Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Příměstské tábory pro malé objevitele: dinosauří, stavitelský i programátorský

Kiddům 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Daniela

Ještě se zeptám, příchod na 9, nebo se může i dříve? Já kvůli zaměstnání. A ještě poslední dotaz, děti po obědě spí, nebo odpočívají? Já jen, jak to u Vás chodí… Děkuji moc.

Kiddům

Dobrý den,
příchod dětí se očekává mezi 9:00 – 9:30, nicméně jsme vždy přítomni již od 8:30, tudíž je možné přijít i už v 8:30. Po obědě vždy děláme chvíli něco relaxačního než vyrazíme ven a chvilku odpočíváme – například si čteme pohádky a tak. Zda děti spí, záleží na věku a jejich volbě. Možnost usnout po obědě děti mají, ale nenutíme je do toho.
 Kiddům

Daniela

Dobrý den, kdo se bude o děti starat? :-) Pokud bych dítě vyzvedla vždy po obědě (mimo dne kdy bude výlet), bude možná nějaká sleva? A poslední dotaz, jak pojedou do Dinoparku a budeme výlet platit? Děkuji.

Kiddům

Dobrý den,
o děti se budou starat naši zkušení a vyškolení lektoři, kteří mají bohaté zkušenosti s prací s dětmi již z uplynulého školního roku. Uvedená cena je za celodenní program a bohužel již nelze poskytnout další slevu z této ceny. Program je připravován na každý den od 9:00 do 16:00 hodin. Vyzvedávat dítě po obědě si však samozřejmě můžete, to je na Vašem uvážení.
Cena vstupného do dinoparku je již v ceně.
S pozdravem
Kiddům tým

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru