Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

K moři do Chorvatska: pronájem chatky v kempu na 7 nocí pro 2 či 4 osoby

4,2 / 5 CK Atlas Adria Dalmácie - Chorvatsko (mapa) 25 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Michaela Kloučková

Dobrý den, mám dotaz, zda se v kuchyňce nachází lednice? Předem díky za odpověď

CK Adria Bus

Dobrý den, ano kuchyňka je vybavená lednicí. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Roman

Dobrý den,
chci se zeptat na termín 9.9. a to konkrétně, kdy se vyjíždí z Brna.
Děkuji
 Roman

CK Adria Bus

Dobrý večer Romane, děkujeme za váš dotaz. Na tento termín se odjíždí autobusem v pátek 8.9.2017. Odjez bývá obvykle kolem 17 hodiny. Pěkný večer. Petra Adria Bus s.r.o.

sabina

mohla bych se ještě zeptat zda se platí nějaká kauce za chatku ?

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Ano vybírá se vratná kauce 1 000 Kč / chata. Při odjezdu a řádném předání kapacity je vám vrácena. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Lucka Kozlíková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak dlouho trvá vyřízení po uplatneni voucheru? A zda se platí jeste nějaké poplatky na miste nebo je to vše jiz v ceně? Děkuji za odpověď

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Jakmile nám emailem zašlete potřebné údaje, vystavíme vám smlouvu, kterou vám zašleme k podpisu (na email). Doplácí se pobytová taxa, která je dle věku. Osoby nad 18 let platí 350 Kč / týden, osoby 12 – 18 let 210 Kč /týden a děti do 12 let pobytovou taxu neplatí. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Sabina

dobrý den,máte ještě volný termín od 2.9–9.9 ?pro 2dospele děkuji

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Na tento termín jsou volné vouchery :-) Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Lída Kovářová

Chtěli bychom chatku pro dva v termínu od 9.8 – 17.8.2017 abychom se vyhli víkendovým kolonám .-)

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Vámi uvedený termín zde v nabídce není. Pokud máte zájem kontaktujte nás a pokusíme se pro vás vymyslet nějakou možnou variantu :-) www.atlas-adria.cz Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Michal

Dobrý den, co se skrývá pod pojmem „rozšířená polopenze“

Děkuji.

 Michal

CK Adria Bus

Dobrý den, Michale, děkujeme za váš dotaz. Jedná se o polopenzi kde u večeře je i polévka. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Mocková

Dobry den,ma chatka pro dva kuchyňku a sprchu? Díky

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Chata má vybavený kuchyňský kout. Sociální zařízení je společné v kempu. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Pavlína

Dobrý den, byl by možný termín od 19.8. do 26.8. a pokud ano byl by rozdíl v ceně? Jsme 2 dospělí a 2 děti 7 a 12 let. Moc děkuji za odpověď.

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Termín 19.8. – 26.8.2017 zde v nabídce není. Všechny chatičky v tomto termínu máme plné. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

M

Dobrý den, jsme 2 a máme malé dítě 2r. Můžeme normálně využít chatku pro 2 osoby? Chápu správně,že dítě 2r bez nároku na lůžko je zdarma,tudíž není problém být v chatce pro 2? Děkuji za odpověď

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Ano můžete využít chatku pro 2 osoby :-) Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Barbora

Dobrý den, příplatek za autobus platí pro cestu tam i zpět ?

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Ano cena dopravy 2 150 Kč je za cestu tam i zpět. Pěkný den. Petra Vránová Adria Bus s.r.o.

Mira

Dobry den, je v chatkach klimatizace?

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Chatky klimatizaci nemají. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Elen Kozlova

Dobry den,
Je moznost si sebou vzit maleho psa?

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Je možné si sebou vzít pejska. Platí se za něj poplatek 200 Kč / noc. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Jájina Koubová

Dobrý den,v případě zájmu o dvojlůžkovou chatku je součástí vybavení kuchyňka a stolek před chatkou či je to společně s druhou polovinou chatky? Děkuji za odpověď

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Ano i dvoulůžková chatka má svoji kuchyňku a stůl se židlemi. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Iveta Hnizdova

Dobry den muzu se zeptat jesli je od vas moznost autobusem z mista Usti nad labem a kolik bude stat do campu ubytovani s dopravou v Zari pro jednu osobu dekuji

CK Adria Bus

Dobrý den, Iveto, děkujeme za váš dotaz. V září autobusem jsou možné dva termíny 2.9. – 9.9.2017 či 9.9. – 16.9.2017. Au­tobusová doprava je možná jen z Brna. Jako jedna osoba by jste si zakoupila jeden voucher do chaty pro 2 osoby. V CK by jste platila pobytovou taxu 350 Kč, dopravu 2 150 Kč a neobsazené lůžko – 40% z ceny voucheru. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru