Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Laserové odstranění žilek na nohou nebo v obličeji

4,4 / 5 Esthetic Medical Clinic Praha - Karlín  (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva Cetkovská

Dobrý den,délka ošetření je 20–30 min,to obličej je 20min a nohy 30 to je hrozný nepoměr,jak to tedy je? Lze si tedy koupit odstanění žilek na jednu nohu?

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Cetkovská odstraňování žilek v obličeji obvykle lékařkám netrvá déle než 20–30 minut. U nohou je to jiné – na tak velké ploše se potřeba délky péče může lišit. Proto je maximum stanoveno na 60 minut. „Co se stihne, to se stihne.“ Lékařky se samozřejmě snaží za 60 minut stihnout maximum možného nebo úplně vše. Ale rychlost postupu určuje pacient – délkou a počtem přestávek, které v rámci ošetření vyžaduje. Logicky, čím více přestávek, tím méně se stihne odlaserovat. Je to hlavně na Vás! Paní doktorka se v rámci ošetření maximálně snaží zmírnit nepříjemné štípání chlazením a střídáním ošetřovaných ložisek, aby přestávky vůbec „nebyly“. Ale vždy se řídí okamžitými přáními pacienta (pokud jde o rychlost postupu, nikoli pokud jde o výběr konkrétních žilek k odstranění – některé jsou pro laser vhodné, některé již vyžadují jinou metodu odstranění, např. sklerotizaci nebo dokonce operaci). Pokud byste se chtěla na cokoliv dalšího zeptat, napište nebo nám zavolejte. Těšíme se na Vás!

Mila

Dobrý den,
je možné takto odstranit žilku v obličeji 10letému dítěti?
Děkuji, m.

Esthetic Medical Clinic

Dobrý den, paní Milo, záleží také na psychické připravenosti dítěte. Ze zkušenosti víme, že některé děti (obecně řečeno) v pohodě zvládnou laserový zákrok (většinou od 7 let), některé (i starší) ještě nejsou připravené na ordinaci, bílý plášť, nejistota – neví, co je čeká, zvládnutí mírné bolesti a zaštípnutí… V každém případě zákonný zástupce nebo někdo, kdo dítě zná a komu dítě důvěřuje, je přítomen po celou dobu návštěvy v ordinaci. Vy dítko znáte nejlépe, nejlépe odhadnete jeho psychickou připravenost a odhodlání. Vlastní zákrok netrvá dlouho a lékařky jsou připravené přizpůsobit se „dětskému pacientovi“. Laserový zákrok v obličejíku doporučujeme ponechat spíše na říjen a později. Pátky odpoledne míváme ordinační hodiny, někdy i v sobotu dopoledne. Proberte to doma a ozvěte se. Přejeme krásné léto a prázdniny!

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru