Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

2 hodiny v outdoorovém lanovém parku: pouze nízké nebo i vysoké překážky

4,3 / 5 BavímeHrou.cz Turnov  (mapa) 133 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Častý dotaz
Eliška Štrojsová

Dobrý den, myslíte, že by syn mohl se mnou zkusit i vysoké překážky? Je mu 6, má cca 125cm a cca 23kg. Děkuji Vám za odpověď 😊

FerrataClimbing

Krásný den, ovšem , zkusit to může. Nejlepší by bylo, kdybyste tam nahoru šel s ním a pomohl mu s přecvakáváním, kdyby náhodou nedosáhl.
Dětský celotělový úvazek máme.

Varuji však, náš lanáč je jeden z nejtěžších. Kupte si jen nízké překážky, i ty jsou velkou výzvou a na vysoké můžete přijít jiný den… Samuel, 777640202

Častý dotaz
Pavla Benešová

Dobrý den, je vysoký okruh vhodný i pro díte ve věku 7 let. Syn chodí do lezeckého kroužku. Děkuji. Pavla

FerrataClimbing

Krásný den. Ano! Nejprve necháme Vašeho syna prolézt nízké překážky. Pokud zjistíme, že se důsledně sám jistí, necháme jej projít i vysoké. Mnoho dětí pod 7 let toto zvládá… Těšíme se na vaši návštěvu. Objednejte telefonicky, Samuel

Častý dotaz
Liana PACLTOVÁ

Může lézt i 8leté děcko ,samozřejmě s rodičem děkuji za odpověď Pacltová

FerrataClimbing

Ano, může. Zážitek je určený jak pro děti od 4 let, tak pro studenty i dospělé. Úvazky máme jak pro děti, tak pro dospělé. Až si zakoupíte poukaz, sdělte výšku a váhu dítěte.

Radka

Dobrý den je nějaký vahovy limit aby mě to udrželo ? Diky

FerrataClimbing

Krásný den, váhový limit v parku není. Mnoho lidí s nadváhou neprolezou ani nízký okruh jelikož svou váhu neunesou a z překážek padají dolů. Omezení tedy není na straně překážek, nýbrž na straně návštěvníků. Budeme rádi, když přijdete a vyzkoušíte si nejprve nízké lanové překážky. Pokud je svedete v obou směrech projít, bude vám umožněno si projít i ty vysoké. Samuel. Více na https://www.facebook.com/lanparkliberec/

Petra

Dobrý den,
je možné se během 120 minut při lezení s někým vyměnit? Nebo musí celou dobu lézt jedna osoba? 120 minut na jednu osobu je dost dlouhá doba.
Děkuji Petra

FerrataClimbing

Dobrý den. Vstupenka je na jednu osobu a je neprenosna. Za vstupné dostanete instruktáž, bude vam zapujcena vystroj a budete obleceni do vystroje. Instruktor vse zkontroluje a pak si projdete nizke překážky. Pokud instruktora svym chovanim a stylem lezeni a jisteni presvedcite o tom, ze byste mohli zvladnout i vysoke prekazky, bude vam povoleno prejit na vysoke prekazky. Pokud nebudete mít sílu, nemusíte lézt celych 120 minut, můžete skončit či odejít dříve.

Vojtěch Dohnal

Teď jsem koupil – píše se vstup na nízké a i na vysoké překážky, ale kupón je jen na nízké překážky. Pokud tomu tak je, chci vrátit peníze, protože to je podvod.

FerrataClimbing

Kontaktujte Slevomat a sdělte jim, že jste při objednávání udělal chybu, že jste si nevšiml rolleru a volby vysokých překážek.

Ilona Pačesná

Může 10leté dítě zvládnout samo bez rodiče aktivity v celém areálu?

FerrataClimbing

Dobrý den,
ano, dítě překážky zvládne. Nelze však dítě přivést a odejít. Účast a pobyt rodiče či zákonného zástupce je nutná.
Nejsme školka ale nabízíme zážitek pro rodiče s dětmi atd. Více na 777640202

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru