Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Aditiva a maziva ATOMIUM do motorů a převodovek

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Častý dotaz
Honzák Josef

Dobrý den, zajímá mne přísada do diesel motoru. Dík za odpověď, Honzák Josef

ATOMIUM / Suprotec EU s.r.o.

Dobrý den, do diesloveho motoru je v nabídce Atomium Active Diesel – je určený pro auta s celkovým nájezdem do 50 000 km. Aplikuje se ve dvou etapách, kde 1-ní lahvičku nalijete do starého oleje za 1000 km, než pojedete do servisu měnit olej a filtr, a 2-ou aplikujete po výměně do nového oleje, a na tuto etapu už můžete jet celou kilometráž, na kterou jste zvykli (např. 10–45 000 km). Naše přísada neznečišťuje olej, a tak máte možnost využít plné expirace Vámi používaného oleje. Po ošetření Atomium Active Diesel ve dvou etapách, film vytvořený v motoru Vám vydrží 50–80 000 km ( je to individuální ). Potom můžete film jenom udržovat a obnovovat ho Přísadou Atomium Active Regular. Pokud máte najeto víc jak 50 000 km, použíjte přísadu A.A.Diesel Plus.
Pro další dotazy můžete volat na číslo: +420 – 217 – 217 – 777 nebo psát na e-mail: info@atomium.eu / egs@suprotec.ru
PS: do 7 litrů oleje v motoru – stačí 1 lahvička na 1 etapu, při množství větším – nutno dávku zdvojnásobit. Váš Atomium

Jozef

Dobrý den,děkuji za odpověď. Mám najeto 130tis,takže bych zakoupil Atomium Active Gasoline Plus,ale v nabidce vidim jen Atomium Active Gasoline . Jak lze objednat Atomium Active Gasoline Plus ? A jaká je cena aditiva „plus“…Dekuji. JM

ATOMIUM / Suprotec EU s.r.o.

Dobrý den, Atomium Active Gasoline Plus lze objednat telefonický (+420 – 217 – 217 – 777) nebo přes e-mail ( info@atomium.eu ).
Cena je 1050,–Kč, včetně DPH a poštovného. Jestli jste naším věrným zákazníkem, prosím uveďte číslo karty věrného klienta.
Váš Atomium.

Robert Vaverka

Dobrý den,
rád bych jsem se zeptal, na kolik fází vyjde tohle balení? Mám motor 1,6GDi a ten má obsah 3,6l oleje. Je to vhodný když motor má cca 9000km a první výměna oleje bude za 6 měsíců ( nájezd cca 4000km do servisu ).
Děkuji za odpověd

ATOMIUM / Suprotec EU s.r.o.

Dobrý den, toto balení je určeno pro použití ve dvou etapách ( 1 etapa = 1 lahvička ) s celkovým nájezdem na autě DO 50 000 km. Jedna láhev aplikuje se do starého (stávajícího) oleje a jezdí se na ní 1000 km, protože probíhá stejný proces očišťování, jako u řady PLUS.
Doporučujeme vypočítat 1 000 – 1 500 km před servisní výměnou, a nepřekračovat hranici 2 000 km, protože špína bude již uvolněná a bude volně plavat v motorovém oleji a přes filtr pevných částic.
Podle dotazu, předpokládám, že máte celkem na autě najeto 9 000 km, a zbývá ještě 4 000 km před PRVNÍ SERVISNÍ KONTROLOU.
Jestli je to tak, jedna láhev aplikuje se za 2 500–3 000 km, teď do stávajícího oleje, po výměně aplikuje se druhá láhev do nového oleje a ponechá se po dobu servisního intervalu. Působení filmu v motoru je po ošetření druhou lahvičkou po dobu 50 000 km. Následně můžete ošetřovat Atomium Active Regular, který udržuje a obnovuje film, již v motoru vytvořený, aplikuje se po 25 000 km, od ošetření druhou lahvičkou.
Objednávejte, zde nebo přes tel.: +420 – 217 – 217 – 777, Váš Atomium

Jozef Marto

Dobrý den. Prosím, které aditiva mi doporučíte pro LPG 1,6 Seat Leon 2007. PS: lze někde zhlédnout reference uživatelů Vaších aditiv? Děkuji. JM

ATOMIUM / Suprotec EU s.r.o.

Dobrý den, doporučíme Vám Atomium Active Gasoline,
máte-li najeto celkém na autě víc jak 50 000 km,
doporučují Atomium Active Gasoline Plus, je určený pro auta s větším nájezdem.
PS: Reference/recenze najdete v odkazu na naše stránky – ( http://atomium.cz/home/customer-reviews/ )

Radim

Dobry den, neco pro starsi motory by nebylo? Jeste by me zajimalo, zda pri koupi jakehokoliv produktu clovek dostane presne instrukce, jak spravne pripravek aplikovat? Vim, ze nektere pripravky se musi aplikovat vicekrat atd.

ATOMIUM / Suprotec EU s.r.o.

Dobrý den, omluvte Nás, ale přípravky pro starší motory nejsou zařazené do této akce. Je možné je zakoupit v našem Showroomu – Provozovně na adrese: Kubánské náměstí 1391/11, Praha 10 – Garden Eleven. Máme zboží skladem a platit můžete jak hotově, tak i kartou.
Ano, při koupi jakéhokoliv produktu obdržíte menší návod na boku krabičky, uvnitř malý letáček, jestli potřebujete obsáhlejší informace jsou u Nás v katalogu jak na stránkách www.atomium.cz nebo ve vytištěné podobě obdržíte k nákupu.
V případě dalších dotazu neváhejte Nás kontaktovat na tel.: +420 – 217 – 217 – 777

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru