Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Užijte si romantický pobyt originálně: v bratislavském hotelu na lodi

4,4 / 5 Botel Pressburg Bratislava - Slovensko (mapa) 23 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Markéta

Dobrý den přeji. Chtěla jsem se zeptat… zítra máme nástup na palubu :-) v kolik hodin je už možné se ubytovat ? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, check in je od 14:00 hodin a Check out je do 11:00. :) Hezký den, Tereza.

Milan

bylo by možné ubytování v červenci

Slevomat.cz

Dobrý den, Milane, tento pobyt je možný absolvovat s touto slevou do 29. 3. 2018, pokud máte zájem o další nabídky poskytovatele, doporučuji nastavit odběr novinek :) Ale určitě nebude problém se ubytovat v červenci, ale ubytování bude dle platného ceníku. Hezký den, Jana

Eva Lipnerová

dobrý den, mám prosbičku když bych si chtěla nechat proplatit dovolenou fakturou od zaměstnavatele , jak postupovat při objednání tohoto ubytování?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se na obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Kde uplatnit“."

V případě platby přes proforma fakturu dojde k úpravě doby splatnosti, není tak třeba uhradit do 2 pracovních dní, jak standardně píšeme. Samozřejmě chápeme, že vyřizování proforma faktury může zabrat trochu času a proto vám na připsaní platby výjimečně počkáme týden. Pěkný den, Tibor

Terezie

Dobrý den, mohu se prosím zeptat na cenu dětí – 7 a 10 let? Rádi bychom využili netradiční a krásné ubytování i s dětmi, avšak v nabídce nemáte nic uvedeno. Děkuji.

Botel Pressburg

Dobrý deň,
v našich kajutách žiaľ nie je možnosť prístelky. V prípade, že by ste chceli prísť s dvomi deťmi je nutné kúpiť vouchery dva a uplatniť ich oba.

S pozdravom recepcia

Machova eva

Jake podminky jsou pro jednu osobu ??

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Machová, tato nabídka je pouze pro 2 osoby. Pokud byste chtěla jet sama, bude pro Vás platit ceník hotelu. Odkaz na ceník hotelu vkládám níže. Hezký den Jana

 https://www.botelpressburg.sk/rooms

Katka

Dobry den, prosim o informaci, jestli je mozne ubytovani i s detmi (bez potreby vlastni postele). A upresneni moznosti parkovani – pisete, ze v ramci voucheru zdarma, ale soucasne v popisu hotelu uvadite 5€/ den?
Dekuji.

Botel Pressburg

Dobrý deň,
v rámci voucheru máte parkovanie zdarma. Parkovanie je vo verejných garážach v budove River Park na 1. podlaží.
Adresa River Park: Dvořákovo nábrežie 4–10. Z garáže River Park sa po zaparkovaní vyveziete výťahom na podlažie 0 a pôjdete po nábreží Dunaja, čo je 2 minúty k botelu. Pri odchode Vám na recepcii vydáme parkovací lístok na výjazd z garáže.
Dieťa bude ubytované bez poplatku, v prípade raňajok pre dieťa tie by sa museli doplácať a sú vo výške 6,50 eur.

S pozdravom

recepcia

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru