Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

4měsíční kurz angličtiny konverzační Callanovou metodou pro všechny úrovně

4,3 / 5 AMIGAS jazyková škola Brno - Střed  (mapa) 22 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Adéla

Dobrý den,
dá se voucher využít na přípraný kurz FCE?

Amigas

Dobrý den, cena kurzu přípravy na FCE s rodilým mluvčím je aktuálně 3.590 Kč a nelze na něho uplatnit tento voucher. Kurz vede zkušený rodilý mluvčí a v případě zájmu stačí vyplnit přihlášku na našich webových stránkách zde: http://amigas.cz/inzenzivni-kurzy-anglictiny-callanova-metoda.html (kurz je uveden na konci stránky). Děkujeme za dotaz a budeme se těšit.

Marketa

Dobrý den, nikdy jsem se neučila anglický jazyk, ale chtěla bych. Je kurz vhodný i pro někoho, kdo neumí ani základy. Na škole jsem měla pouze ruský a německý jazyk. Děkuji za odpověď

Amigas

Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Callanova metoda je tu právě pro Vás – je určena jak pro úplné začátečníky, tak pro falešné začátečníky, mírně pokročilé až do úrovně B2. Vy budete mít výhodu, že začnete od úplného začátku s metodou, která Vás naučí anglicky mnohem rychleji, než kdybyste se začala učit běžnou metodou. A neudělá z Vás falešného začátečníka, protože u nás budete mluvit od první hodiny, po celých 14 týdnů, v intenzivních 100 minutových výukách plných angličtiny. Těšíme se na Vás!

Ilona

Lektorka neučí,stále jen honí plán, to je metoda z rychlíku, nenaučí vás vůbec nic.Vyhozené peníze.

Amigas

Dobrý den, děkujeme za názor. Pokud nám sdělíte i Vaše příjmení, budeme schopni ověřit, do které z 60 skupin jste chodila a zda se v té skupině stala nějaká chyba ze strany vyučující. Pokud ano, velice rádi Vám nabídneme kompenzaci k Vaší plné spokojenosti. Callanova metoda funguje, mnoho našich absolventů bylo schopno odcestovat na práci nebo studia do zahraničí. Níže uvádíme trochu jiný názor na naši výuku a jsme rádi, že takových je většina (další viz http://amigas.cz/hodnoceni-reference-recenze.html):

Známka: 1 – Výborné. Jsem velmi spokojena, doporučuji a známkuji za 1.
„Kdybych mohla, přidám k té jedničce hvězdičku :-) Amigas opravdu doporučuji. Chodila jsem do angličtiny Callanovou metodou od stage 7 do stage 10. Nejvíc se mi líbilo, že slovíčka si člověk zapamatuje bez problémů z hodiny, protože metoda je založená na stálém opakování ve větách – tudíž, je člověk dostane do hlavy v souvislostech. A nemusí je šprtat doma. Lektoři jsou příjemní, sympatičtí a skvěle vysvětlí kromě použití slov taky gramatiku. Atmosféra ve škole je super. Jsou malé skupiny, díky tomu se člověk nestydí mluvit. Díky tomu všemu se pak posunujete daleko rychleji v mluvení. Kurzy mi jednoznačně pomohly, abych se daleko lépe domluvila v zahraničí. A známým bych tak školu vřele doporučila. Což už jsem několikrát udělala :-)“

Monika Šnajdrová

Učí se tato metoda i v Praze?

Amigas

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Naše škola sídlí pouze v Brně, nabízená akce se týká pouze jazykových kurzů konaných na Moravském náměstí 4, Brno.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru