Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pro pevný a pohodlný krok: Dámská i pánská softshellová obuv Alpine Pro

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Tereza Tesařová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na tabulku velikostí, velikost boty v cm je rovna délce podrážek? Nebo udává délku mé nohy a jakou velikost bych s takovou délkou měla mít? Děkuji za odpověď.

K Sporting s.r.o.

Dobrý den, tabulka velikostí udává délku vnitřní vložky boty.
Přeji hezký den Jana

Denisa

Dobrý den,
ráda bych se zeptala na konkrétnější parametry těchto bot, pokud je to možné (jde mi hlavně o nepromokavost, čili vodní sloupec či jinou upřesňující informaci). Předem moc děkuji za odpověď. Denisa

K Sporting s.r.o.

Dobrý den Deniso,

v případě bot Alpine Pro zpravidla informace o vodním sloupci neuvádí. V každém případě tento model se odlišuje použitím jednovrstvé softshellové úpravy s navazující standardní polstrovanou podšívkou samotné boty. Svrchní softshellová vrstva výborně odvádí jednotlivé kapky vody pryč z povrchu a tím ji drží déle nepromokavou. Vodní sloupec lze tedy pouze odvozovat okolo hodnoty základní ochrany cca 2000 mm. Při výběru bot do nepříznivého prostřední se silným vystavením vodním srážkám doporučujeme v případě Alpine Pro obuv vybavenou membránou PTX. V případě jiných značek boty z Gore-Texu a eventuálním použitím impregnačních zátěrů. Tento model pro změnu nabízí jednodušší a znatelně odlehčenou konstrukci s hmotností boty okolo 300 g a velmi dobrou paropropustnost, která je spolu s ochranou proti větru jedním z hlavních benefitů materiálu Softshell.

Hezký den. Kamil

Valová

Dobrý den – boty se mi líbí jen potřebuji pohodlné širší boty- mám problémy – po operaci- takže kde by bylo dobré si je osobně vyzkoušet? Děkuji za odpověď Valová

K Sporting s.r.o.

Dobrý den paní Valová,

osobně si je můžete vyzkoušet buď na našich prodejnách v Lounech nebo ve Slaném, nebo na jakékoliv prodejně Alpine Pro (kde ovšem nebude cena jako v naší nabídce).

Přeji Vám hezký den. Petra

Zdenka. Dankova

Chci se zeptat ma softshelovou obuv kotnikovou,vys­si,nebo z jineho materialu,na sport a turistiku,dam­ske…Dekuji.

K Sporting s.r.o.

Dobrý den Zdenko,

bohužel v této nabídce nabízíme pouze nízkou obuv, obraťte se prosím na náš email: objednavky@k-sporting.cz.

Přeji Vám hezký den. Petra

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru