Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Stylové i ekologické: zkrášlete svoje zápěstí dřevěnými hodinkami Bobo Bird

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Hana Plassová

V nabídce jsem se nedozvěděla jak hodinky fungují – baterie či klasické natahování?

Dřevěné hodinky

Vážená paní Plassová, děkujeme za dotaz. Všechny naše dřevěné hodinky jsou na baterii (SR626SW), která je součástí balení.

Pavel

Nikdy nekomentuji, ale toto už mě nenechalo klidným..hodinky objednané z Aliexpressu v hodnotě od 14 do 20 dollarů. Lidi vzpamatujte se…

Dřevěné hodinky

Vážený pane Pavle, je důležité si uvědomit, že například při případné reklamaci zboží a zaslání zpět do ciziny se vám neúměrně prodraží poštovné a nemáte možnost vrátit zboží do 14 dní bez udání důvodu jako u nás a také doprava ze zahraničí může trvat velmi dlouho. Při nákupu v našem ryze českém e-shopu DreveneHodinky.eu máte záruku kvality, bleskového dodání, kvalitního zabalení, důkladného otestování funkčnosti a mnoho dalších výhod.

Opička QiBon

Na aliexpresu stojí cca 20 dolarů.. zde je vidět hamižnost lidí .. v akci stojí 3× tolik než je normalni cena

Dřevěné hodinky

Je důležité si uvědomit, že například při případné reklamaci zboží a zaslání zpět do ciziny se vám neúměrně prodraží poštovné a nemáte možnost vrátit zboží do 14 dní bez udání důvodu jako u nás a také doprava ze zahraničí může trvat velmi dlouho. Při nákupu v našem ryze českém e-shopu DreveneHodinky.eu máte záruku kvality, bleskového dodání, kvalitního zabalení, důkladného otestování funkčnosti a mnoho dalších výhod.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru