Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kompletní jarní úklid včetně mytí oken

3,3 / 5 Levný úklid Praha Praha - Řeporyje  (mapa) 20 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
David Hanuš

Dobrý den, zajímalo by mě, jakou kombinaci voucherů mám zakoupit když mám byt 78m2, nebo jestli se domluvíme na nějakém doplatku? Dále by mě zajímalo, kdybych chtěl provést úklid po výměně oken, tak jaký voucher bych měl zvolit? Děkuji Hanuš

Levný úklid

Dobrý den, jednorázový kompletní úklid včetně mytí oken se nevztahuje bohužel na mytí oken po rekonstrukci, staveb.pracích, malování a podobně. Musíte zakoupit velký voucher, plus počítejte s doplatkem v minimální výši 180,– Kč.

katka

Dobrý den, je součástí voucheru také mytí parapetů? A dají se služby nahrazovat? Dá se například výměna ložního prádla a záclon vyměnit za mytí trouby? Děkuji.

Levný úklid

Dobrý den, ano součástí jsou taky parapety. Co se týče mytí trouby, lze to naradit, ovšem vše záleži na stavu v jakém trouba je a jak byla udržovaná. Hezký den

Dana

Dobrý den, ráda bych využila Vašich služeb, ale potřebuji upřesnit následující. Jedná se o úklid 2 bytových jednotek v rod. domku, každá cca 70m2. Okna v přízemí plastová, v patře dřevěná dvoukřídlá. Chtěla bych mytí oken+žaluzií, koupelna+WC komplet, podlahy, umytí dveří. Kolik mám koupit voucherů a kolik by byl cca doplatek. Děkuji.

Levný úklid

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Zakupte si dva vouchery o velikosti do 70m2, plus doplatek domluvíme na místě, dle stavu oken. cca 200 žaluzie na jeden byt a 150,– okna na jeden byt. Příjemný den

Petra

Poněkud nechápu, proč mám platit za mytí špaletových oken 20 % navíc, když celkový čas – předpokládám – nebude nijak překročen, takže by to bylo, jak si to vysvětluji, na úkor jiné činnosti… Ze 790 Kč je 20 % už vcelku nezanedbatelná částka. Pak mi to moc „levný úklid“ nepřijde (hlavně, když to porovnám s tím, kolik hodin na takový tříhodinový úklid musím v práci vydělávat já jako vysokoškolák – to půjdu raději domů sama uklízet ;-) ).

Levný úklid

Dobrý večer paní Petro, děkujeme za dotaz. Proč je u mytí špaletových oken 20% příplatek? Protože jich máte 2× tolik než jiná domácnost která má Euro nebo jiné obyčejné okná. Nemyslíme, že za mytí dvojnásobného počtu oken, je příplatek 150,– Kč moc, ale samozřejmě chápeme rozhořčení. Jiná firma si počíta co sklo, to úkon. Co se týče celkového času, nemusíte se bát, že po 3 hodinách odejdeme, je to pouze čas pro orientaci, kolik zhruba trvá úklid podobného bytu, náš úklid provedeme kvalitně, a dokud nebude uklizeno, neodejdeme :-) Na mytí oken je vždy jeden pracovník a na úklid další. To znamená, že to nebude na úkor žádné jiné činnosti.

Lenka Bílková

Dobrý večer, kolik by, prosím, stála doprava do Roudnice nad Labem, děkuji.
 Lenka

Lený úklid

Dobrý večer. Cena za dopravu je plus 250,– Roudnice jezdíme často. Cena je pro obě cesty tam i zpět a je konečná. Děkujeme za dotaz

Levný úklid

Dobrý den, v případě, že máte zájem pouze a jen o mytí oken a umytí koupelny a podlahy, bez utření prachu, výměny záclon a podobně, můžete zakoupit voucher menší. Nábytek leštíme pouze starší (většinou si to majitele přeji, potože to tak dělají už dlouhou dobu a není podmínkou úklidu)

Jana Hradecka

Dobrý den,
v nabídce uvádíte širokou škálu úkonů, nicméně my např. nemáme koberce a není nutné čištění a leštění nábytku. Je možné se dohodnout na konkrétních úkonech (menší rozsah), ale ve větším bytě? Např. pouze mytí oken a koupelny, aniž bych musela uplatnit více voucherů? Prosím o informaci, jaký voucher mám zakoupit na umytí 4 oken + 1 franc. dveří s rámy, koupelny komplet a podlahy ca. 60m2? Děkuji předem.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru