Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Chemický peeling kyselinou mandlovou a pyrohroznovou s aplikací séra a kolagenu

4,8 / 5 Dana Slavíková Praha - Nové Město  (mapa) 28 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Eva Bilkova

Dobry den,
take bych mela dotaz ohledne zmirneni pigmentovych skvrn, v mem pripade jsou pravdepodobne hormonalni povahy. Jaky byva v takovem pripade efekt? A druha cast dotazu – mam dvoumesicni dcerku, muzu proceduru podstoupit, kdyz kojim?
Dekuji za odpoved
Bilkova

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den, paní Bílková,

v době kojení bych chemický peeling,ač je povrchový pro jistotu nedoporučovala.
U pigmentových skvr je to vždy individuální, u někoho mizí rychleji , u někoho je to běh na dlouhou trať. Pokud kojíte a skvrny jsou hormonální, hladina hormonů se bude ještě měnit, i z tohoto důvodu bych ještě vyčkala. Pleť chránit vysokým ochranným faktorem a nevystavovat zbytečně moc slunci.
Krásnou neděli

Dana S

Olga Čermáková

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli je vhodný chemický peeling během letního období. Je nutné se pak po určitou dobu vyhýbat sluníčku? Měla bych zájem o zmírnění pigmentových skvrn a sjednocení pleti (nemám mastnou pleť, spíš suchou). Voucher je platný do 10.9. a já 7.9 odjíždím k moři na dovolenou.
Děkuji za odpověď. Čermáková

Dana Slavíková - kosmetika

Pěkný den, paní Čermáková,
chemický peeling je povrchový, ne hloubkový s vys. procentem kyselin, s těmi pracují jen kožní lékaři. Moje klientela je ze 75% aknózní pleti a i proto peelingujeme i přes léto, jen doporučuji nechodit cca 3– 4 na sluníčko/ opalování/ po proceduře, krýt pleť ochranným faktorem. Peelingy jsem dělala i vloni v létě a vše bylo v pořádku. Co se týká pigmentových skvr, vždy je to běh na delší trať a také záleží, zda jsou ze sluníčka, neb hormonální povahy. Pokud odjíždíte v září k moři, tam nám třeba naskáčou daší pihy, pigm.skvrny,asi bych kúry nechala až po návratu.

S přáním hezkého dne

Dana Slavíková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru