Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Mali Lošinj, Pakoštane, Baška Voda: víkendový výlet aneb „na otočku na koupačku“

4,2 / 5 CK Atlas Adria Baška Voda - Chorvatsko 68 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jindřich Haki Štrajt

Dobry den nechtel by nekdo odemne koupit poznavaci zajezd do chorvatska baška voda? Prodam za dva tisice, jedu na dovolenou a nechci aby to propadlo kdyztak me i formujte na FB jidřich haki štrajt nebo mail hak89@ seznam.cz

Jana

Dobry den.Jedete taky 8_10.9.?Dekuji

CK Adria Bus

Dobrý den, paní Jano, tento termín v nabídce byl. Již jsou ale všechny vouchery zakoupené. Volné jsou na termín 15.9. – 17.9.2017 :-) Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

iveta

Dobrý den, proč je odjezd v 16hod kdyz se běžně se z Brna odjizdi kolem 21hod?

CK Adria Bus

Dobrý den, Iveto, děkujeme za váš dotaz. Naše odjezdy jsou mezi 16–18 hodinou, záleží na místě pobytu a termínu. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Jana

Dobrý den, jezdíte jen u Brna? Dají se v autobusu ponechat nejaké věci aby to člověk netahal celý den sebou? A dá se na plaži nebo v nějakém blízkém penzionu osprchovat před odjezdem? Děkuji

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Ano odjezdy jsou jen z Brna. Je možné si ponechat nějaké věci v autobuse, ale přístup k nim budete mít až při odjezdu. Každý kemp je vybaven sociálním zařízením, které můžete samozřejmě využít. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Martina

Dobry den, neplanujete jet i v terminu 18–20.8.?

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Je mi líto, tento termín v plánu nemáme. Místa v autobusech jsou již plná. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

David Klacik

Dobrý den…poprosil bych o rezervaci jednoho místa v termínu 15.-17.8.2017…je to možné??? Děkuji David

CK Adria Bus

Dobrý den, děkujeme za váš dotaz. Akce na Otočku probíhá vždy pátek až neděle. Termín, který uvádíte je úterý až čtvrtek. V týdnu nám autobusy nejezdí. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Zuzana Sotolářová

Dobrý den, musím mít pas??? Díííky 😊

CK Adria Bus

Dobrý den, Zuzano, děkujeme za váš dotaz. Klienti jezdí i na platný OP. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

IVa

Dobrý den,je možné sjednat zájezd u vás přímo na pobočce nebo je nutné mít voucher? děkuji za odpověď iva

CK Adria Bus

Dobrý den, paní Ivo, je třeba si zakoupit voucher. Pokud vám, ale z nabízených termínů žádný nevyhovoval kontaktujte nás či mi nechejte kontakt na vás a pokusíme se pro vás něco vymyslet :-) Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Nela Langhammerová

Dobry den, mate dve volne mista na termin 21.7. – 23.7.? A kdyz nejsem z Brna, jak mam smlouvu podepsat. A v kolik je zhruba cas odjezdu?

CK Adria Bus

Dobrý večer, paní Nelo, jsou volné vouchery na tento termín. Smlouvu zasíláme emailem. Stačí ji vytisknout, podepsat, naskenovat a zaslat zpět opět emailem. Odjezd je v 17 hodin. Pěkný večer. Petra Adria Bus s.r.o.

Lenka Vlčková

Potřebovala bych 2 volná místa je volne už jen jedno na 4.8–6.8 je možné kdyby se uvolnilo mě kontaktovat na email ? Díky moc

CK Adria Bus

Dobrý den, Lenko, můžete mi prosím zaslat váš email na moji adresu petra@atlas-adria.cz? Děkuji a pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Lenka Vlčková

Dobrý den chci se zeptat když si rezervuju voucher na 4.8 –6.8jestli je odjezd 100% i přesto že se nenaplní autobus. ? Díky

CK Adria Bus

Dobrý den, Lenko, děkujeme za váš dotaz. Ano termín je pojede na 100% :-) Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Zuzana Konig

Dobry den,z Brna se odjizdi presne odkud prosim.Jsme z Uh.Hradiste.At zjistim.
A je mozne auto nechat zaparkovane nekde pobliz nastupu?Dekuji,Zu­zana

CK Adria Bus

Dobrý den, Zuzano, děkujeme za váš dotaz. Odjezdové místo v Brně je Komárov – roh ulic Svatopetrská a Černovická. V okolí parkoviště jsou panelové domy s parkovišti. Pěkný den. Petra Adria Bus s.r.o.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru