Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dvoje pánské boxerky značky Pierre Cardin v bílé, šedé nebo černé barvě

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Jana

Dobrý den,
dnes jsem obdržela objednávku. Je to dárek, ale chci to darovat až v půlce října – lze pak ještě velikost vyměnit, kdyby neseděla? V té době už bude po 14denní lhůtě na vrácení zboží. Děkuji.

Prodejna - Výdejna ADHOC TRADE

Dobrý den paní Jano,
doteď jsme žádné reklamace a důvody k výměně zboží neměli, ale na lhůtě nelpíme. Pokud nebude na boxerkách vidět stav nošení a používání tak nebude problém je vyměnit za jinou velikost.
S pozdravem Adhoc.Trade s.r.o.

Kateřina

Dobrý den, přítelovi by odpovídala velikost M, je štíhlý a ne moc vysoký (cc 180) nicméně má tlustá stehna. Kolik mají boxerky tedy rozměr nohaviček?
Mockrát děkuji za odpověď

Prodejna - Výdejna ADHOC TRADE

Dobrý den, paní Kateřino ,
Berte na vědomí , že boxerky jsou francouzské výroby tudíž jsme do akce pro jistotu uvedli tabulku s rozměry . Jsou velmi kvalitní , příjemné a i po vyprání nezmění velikost. Velikost M. má přez nohavičky- měřeno v klidu 23.cm. Velikost L. 24.cm.
S pozdravem Adhoc.Trade s.r.o

Pavel

Boxerky jsou velmi příjemné při nošení, boxerky nikde neškrtí. Dodání proběhlo naprosto v pořádku, komunikace s prodejcem byla velmi příjemná.

Simča

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda jsou boxerky s vyšším pasem nebo jsou nižší, tesne ,,nad carku'' zadku…Poslední dobou se setkávám spíše s nižší variantou,ale ta nevyhovuje…přítel je stihly,ale má boxerky vždy nízké všechny co objednávám přes slevomat:-( jinak by se jednalo o velikost XL,číslo L je těsnější, přítel je vyšší postavy.Děkuji za odpoved:-)

Prodejna - Výdejna ADHOC TRADE

Dobrý den den paní Simonko,
Guma měří 3,5 cm. Použila jsem jednoho zákazníka s vel. M. A v tomto případě je "nad čárkou " zadku ještě 7.cm. Trenýrky končí pod pupíkem. Pán je vyšší hubenější postavy. Snad Vám tato odpověď postačí !
S pozdravem Adhoc.Trade s.r.o

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru