Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vytvořte si luxusní 80stránkovou fotoknihu z vlastních fotek se slevou 75 %. Nákupem také přispějete na vzdělávání dětí.

4,8 / 5 Bontia 2 623 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Adriana Řezáčová

Dobrý den, přidávám se k pochvalám a doporučením. Na Vánoce jsem dávala knihu jako dárek a měla ohromný úspěch. Barva fotek je ještě lepší než jsem si představovala. V programu, kde album vytváříte, můžete měnit barvu, velikost, umístění a styl textu. Na jednu dvojstranu můžete dát jednu fotografii či také 20 a více. Vložení fotografií buď organizujete sami nebo použijete již připravené šablony do kterých jen umisťujete fotografie. Opravdu se meze nekladou. Desky jsou z tvrdého materiálu.
Všem doporučuji a nemám žádná negativa, uděluji 1*

Lenka Hudáková

Dobrý den,kdy nejpozději musím objednat fotoknihu abych ji měla maximálně do 3.5.2012?

Bontia

Dobrý den,

výroba je prakticky plně automatická a knihy v provedení Hardcover, expedujeme nejpozději do 14 pracovních dnů (zpravidla to bývá dříve, ale toto je garantovaný termín). Pokud chcete mít jistotu, objednejte tedy do 12. 4. 2012.

Ludmila

Extra bílý pololesklý papír (170 g/m2) – jedná se o fotopapír?

Děkuji.

Bontia

Nejedná se o fotopapír a fotografie jsou tištěny digitální tiskárnou, nicméně kvalita je na velmi vysoké úrovni a srovnatelná s tiskem v klasických obrazových publikacích.

Kristina Kohoutová

Dobrý den, chtěla jsem zaplatit fotoknihu včetně poštovného, ale tato možnost se mi nezobrazuje. Jak mam postupovat pro zaplacení poštovného? Díky za odpověď, přeji pěkný den.

Bontia

Dobrý den Kristino,


tato nabídka nezahrnuje dopravné, protože by byli znevýhodněni zákaznici, kteří si kupují více než jeden kupon a chtěli by je uplatnit v jedné objednávce. Dopravné se tedy hradí až při vytváření objednávky. 


Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Iva

Dobrý den, zaplattila jsem knihu, kdy mám uhradit poštovné? Ihned nebo až po uplatnění kuponu? Děkuji

Bontia

Dobrý den Ivo,

dopravné se hradí až při objednávání knihy, tj. až po uplatnění koponu.

Pavla Šaňková

Dobrý den,
na slevomatu bych měla zájem si zakoupit fotoknihu.Nikdy jsem nedělala postup,který je uveden na Vašich stránkách.(nejsem v tom zkušená).A,tak se chci zeptat,kdybych měla s tím problém,lze mi poradit,od Vás a vyřešit nastávajicí problém?
Vzhledem k tomu,že půjde,o svatební fotoknihu doporučujete mi,jako nezkušené si ji nechat vyrobit profesionáli,nebo to zvládnu sama?
Pak mi jde,o datum.22­.9.2012 se vdávám a stihnu to vše do skončení voucheru?

Děkuji s přátelským pozdravem Pavla

Bontia

Dobrý den,


tvorba knihy v Bontia Studiu, je celkem jednoduchá a i teď si jí můžete zkusit stažením našeho software na http://www.bontia.cz/stahnout.
Pokud si nejste jistá, můžete se podívat na seznam partnerů, kteří s námi spolupracují a požádat o jejich služby při zpracování Vaši svatební knihy http://www.bontia.cz/partneri


Věříme však, že tvorba knihy bude pro Vás jednoduchá a zábavná. 


Přejeme pěkný den.
Markéta Řezníčková

Dobrý den, jsem amatér a budu se o knihu pokoušet poprvé. Chci se zeptat, jestli je nutné fotografie upravovat před vkládáním do knihy? mám na mysli zmenšování rozlišení atd. Děkuji

Bontia

Dobrý den Markéto,


fotografiím určitě nemusíte zmenšovat rozlišení. Program pracuje s náhledy, takže ho velké snímky brzdit nebudou. K tisku jsou pak samozřejmě použity originální data bez jakýchkoliv úprav z naší strany. 


Přejeme pěkný den.
Elí

ještě jsem se chtěla zeptat, proč poštovné není zahrnuto v ceně? Nejdříve pošlu peníze Slevomatu a pak budu muset dát další příkaz k úhradě na poštovné.

Slevomat.cz

Dobrý den Elí,


je to přesně tak. Nejprve si zakoupíte voucher a poté uhradíte dodavateli poštovné. 


Děkujeme za Váš dotaz :-)
Bontia

Doplnění:
Dopravné není v ceně, protože by cena kuponu musela být o tuto cenu dražší a cena je zároveň rozdílná podle váhy zásilky.
Velmi rozšířený je pak i nákup více kuponů najednou a například tři knihy se ještě stále vejdou do váhy tak, aby cena za dopravu byla stále 119Kč, avšak takový zákazník by byl znevýhodněn díky zahrnutí dopravného do ceny kuponu.

Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.

Elí

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat na kvalitu tisku. Již jsem si nechávala dělat fotoknihy, ale kvalita tisku se vůbec nedá srovnávat s fotografiemi. Jak je to u Vás?
Děkuji

Bontia

Dobrá den Elí,

jedná se o velmi kvalitní digitální tisk. Tiskneme na prakticky na nejmodernějším digitálním stroji současnosti. Věříme, že s výsledkem budete spokojena i když fotografie nebudou nasvíceny na fotopapír jak v případě běžných fotografií.

Mirka

Dobrý den, uvažuji o koupi. Bude stačit, když objednávku provedu např. až 1. 10. 2012? V září se totiž vdávám, tak bych si ji nechala udělat ihned po svatbě. Děkuji!

Bontia

Dobrý den Mirko,

ano, termín platnosti je do 16. 10. 2012. můžete vytvořit objednávku do tohoto data včetně.

Kristýna

Dobrý den. Mám dotaz, ráda bych si objednala 2 různé fotoknihy (2 slevové kupony) a moc nerozumim postupům z http://www.bontia.cz/slevomat-charita, jaký je rozdíl mezi Uplatnění více slevových kuponů v jedné objednávce a Jak objednat více různých knih v jedné objednávce? Objednávám 2 různé knihy a tím pádem uplatňuji více slevových kuponů, jak mám postupovat? Předem děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den Kristýno,

momentálně nelze uplatnit víc slevových kuponů v jedné objednávce.
Objednejte různé knihy podle postupu „..více různých knih..“ a použijte jeden kupon. Dokončete objednávku a nic nehraďte. Jakmile získáte číslo objednávky, napište nám toto číslo na podpora@bontia.cz a přiložte jako přílohu druhý, ještě nepoužitý kupon. My ho dosadíme manuálně a budeme Vás informovat, že se tak stalo.

Jana H.

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, do kdy nejpozději je nutno odeslat připravenou šablonu fotoknihy (tedy využít voucher na fotoknihu) a jak dlouho trvá její vytištění a doručení.
Předem děkuji za odpověď.

Kristýna Cibere

ještě bych potřebovala radu k vytvoření nové knihy, když chci vytvořit novou knihu ta mě to navede na výběr šablony, a pak k výběru fotek. Tak vyberu soubor fotek a dál nevím jak vyjet z toho okna. Je tam ukázán počet vybraných fotek ale zádná ikonka k odkliknutí…děkuji moc

Kristýna Cibere

Dobrý den zajímalo by mě jestli program umožňuje kontrolu kvality fotografie? Aby když dám foto na celou A4 aby pak nebyla fotka viditelně nekvalitní…roz­mazaná…děkuji

Bontia

Dobrý den Kristýno,

Program kontroluje rozlišení snímku a na nedostatečné rozlišení upozorní žlutým či červeným vykřičníkem s vysvětlením. Obsah snímku se nekontroluje. Pokud je snímek ostrý a nemáte v programu žádné upozornění na nedostatečné rozlišení, bude v pořádku.

Iveta

Dobrý den,
voucher mám již koupený a knihu rozpracovanou.. Nikde ale nevidím nic jako – uložit – je to možné? Vždy trnu hrůzou, zda mi snímky po uzavření aplikace nezmizí..

Děkuji za odpověď

Bontia

Dobrý den Iveto,

Rozpracovaná práce se v Bontia Studiu ukládá zcela automaticky. Nemusíte mít obavy, že Vám knihy zmizí.

Lenka

Dobrý den, chci se zeptat, zda když si zakoupím 2 fotoknihy, zašlete mi je za jedno poštovné, jednalo by se o dvě stejné fotoknihy. Děkuji

Bontia

Dobrý den Lenko,

ano, postupujte dle návodu vztahujícího se přímo na tuto akci. http://www.bontia.cz/slevomat-charita

Pavlína D.

Pokud ještě váháte s nákupem fotoknihy, tak já také vřele doporučuji. Při přípravě fotoknih jsem měla problémy s počítačem a Bontia mi vyšla maximálně vstříc a se vším mi pomohli. Tímto bych jim chtěla veřejně moooc poděkovat a objednávám další dva kusy :-)

Daniela

Dobrý den, při tvorbě knihy se mi v náhledech zobrazují čísla stránek. Budou čísla vytištěna, příp. dají se odstranit?
Děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den,

cokoliv je vidět v náhledu, bude vytištěno. Pokud čísla stránek nehcete je možné je vymazat následujícím postupem.
Přes menu „Editor > Odemknout pozadí“ povolíte úpravy objektů v šablonách a pak jednoduchým nakliknutím a steskem „Delete“ je možné čísla vymazat.

Lucie

Dobrý den, potřebovala bych poradit, jak lze změnit barvu pozadí u všech stránek najednou. Uvedu příklad: vyberu si šablonu, která se mi líbí, ale chtěla bych změnit barvu pozadí. Jde mi změnit barva pozadí na jedné straně, ale jak to udělat u všech jedním krokem? Prohledala jsem všechny možnosti , leč marně. Nechce se mi věřit, že taková funce by nebyla dostupná. Děkuju moc.

Bontia

Dobrý den Lucie,

barvu pozadí je možné změnit několika způsoby: kontextovým příkazem nad stránkou „Nastavit barvu strany“ – toto nastaví „barvu papíru“, kterou si můžete uložit do palety Moje barvy a používat ji pak na ostatních stranách. Další možností je použít tzv. Barevnou variantu (příkaz Editor > Nastavit šablonu strany…), toto nastavení změní barvu všech prvků šablony tak, aby tvořily v dané barvě jednotný styl. Tyto možnosti bohužel není zatím možné aplikovat hromadně (chystáme až do příští verze). Můžete také použít obdélník požadované barvy a změnit jeho Pořadí na „Přenést dozadu“. Tím vznikne pozadí požadované barvy, které pak lze jednoduše rozkopírovat (ctrl+c a ctrl+v) na potřebné strany. Toto by pro vás mohlo být nejrychlejší řešení, pakliže nenajdete jiný vhodný design s požadovanou barvou.

Monika

Dobrý den, prosím o informaci jestli opravdu není možné přikoupit více stran. Děkuji.

Bontia

Dobrý den,

U všech knih, které na našich stránkách (http://www.bontia.cz/) nabízíme, je nejvyšší počet stran právě 80.

Kristýna

Dobrý den,

děkuji za odpověď. Ještě bych se ráda zeptala ohledněděkuji za Vaši odpověď. Kopírování stránek se mi povedlo. Bohužel mám problém se změnou velikosti. Můžete mi prosím poradit, co mám nastavit. Děkuji za pomoc.

Bontia

Dobrý den Kristýno,
změnu velikosti provedete příkazem z hlavního menu Kniha > Změnit velikost (v okně s velikostmi knihy vyberte velikost 24 × 30 cm). Změna velikosti knihy může vést k nevyhnutelným změnám v rozložení objektů na stránkách knihy, projděte si prosím po změně velikosti všechny stránky knihy.

Pokud byste měla další dotazy ohledně Bontia Studia, obraťte se prosím přímo na naši podporu: podpora@bontia.cz.

Kristýna

Dobrý den,
mám již ve vašem programu vytvořeny 2 fotoknížky, jsou uloženy v záložce Mé knihy-lze je nějak propojit? původně jsem je chtěla nechat udělat odděleně po 40 stránkách, ale když máte akci na 80 stránkovou, ráda bych jí využila. Děkuji za rychlou odpověď

Bontia

Dobrý den Kristýno,


automatizované spojení dvou knih není zcela běžná funkce a náš program ji neumožňuje. Asi nejjednodušší postup by mohl být tento.
Rozšířit si jednu knihu ze 40stran na 80 stran a dvoustrany pomocí CTRL+A (označit vše), CTRL+C (zkopírovat) a CTRL+V (vlepit) přesunou postupně z druhé knihy do takto rozšířené. 


Přejeme pěkný večer.
Martin Sverek

Zdravím a knihu od Bontie doporučuju a k dotazům na počet fotografií na stránce uvádím, že si můžete v programu udělat vše podle svého. Viz např. moje knihy z části použité šablony + moje fantazie :
 http://www.bontia.cz/Share/Book/LzeBdivcoUqs9jyBTUKEDg.aspx

Lilian

Dobrý den, když si objednám knihu dnes nebo zítra, přijde mi nejpozději do 20.4.? Přítel bude mít narozeniny, tak abych mu ji mohla dát jako dárek. Předem děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den,

pokud objednáte do neděle, neměl by být termín ohrožen. Uhraďte dopravné v objednávce buď online nebo zvolte úhradu dobírkou. Dojde tak automatickému uvolnění zakázky do výroby.

Lenka

Dobrý den, již mám doma jednu fotoknihu Bontia. Byla jsem velmi spokojená s programem na tvorbu knihy, mnoho možností, vše intuitivní a rychlé. Velmi mi ale vybledla barva vrchních desek a je jakoby málo pevná vazba, že tvrdé desky odstávají od stránek. Možná jsem neměla štěstí, ale ostatní tu knihu chválí.
Tak nevím, jestli koupit… :-)

Bontia

Dobrý den Lenko,


pokud máte s knihou problém, neváhejte se obrátit na náš zákaznický servis podpora@bontia.cz. Určitě se buď vše buď vysvětlí nebo napraví. 


Přejeme pěkný den.
Misa

Dobrý den, je možné dát a 1stránku více fotek.děkuji

Bontia

Dobrý den, samozřejme můžete na stránku umístit i více fotek.

monki

Dobrý den, kolik fotek tedy bude v knize? Lze na 1 stránku i 2 fotky? Děkuji

Lucie Klocová

Jakou formou se bude platit poštovné? Jde o dobírku?

Bonti

Dobrý den,


při objednávání lze zvolit i zaslání na dobírku. U zakázkové výroby je tato nabídka zobrazena pouze u objednávek do 1000Kč. Od dražších zakázek je pak možnost platit kartou přes platební bránu nebo převodem. 


Děkujeme za pochopení a přejeme pěkný den.
Bontia

Upřesnění.
Uvedená cena 119 Kč, je cena za dopravné, při platbě předem.
Pokud by jste chtěla platbu dobírkou, je možné si jí zvolit při objednávání knihy. Cena za dobírku je však vyšší a to 199 Kč

Vsade same kvety

dobry den
kde si mozem stiahnut verziu pre Mac OS X?
 dikes

Bontia

Dobrý den,


program Bontia Studio je určen pro operační systém Windows. 


Na systémech Mac OS X lze Bontia Studio spustit v aplikacích emulujících prostředí Windows nebo pomocí Apple Boot Camp. 


Více informací o spouštění na Mac OS X najdete na našich stránkách zde: http://www.bontia.cz/jak-na-to/faq#id958 


Týna

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda software umožňuje vlastní nastavení vzhledu jednotlivých stránek. Na jednu stranu bych ráda umístila více fotografií (v šablonách jsem viděla max. 2 fotografie na jedné straně)

Bontia

Ano, obsah stránek lze tvořit zcela svobodně. Můžete začít s bílým papírem a vymyslet si vlastní rozmístění, nebo použijte některou z mnoha dostupných šablon a upravte si ji ke svému obrazu.

Martina Topkova

Mě z Bontia přisla kniha pred nedávnem a musím říct, že jsem byla dost zklamaná – a to barevným provedením – hodně fotek bylo dost tmavých. A jelikož u mě fotku dělají i barvy, fotky byly v profilu sRGB…, monitor zkalibrovaný, a jas na 58%, takže vše podle sekce „jak připravit fotku“. Takže chápu, že pro toho, koho zajímá víc co je fotce, než jak fotka vypadá (a že takových lidí je dost), pak se může zdát kniha super…

Bontia

Dobrý den,


tisk probíhá z dodaných podkladů bez jakýchkoliv úprav. Tiskárny jsou denně kalibrovány na normu Fogra 39L, která definuje kvalitu tisku na digitálních a ofsetových tiskárnách. Při tisku se nehledí na uživatelské nastavení monitorů, které se samozřejmě mění kus od kusu. Kalibrace monitoru kalibrační sondou je potřeba také udržovat aktuální.
Tiskneme velké množství knih i pro profesionální fotografy (převážně svatební knihy) kde se opravdu na kvalitu hledí. 


Pokud máte dojem, že Vaše zakázka není kvalitní, můžeme Vaši objednávku zkontrolovat. Kontaktujte nás případně přes podpora@bontia.cz 


Přejeme pěkný den.
Petra L.

Také jsem měla, sice od jiné slevové spol., Bontiu můžu jen doporučit. Přišla do 8dnů od odeslání. Jdu hned koupit další tři.

Sarka

Vyzkoušela jsem tři různé společnosti pro výrobu fotoknih, ale Bontia (dříve HeySmile a moje první zkušenost) je naprosto bezkonkurenční. Dala jsem šanci jiným,ale nedokázali šanci proměnit :). Šablony jsou parádní,,,jdu nakupovat :)

Helena Dvořáková

Knihu od vás už mám a byla jsem moc spokojená. Perfektní software na přípravu knihy, velký výběr šablon a kvalitní zpracování. Takže moc ráda kupuji další :-)

Hana Bělohlávková Kaslová

Dobrý den, syn bude mít 18let a před 18ti lety ještě nebyly digitální fotografie, máme mnoho fotek klasických, dají se použít na výrobu fotokniky? Oskenovat? Děkuji za odpoveď.

Bontia

Samozřejmě. V knize lze použít libovolné snímky, obrázky i grafiku (podporované formáty jsou jpeg, gif, tiff a png). Snímky vzniklé naskenováním se v tomto ohledu nijak neliší od snímků z digitálních fotoaparátů. Jen nezapomeňte při skenování zvolit dostatečné cílové rozlišení (Bontia Studio vás samo upozorní, pokud by rozlišení nebylo dostatečné).

Jana

Fotoknihy mohu také jen doporučit. Výborný program a moc hezký výsledek.

Klára

Dobrý den,

knihu jsem si objednala, vypadá skvěle. Pouze mi není jasné, proč je na voucheru napsáno nejdříve: „Nabídka platí na velkou fotoknihu v tvrdých deskách HardCover: 80 stran, velký formát: 25,3×24,4 cm“ a na konci: „Hodnotu poukazu je možné použít na fotoknihu v provedení Hardcover 24.3 × 30.1 cm na výšku, 80 stran“. Jde mi o velikost formátu. Knihu jsem objednávala s tím, že jde o velikost 24.3 × 30.1 cm – platí tedy tyto rozměry? Děkuji za odpověď.

Bontia

Dobrý den, omlouváme se za tuhle nepřesnost na voucheru, samozřejme platí rozměr 24.3 × 30.1 cm. Bude obratem opravena. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.

dali

Dobry den. Neporozumel jsme tem informacim : „Na 1 fotoknihu se dá uplatnit pouze 1 kupon. Pokud budete chtít uplatnit více kuponů v 1 objednávce, postupujte podle informací na stránkách www.bontia.cz/charita ". Na te strance jsem nic o vicenasobne objednavce nenasel. Samozrejme chapu, ze za 1 kupon bude jen 1 fotokniha. Ale mohu si koupit napr. 3 kupony – a pak bud chtit napr. 3× vytisk te same fotoknihy, nebo 3 ruzne fotoknihy (objednavane treba i s casovym odstupem na jednotlive kupony)? Omlouvam se za mozna trivialni dotaz, ale ta formulace "Na 1 fotoknihu se dá uplatnit pouze 1 kupon“ mne opravdu zmatla. Dekuji.

Bontia

Dobry den, prosim navstivte stranku http://www.bontia.cz/slevomat-charita Naleznete tam postupy pri uplatnovani kuponu. Dekujeme a prejeme hezky den

Monika Soukupová

Také se připojuji k doporučení, kniha od Vás je nádherná, opět objednávám.

Markéta Ackermanová

Dobrý den, nešla by akce protáhnout do konce října? Syn bude mít 21.10. první narozeniny a ráda bych knihu udělala z jeho prvního roku až po narozeniny.

Bontia

Dobrý den, tuto speciální řadu voucherů bude možno prodloužit i po ukončení platnosti 16. 10. 2012. Své dotazy nám pište na podpora@bontia.cz, budeme je řešit individuálně. Děkujeme za pochopení a přejeme hezký den.

Doris Josífková

Dobrý den, uvedených 80 stran je 40 listů ? Stalo se mi totiž již, že někdo uváděl 40 stran a bylo to ve skutečnosti 40 listů ( 80 stran), ale bohužel i opačně. Dají se event.ještě listy přidat ?

Bontia

Dobrý den, nabídka 80 stran je skutečně 40 listů. Je to také maximální počet stran pro danou nabídku. Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den.

Jiřina Budilová

Dobrý den, možná jsem přehlédla, ale lze knihu převzít i osobně?

Bontia

Dobrý den,


osobní odběr není možný. Výroba knih probíhá mimo Prahu a expediční oddělení není na osobní odběr technicky ani personálně vybaveno. 


Děkujeme za pochopení a přejeme příjemný den.
Daniela

Dobrý den, bylo by možné zvolit formát na šířku, klidně i za cenu nějakého příplatku?

Bontia

Dobrý den Danielo,


je nám líto, ale tato speciální cenová nabídka je opravdu jedinečná právě přímo na tento formát a na ostatní formáty knih není (ani s doplatkem) použitelná. 


Děkujeme za pochopení a přejeme krásný den.
Katka

Mohu jen doporučit, jinde fotoknihy nedělám. Program má mnoho šablon, zároveň se dá vše upravit do detailů. Komunikace byla vždy skvělá, jedinou reklamaci jsem měla vyřízenou do týdne (žádných 30 dní a žádné dohadování). Děkuji za tuto nabídku, už mám koupeno :)

Bontia

Nejen my děkujeme za zakoupení a podporu.
Přejeme příjemné zážitky s našimi fotoknihami

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru