, abych mohla získat tyto slevu? 


Děkuji a přeji hezký den
Wellness Centrum Radlice

To pochopitelně nutné není, nemusíte mít u nás žádnou per.kartu, členství ani nic podobného a přece tuto skvělou nabídku můžete využít.-)

Iva

Je možné zakoupit jeden voucher pro dvě. Děkuji za odpověď a přeji hezký den

Wellness Centrum Radlice

Ano vystavená permanentní karta je přenosná, pokud dorazíte ve dvou odepíše se počet vstupů, které absolvujete. Jen o vstup do fitness si budete muset střihnout.-)

Ivana

Dobrý den,
jak dlouhé by měly být intervaly mezi jednotlivými trojkombinacemi, aby byl účinek ideální? Je lepší jít na cvičební hodinu před nebo po trojkombinaci nebo v úplně jiný den? Díky za odpověď.

Wellness Centrum Radlice

To je celkem záludná otázka.-) Každý člověk reaguje na zátěž individuálně a nejsem schopen to takhle jednoznačně posoudit. Záleží na tom jakou hodinu si ze skupinových lekcí vyberete. Co je pro Vás ideální účinek?
Kolik máte času, jaký druh cvičení preferujete? Pokud sportujete a jde Vám především o redukci váhy, doporučuji vybrat si hodinu s aerobním zaměřením a absolvovat ji před návštěvou Vacustudia, kde na ní naváže 30min aktivního spalování ve Vacushape a následně Vacustyler a Slidestyler, které se zaměřují spíše na oblast zdravotní. Pro více informací navštivte náš web www.wellnessradlice.cz

Zuzka Praha

Děkuji :-D Tak to je příjemná zpráva. Hezký den a díky

Veronika

Dobrý den,


mohu absolvovat tyto procedury i v období, kdy kojím nebo je to kontraindikace. 


Děkuji,
Wellness Centrum Radlice

V tomto případě bych raději volil konzultaci s lékařem

Zuzka Praha

Dobrý den
Ráda bych se jen zeptala – kolik vstupů na Aerobick je v balíčku k dispozici ? V textu píšete 2 , ale v přehledu cen z které tato akce je vycházíte z 5 vstupů na AE.
Děkuji moc za odpověď a přeji hezký den

Wellness Centrum Radlice

Dobrý den, omlouváme se za chybu v textu…dobrá zpráva je, že vstupů je opravdu 5!!!!
Přejeme hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzko,

děkujeme za upozornění… Byla to chybka u nás. To víte, té pětce se z té krásné slevy úplně zamotala hlava a postavila se na hlavu. :) Vznikla z toho dvojka, ale už jsme jí vysvětlili, že nám nemůže dělat neplechu v nabídce… :)

Wellness Centrum Radlice

Opraveno.-)

Pavla

Dobrý den,
jsou nějaké zdravotní kontraindikace vacu ošetření – např. problémy s křečovými žilami? Na jakou část těla se aplikuje fototerapie? Jsou nějaké interakce mezi dermiocare a běžným kosmetickým ošetřením, např. vhodný časový odstup? V jakém časovém odstupu se doporučuje podstoupit jednotlivá ošetření?
Děkuji za odpověď.

Wellness Centrum Radlice

VACU SHAPE Kontraindikace:
Povrchový nebo hluboký zánět žil na dolních končetinách kdykoli v anamnéze
Nádorové onemocnění kdykoli v anamnéze
Trombóza kdykoliv v anamnéze
Srdeční infarkt a mozková cévní příhoda (mozkový infarkt) kdykoli v anamnéze
Lymfedém dolních končetin
Jakákoliv nedostatečnost jaterní, ledvinová a srdeční
Jakékoliv zánětlivé onemocnění
Cukrovka 



podrobnější informace najdete přímo na webu výrobcehttp://www­.vacushape.cz/va­cushape/kontra­indikace 



FOTOTERAPIE: K fototerapii využíváme špičkové zařízení Biostimul BS 501. Jde o profesionální biolampu z produktové řady systémů světelné terapie vyvinuta na základě dlouholetých zkušeností v oboru fotonické medicíny. Přistroj je určen pro neinvazivní velkoplošnou a 3D terapii červeným polarizovaným světlem. Biolampa Biostimul BS 501 je plnohodnotně certifikovaný pro použití ve zdravotnictví, či kosmetických zařízení. 


APLIKACE:
Základní pravidla správné aplikace biolampou Biostimul:
Doba a počet aplikací, terapeutický režim nebo intenzita světelné terapie závisí na druhu zdravotních obtíží, věku uživatele, typu tkáně a individuální reakci ošetřovaného organizmu. Fototerapii lze aplikovat na různé části těla nejčastěji je využívaná při obtížích pohybového aparátu: 



Bolestivé stavy
Revmatoidní artritída
Artróza kloubů
Svalové spazmy
Kontuze
Akutní zánět šlach a svalových facií
Chronický zánět šlach
Tenisový loket
Hematomy, otoky
Mechanické poškození svalů
Mechanické poškození tkání
Degenerativní procesy) 


Kožní (dermatologické) obtížích:

  • Acne vulgaris (Seborický ekzém, akné)

  • Herpes simplex, herpes zoster

  • Psoriasa (lupénka)

  • Popáleniny

  • Pooperační jizvy a keloidní jizvy, omezení tvorby jizev po úrazech

  • Ekzémy

  • Dekubity (proleženiny)

  • Ulcus cruris (bércový vřed)


Stomatologických obtížích, (postižení sliznice dutiny ústní a nosní) 


Afty, eroze a dekubity na sliznici
Herpes simplex labialis
Bolesti čelistního kloubu atd. 








Lenka

Dobry den,
je mozne absolvovat trojkombinaci na pristrojech ve dvou, tedy ve stejnem case, pokud si zakoupime kazda voucher?
 diky

Wellness Centrum Radlice

Ano, díky tomu, že naše studio má dva Vacushapy lze se na zbylých strojích vystřídat ve stejném časovém období.

Petra

Dobrý den,
jak dlouho trvá tedy jedna návštěva? Ty procedury se dají kombinovat, nebo se musí na každou vzlášť? Nabízí Vaše fitness i hlídání dětí?
Děkuji za odpově´d Petra

Wellness Centrum Radlice

Návštěva Vacu studia trvá cca 2h (všechny stroje + čas na převlečení), Procedůry lze kombinovat. Fitness zajišťuje hlídání dětí po předchozím objednání, ale tato služba není součástí vstupu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru