Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Skvělá zábava pro nejmenší: 16 jízd v dětském vláčku na Žofíně včetně občerstvení

4,8 / 5 Dětský vláček Praha - Nové Město  (mapa) 161 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Geli

Dobrý den, možná netradiční dotaz, ale je možné ve vláčku povozit i partu dospělých lidí? Víte, třeba atypický způsob rozlučky se svobodou… :)

Dětský vláček

Dobrý den, ano, je to možné. Krásný den, Markéta

Jan Pavlik

Jak Je mozne ze na miste obsluha nabizi 16 jizd za 100kc a tady to je za 139kc???
1izda 2 kolecka, to uz je lepsi tramvaj v ZOO.

Dětský vláček

Dobrý den, permanentka obsahuje 16 jízd, které by samy o sobě stály 160 Kč. K tomu máte navíc občerstvení v hodnotě 40 Kč dle vlastního výběru. Celkem tedy máte službu a zboží v hodnotě 200 Kč, ale platíte 139 Kč. Sleva je tedy 30%. Permanentku spolu s občerstvením za tuto cenu je možné zakoupit pouze přes slevomat.cz. Spolupráce se Slevomat.cz nám neznemožňuje prodej samostatné permanentky. Z návštěvního řádu jednoznačně vyplývá, že jedna jízda je a má být v délce 3 kol. Pokud srovnáváte náš historický vláček, který je ručně vyráběný a svým vzhledem a umístěním odkazuje na významnou historickou událost s dětskou tramvají v zoo, která spíše připomíná vězeňský vůz a děti zde velmi často brečí, protože díky délce okruhu ztrácejí kontakt s rodiči, pak Vám jistě nic nebrání služby dětské atrakce v zoo využít. A vždy přitom zaplatit předražené vstupné do zahrady. Na Slovanský ostrov nikdo vstupné platit nemusí a přitom je zde další nabídka volnočasových aktivit.

S pozdravem, Markéta

Hana Mandová

Dobrý den, lze si jízdy vybrat ve více dnech?

Dětský vláček

Přeji vám krásný dobrý den, permanentka, kterou získáte výměnou za voucher, platí až do 31.10.2017, tedy do te doby můžete v jakýchkoliv dnech vyuzit jednotlivé jízdy z celkového počtu 16. Hezkou neděli. Markéta.

Hanka

Dobrý den. Ráda bych se zeptala,co je možne vybrat si ke svacine

Dětský vláček

Krásný dobrý den, Hanko, součástí občerstvení můžete vybrat cokoliv z našeho sortimentu do 40 Kč. Standardně tu máme nápoje, zmrzliny, tatranky, žvýkačky, krekry, oříšky, lízátka a kávu. Krásný den, Markéta

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru