Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vstupenky pro děti i dospělé do zábavního centra Wikyland

4,5 / 5 WikyLand Modřice  (mapa) 525 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Alena

Dobrý den,
koupila jsem u Vás 2 vouchery, ale při nákupu jsem se spletla – jdeme 1 dospělý a 4 děti – koupila jsem 1 dospělý + 2 děti a 1 dospělý + 1 dítě. Bylo by prosím možné na místě doplatit toho jedno dítě? (již zaplacená cena dospělého + doplatek do ceny za dítě) Děkuji za odpověď. Alena

WikyLand

Dobrý den,
ano, ta možnost by zde byla, je potřeba se takto dmluvit s personálem zábavního centra přímo v místě.
Těšíme se na Vás-
Váš WIKYLAND

Iva

DObrý den, jakou variantu je nejlepší zvolit pro 2 dospělé a roční dítě a 3-leté dítě s tím, že jeden rodič bude s ročním dítětem, které nepotřebuje být na hrací ploše.Děkuji.

WikyLand

Dobrý den,
aktuální nabídka je již omezená tím, že je o akci velký zájem. Dítě do dvou let věku má vstup zdarma, rodič, který nechce vstupovat na hrací plochu nemusí rovněž platit a může využít bezplatného prostoru v naší jídelně a kavárně. Ve vašem případě tedy zbývá vstup pro jedno dítě a jednoho roče. ten má v době prázdnin hodnotu 199 Kč za dítě a 159 za dospělého, celkem tedy 358 Kč. Dle této kalkulace můžete zvolit nabídku Slevomatu dle dle ceny.

Těšíme se na Vás.
Váš WIKYLAND

Míša

Dobry den, vstup zdarma pro deti do dvou let je do dvou let vcetne, tj. do tretich narozenin? Chapu to spravne? Diky

WikyLand

Dobrý den,
vstupné se platí u dětí od dvoulet věku tak, jak je uvedeno v ceníku našeho zábavního centra viz odkaz zde: http://www.wikyland.cz/pro-deti-a-rodice/cenik/.
Dovršením druhých narozenin se u nás dítě stává „platícím zákazníkem“.
Mějte pěkný den.
Váš WIKYLAND

Lucie

Dobrý den,
rodinné vstupné již není v nabídce, jsme 1 dospělí a 3 děti, pokud koupím variantu 1+2děti, pak dokoupím za zvýhodněnou cenu 100kč třetí dítě, jaký je doplatek u této varianty? Děkuji

WikyLand

Dobrý den,
děkujeme za Vámi zaslaný dotaz. pakliže je rodinné vstupné vyprodané, doporučuji využít nabídku 1 dospělý + 2 děti za cenu 329 Kč a na místěsi budete muset dokoupit jedno dětské vstupné za 199 kč. Celkově Vám nákup vyjde i tak jen na 528 Kč místo standardních 736 Kč. Pokud je i toto pro Vás nezajímavé, sledujte Slevomat, je možné, že bude nabídka rodinného vstupného opět v blízké době nabídnuta.

Těšíme se ns vaši návštěvu.
Váš WIKYLAND

Michaela Šívarová

Dobry den, plati prosim voucher jen ve vsedni den nebo i o vikendu? Dekuji Šívarová

WikyLand

Dobrý den,
děkujeme za Vámi zaslaný dotaz. odpovíádáme ANO, vouchery platí 7 dní v týdnu po dobu letních prázdnin a navíc až do 19.9.2017.
Mějte pěkný den a těšíme se na Vás.
Váš WIKYLAND

Veronika

proč nenabízíte variantu 2 dospělí a 1 dítě? Rodiče jsou stejně jenom doprovod..

WikyLand

Dobrý den,
děkujeme za Vámi zaslaný dotaz. Vámi poptávaná varianta je natolik málo vyhledávaná, že ji v naší nabídce ve spolupráce s portálem Slevomat nenabízíme. Pakliže je Vaše dítě samostatné, nemusíte jako rodiče na hrací plochu vůbec vstupovat a můžete své dítě sledovat z pohodlí prosklené restaurace v 1. NP, kde na své dítě velmi odbře uvidíte a dítě za Vámi může kdykolv prostřednictvím spojovací věže přijít.

Váš WIKYLAND

Simona

Dobrý den, jakou variantu zvolit pro 2 děti, když já na hrací plochu nechci.
 Děkuji

WikyLand

Dobrý den,
děkujeme za Vámi zaslaný dotaz. Takovou variantu aktuálně na slevovém portále nenabízíme, nyní jsme kampaň zaměřili na rodiče s dětmi. Některé kampaně míváme jako 1+1 ZDARMA, či jinak, nyní tuto nabídku ve spolupráci se Slevomatem nenabízíme. Osobně bych ve Vašem případě nyní využil nabídku pro 2 děti a 1 dospělého v ceně 329 Kč. Běžné vstupné pro 2 děti by bylo 398 Kč + 139 Kč za dospělého, takže se Vám vstupné stále poměrně hezky rentuje i s možností vašeho vstupu na hrací plochu.

Váš WIKYLAND

Majka

Dobrý den, opravdu bude akceptována rodinná vstupenka, když budou 3 děti a jeden dospělý, když děti mají vstup dražší než dospělí? Děkuji.

WikyLand

Dobrý den,
děkujeme za Vámi zaslaný dotaz. na Váš první dotaz reagoval pracovník slevového portálu Slevomat a bohužel ne zcela přesně. Pro Vás je asi zcela optimální, cenově nejvýhodnější, zakoupit zde nabízenou vstupenku s výraznou slevou pro 2 děti a jednoho dospělého a na místě si dokoupit jednu vstupenku pro další dítě.

Váš WIKYLAND

Monika

Dobrý den. Jakou variantu zvolit pro 2 dospělé a 4 děti? V poznámce je něco o dalších dětech nad rámec rodinného vstupného za 100,–. To by se doplácelo na místě? Za odpověď předem děkuji. Monika

WikyLand

Dobrý den,
děkujeme za Vámi zaslaný dotaz. Pro Vás je zde možné řešení mít rodinnou vstupenku, nyní za zvýhodněnou cenu ze Slevomatu a na místě k rodinnému vstupnému dokouúpit děti za 100 Kč / dítě. Tato možnost platí jen v případě doplacení dětí k zakoupenému rodinnému vstupnému. jinak je cena za samostatné dítě vyšší.

Váš WIKYLAND

Monika Hofmanová

Dobrý den, chtěla bych jít v kombinaci 3děti + 1 dospělý. Jakou variantu Voucheru nejlépe zvolit.
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, doporučila bych Vám rodinné vstupné pro 2 dospělé + 2 děti. Hezký den, Tereza.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru